Nairaland Forum

Welcome, Guest: Join Nairaland / Login / Trending / Recent / New
Stats: 1208534 members, 1560908 topics. Date: Wednesday, 23 July 2014 at 09:03 AM

Nigeria Immigration Service Past Questions And Answers - Jobs/Vacancies - Nairaland

Nairaland Forum / Nairaland / General / Jobs/Vacancies / Nigeria Immigration Service Past Questions And Answers (598 Views)

Online Registration Process For Nigerian Immigration Service Recruitment 2013 / Nigeria Immigration Service Recruiting For 2013/2014 - How True? / Recruitment Into The Nigeria Immigration Service (2008 Advert) (1) (2) (3) (4)

(0) (Reply) (Go Down)

Nigeria Immigration Service Past Questions And Answers by Solution001: 2:31pm On Jan 04
Congratulation to you, if you if you apply for Nigeria immigration service recruitment this year.
SOLUTIONCORNER has succeeded in getting Nigeria immigration past questions and answer direct from the source.
GEOFREE CONSULT is the sole distributor of this material nationwide.
U can get your own by sending your email to 08034899997
This past question consist of current Affairs, English Language and General Mathematics. All question is objective,
each question is 50 objectives with option A-D
the Answer is also indicated
this question has been repeated for 2 consecutive year during immigration open recruitment
this is number 1-10 of current Affair question
NIGERIA IMMIGRATION SERVICE PAST QUESTIONS (CURRENT AFFAIRS)
1) Which of following is the core duty of the Nigeria immigration
(a) Persecuting offenders (b) enforcing of Laws (c) issuance of all Nigerian travel document (d) deporting of foreigners
2) The NIS was brought out of the Nigerian Police Force (NPF) in
(a) 1946 (b) 1956 (c) 1958 (c) 1964
3) The NIS was formally established by the act of parliament in
(a) 1963 (b) 1957 (c) 1964 (d) 1976
4) The first African country to introduce E-passport was
(a) South-Africa (b) Ghana (c) Liberia (d) Nigeria
5) How many comptroller general has the NIS gotten since the inception till date
(a) 10 (b) 12 (c) 8 (d) 15
6) The present comptroller general of NIS is
(a) Umar Dahiru (b) Uhuru Kayidee (c) Boniface Cosmos (d) David Parradang
7) The first Secretary general of Common wealth was
(a) George Washington (b) Tulma Goldie (c) Arnold Smith (d) Joseph Garba
Lagos became a crown colony in
(a) 1862 (b) 1861 (c) 1841 (d) 1886
9) The first war 1 was between
(a) 1911-1914 (b) 1914-1916 (c) 1916-1918 (d) 1914-1918
10) The western and eastern Nigeria became self governed in
SOLUTION TO CURRENT AFFAIRS
1.C 2.C 3.A 4.D 5.B 6.D 7.C 8.A 9.D 10.C

if you then need the rest kindly send your email to 08034899997

WE WISH YOU SUCCESS IN THIS RECRUITMENT EXERCISE.
u can get it in 2ways, 1. to ur email box, 2. to ur fb inbox.
Note that they use this same question 2006 and 2008 recruitment.
Re: Nigeria Immigration Service Past Questions And Answers by fcdalatu: 2:58pm On Jan 04
this is my email ; eefrank63@yahoo.com
Re: Nigeria Immigration Service Past Questions And Answers by fcdalatu: 2:59pm On Jan 04
this is my email ; eefrank63@yahoo.com
Re: Nigeria Immigration Service Past Questions And Answers by Omoaregba(m): 3:31pm On Jan 04
Pls send it 2... ilevbare_sunday@yahoo.com
Re: Nigeria Immigration Service Past Questions And Answers by ighosd(m): 5:00pm On Jan 04
mine is ighosd@gmail.com
Re: Nigeria Immigration Service Past Questions And Answers by Valentinooo: 5:15pm On Jan 04
Here is mine. Pls send it to me

fataia500@gmail.com
Re: Nigeria Immigration Service Past Questions And Answers by Mornah25: 5:34pm On Jan 04
Please send it to me...usmandan1245@gmail.com
Re: Nigeria Immigration Service Past Questions And Answers by SundayPhilip: 8:51pm On Jan 04
Pls i need it also. My email is sunday.attamah@yahoo.com
Re: Nigeria Immigration Service Past Questions And Answers by Bisimuyiwa: 11:03pm On Jan 04
Please help a brother by sending to my email: adeoyeoluwamuyiwa@yahoo.com. God bless you
Re: Nigeria Immigration Service Past Questions And Answers by Chinonuela(f): 12:01am On Jan 05
Dis is my email francesschi@yahoo.com
Re: Nigeria Immigration Service Past Questions And Answers by aydotcome86(m): 12:23am On Jan 05
Solution001: Congratulation to you, if you if you apply for Nigeria immigration service recruitment this year.
SOLUTIONCORNER has succeeded in getting Nigeria immigration past questions and answer direct from the source.
GEOFREE CONSULT is the sole distributor of this material nationwide.
U can get your own by sending your email to 08034899997
This past question consist of current Affairs, English Language and General Mathematics. All question is objective,
each question is 50 objectives with option A-D
the Answer is also indicated
this question has been repeated for 2 consecutive year during immigration open recruitment
this is number 1-10 of current Affair question
NIGERIA IMMIGRATION SERVICE PAST QUESTIONS (CURRENT AFFAIRS)
1) Which of following is the core duty of the Nigeria immigration
(a) Persecuting offenders (b) enforcing of Laws (c) issuance of all Nigerian travel document (d) deporting of foreigners
2) The NIS was brought out of the Nigerian Police Force (NPF) in
(a) 1946 (b) 1956 (c) 1958 (c) 1964
3) The NIS was formally established by the act of parliament in
(a) 1963 (b) 1957 (c) 1964 (d) 1976
4) The first African country to introduce E-passport was
(a) South-Africa (b) Ghana (c) Liberia (d) Nigeria
5) How many comptroller general has the NIS gotten since the inception till date
(a) 10 (b) 12 (c) 8 (d) 15
6) The present comptroller general of NIS is
(a) Umar Dahiru (b) Uhuru Kayidee (c) Boniface Cosmos (d) David Parradang
7) The first Secretary general of Common wealth was
(a) George Washington (b) Tulma Goldie (c) Arnold Smith (d) Joseph Garba
Lagos became a crown colony in
(a) 1862 (b) 1861 (c) 1841 (d) 1886
9) The first war 1 was between
(a) 1911-1914 (b) 1914-1916 (c) 1916-1918 (d) 1914-1918
10) The western and eastern Nigeria became self governed in
SOLUTION TO CURRENT AFFAIRS
1.C 2.C 3.A 4.D 5.B 6.D 7.C 8.A 9.D 10.C

if you then need the rest kindly send your email to 08034899997

WE WISH YOU SUCCESS IN THIS RECRUITMENT EXERCISE.
u can get it in 2ways, 1. to ur email box, 2. to ur fb inbox.
Note that they use this same question 2006 and 2008 recruitment.


Femiheracles@yahoo.com
Re: Nigeria Immigration Service Past Questions And Answers by Chocho4real(m): 1:59pm On Jan 05
aydotcome86:


Femiheracles@yahoo.com
send to chocho4all@gmail.com pls
Re: Nigeria Immigration Service Past Questions And Answers by ChrisOgbile(m): 6:55pm On Jan 05
christian_ogbile@yahoo.com
Re: Nigeria Immigration Service Past Questions And Answers by Drfox(m): 8:48pm On Jan 05
I need it,pls send to; nwanzesunday@yahoo.com
Re: Nigeria Immigration Service Past Questions And Answers by Ghost01(m): 9:38pm On Jan 05
Abeg, when is the exam?
Re: Nigeria Immigration Service Past Questions And Answers by Seun(m): 9:58am On Jan 06
Sir, can you provide any evidence that you have the right to distribute these past questions?
Re: Nigeria Immigration Service Past Questions And Answers by castielo(m): 10:03am On Jan 06
Seun: Sir, can you provide any evidence that you have the right to distribute these past questions?
Oga.. u sef ehn! grin
Re: Nigeria Immigration Service Past Questions And Answers by Yakeeboy: 10:21am On Jan 06
Mr solution you are a big thief and scam path way tutor tutor abuja is the sole distributor of the past questions which u claimed to be and the person that distributes it here on nairaland is oluwacolded by name here is the link to the thread http://www.nairaland.com/1466216/question-papers-immigration-aptitude-test
Re: Nigeria Immigration Service Past Questions And Answers by Solution001: 12:58pm On Jan 06
Re: Nigeria Immigration Service Past Questions And Answers by Solution001: 1:07pm On Jan 06
If u need this past question just send ur email to 08034899997

(0) (Reply)

Deangelo Interview Invite: Who Else Please? / Exxonmobil Resumption / P&g Conducted A Test On Saturday 15/07/06(verify)

(Go Up)

Sections: politics (1) business autos (1) jobs (1) career education (1) romance computers phones travel sports fashion health
religion celebs tv-movies music-radio literature webmasters programming techmarket

Links: (0) (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9)

Nairaland - Copyright © 2005 - 2014 Oluwaseun Osewa. All rights reserved. See Nairalist and How To Advertise. 44
Disclaimer: Every Nairaland member is solely responsible for anything that he/she posts or uploads on Nairaland.