Nairaland Forum

Welcome, Guest: Join Nairaland / Login / Trending / Recent / New
Stats: 1262925 members, 1712113 topics. Date: Saturday, 01 November 2014 at 12:48 AM

Nigeria Immigration Service Past Qestion And Answer.. - Jobs/Vacancies - Nairaland

Nairaland Forum / Nairaland / General / Jobs/Vacancies / Nigeria Immigration Service Past Qestion And Answer.. (170 Views)

Nigeria Immigration Exam date, Past Qestion And Answer / Online Registration Process For Nigerian Immigration Service Recruitment 2013 / Nigeria Immigration Service Recruiting For 2013/2014 - How True? (1) (2) (3) (4)

(0) (Reply)

Nigeria Immigration Service Past Qestion And Answer.. by Solution001: 3:19pm On Jan 10
Congratulation to you, if you if you apply for Nigeria immigration service recruitment this year.
SOLUTIONCORNER has succeeded in getting Nigeria immigration past questions and answer direct from the source.
GEOFREE CONSULT is the sole distributor of this material nationwide.
U can get your own by sending your email to 08034899997
This past question consist of current Affairs, English Language and General Mathematics. All question is objective,
each question is 50 objectives with option A-D
the Answer is also indicated
this question has been repeated for 2 consecutive year during immigration open recruitment
this is number 1-10 of current Affair question
NIGERIA IMMIGRATION SERVICE PAST QUESTIONS (CURRENT AFFAIRS)
1) Which of following is the core duty of the Nigeria immigration
(a) Persecuting offenders (b) enforcing of Laws (c) issuance of all Nigerian travel document (d) deporting of foreigners
2) The NIS was brought out of the Nigerian Police Force (NPF) in
(a) 1946 (b) 1956 (c) 1958 (c) 1964
3) The NIS was formally established by the act of parliament in
(a) 1963 (b) 1957 (c) 1964 (d) 1976
4) The first African country to introduce E-passport was
(a) South-Africa (b) Ghana (c) Liberia (d) Nigeria
5) How many comptroller general has the NIS gotten since the inception till date
(a) 10 (b) 12 (c) 8 (d) 15
6) The present comptroller general of NIS is
(a) Umar Dahiru (b) Uhuru Kayidee (c) Boniface Cosmos (d) David Parradang
7) The first Secretary general of Common wealth was
(a) George Washington (b) Tulma Goldie (c) Arnold Smith (d) Joseph Garba
Lagos became a crown colony in
(a) 1862 (b) 1861 (c) 1841 (d) 1886
9) The first war 1 was between
(a) 1911-1914 (b) 1914-1916 (c) 1916-1918 (d) 1914-1918
10) The western and eastern Nigeria became self governed in
SOLUTION TO CURRENT AFFAIRS
1.C 2.C 3.A 4.D 5.B 6.D 7.C 8.A 9.D 10.C

if you then need the rest kindly send your email to 08034899997

WE WISH YOU SUCCESS IN THIS RECRUITMENT EXERCISE.

(0) (Reply)

Sales Consultants / Help With Career In Teaching!!! / Study Interior Decoration And Design In Ibadan

(Go Up)

Sections: politics (1) business autos (1) jobs (1) career education (1) romance computers phones travel sports fashion health
religion celebs tv-movies music-radio literature webmasters programming techmarket

Links: (0) (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9)

Nairaland - Copyright © 2005 - 2014 Oluwaseun Osewa. All rights reserved. See Nairalist and How To Advertise. 19
Disclaimer: Every Nairaland member is solely responsible for anything that he/she posts or uploads on Nairaland.