₦airaland Forum

Welcome, Guest: Join Nairaland / LOGIN! / Trending / Recent / New
Stats: 2,158,205 members, 4,700,719 topics. Date: Wednesday, 16 January 2019 at 09:11 PM

Can You Spell The Names Of These Players Correctly? - Sports - Nairaland

Nairaland Forum / Entertainment / Sports / Can You Spell The Names Of These Players Correctly? (34243 Views)

Between These Players, Who Can Run Faster With The Ball / These Players Are On The Verge Of Leaving The Premier League / What Messi Did To These Players Will Suprise& Great Players (2) (3) (4)

(1) (2) (3) (Reply) (Go Down)

Can You Spell The Names Of These Players Correctly? by obembet(f): 1:49pm On Jan 12
How good are you with names when it comes to football?

Kindly pick the correct name among the options below.

1. Identify the real Chelsea goalkeeper...

a. Kepa Arrezabalaga
b. Kepa Arrizanbalaga
c. Kepa Arrizabalaga

2.Now what about his Chelsea team-mate?

a. Cesar Azpilicueta
b. Cesar Azpllicueta
c. Cesar Azpiliqueta

3.Which is the correct name of the Arsenal star?

a. Pierre-Emerik Aubameyang
b. Pierre-Emerick Aubameyang
c. Pierre-Emerick Aubamayang

4. Now another Arsenal star...

a. Henrikh Mkhitaryan
b. Henrikh Muhitaryan
c. Henrikh Mkhiteryan

5. Arsenal player again, but this time more difficult...

a. Sokratis Papastanhopoulos
b. Sokratis Papastathopoulos
c. Sokratis Papastathopulos

6. Can you spell the right name of the Southampton new manager?

a. Ralph Hasenhutti
b. Ralph Hasenhultt
c. Ralph Hasenhuttl

7. What about the Crystal Palace midfielder?

a. Luka Milivojevic
b. Luka Milinvojevic
c. Luka Millivjevic

8. Which of the following is the Madrid and Spain defender?

a. Alvaro Oldriozola
b. Alvaro Odriozola
c. Alvaro Odriosola

9. Who is the Juventus goalkeeper?

a. Wojcech Szchesny
b. Wojciech Szczesny
c. Wojciech Szchesny


10. What about the former Germany international & World Cup winner?

a. Bastian Schweinstiger
b. Bastians Schweinstaiger
c. Bastian Schweinsteiger

11. What about formal PSG and Manchester united player?

a. Zlatan Ibrahemovic
b. Zlatan Ibrahmovic
c. Zlatan Ibrahimovic

12. How's your knowledge of former Poland captain?

a. Jakub Blaszchykowski
b. Jakub Blaszczykewski
c. Jakub Blaszczykowski

13. Also from Poland, who is this midfielder?

a. Grzegerz Krycholwiak
b. Grzegorz Krychowiak
c. Grzegorz Kryhowiak

14. And don't forget some Russian names... Who is he?

a. Roman Pavlyuchenko
b. Roman Pavliuchenko
c. Roman Pavlyushenko

15. A retro one to finish: Who is the former Barcelona & Netherlands defender?

a. Giovanni van Bronokhorst
b. Giovanni van Bronckhorst
c. Giovanni van Bronckhotst

23 Likes 4 Shares

Re: Can You Spell The Names Of These Players Correctly? by wisino1(m): 2:06pm On Jan 12
B,a,a
Re: Can You Spell The Names Of These Players Correctly? by sahm4u2nv(m): 2:20pm On Jan 12
obembet:
How good are you with names when it comes to football?

Kindly pick the correct name among the options below.

1. Identify the real Chelsea goalkeeper...

a. Kepa Arrezabalaga
b. Kepa Arrizanbalaga
c. Kepa Arrizabalaga

2.Now what about his Chelsea team-mate?

a. Cesar Azpilicueta
b. Cesar Azpllicueta
c. Cesar Azpiliqueta

3.Which is the correct name of the Arsenal star?

a. Pierre-Emerik Aubameyang
b. Pierre-Emerick Aubameyang
c. Pierre-Emerick Aubamayang

4. Now another Arsenal star...

a. Henrikh Mkhitaryan
b. Henrikh Muhitaryan
c. Henrikh Mkhiteryan

5. Arsenal player again, but this time more difficult...

a. Sokratis Papastanhopoulos
b. Sokratis Papastathopoulos
c. Sokratis Papastathopulos

6. Can you spell the right name of the Southampton new manager?

a. Ralph Hasenhutti
b. Ralph Hasenhultt
c. Ralph Hasenhuttl

7. What about the Crystal Palace midfielder?

a. Luka Milivojevic
b. Luka Milinvojevic
c. Luka Millivjevic

8. Which of the following is the Madrid and Spain defender?

a. Alvaro Oldriozola
b. Alvaro Odriozola
c. Alvaro Odriosola

9. Who is the Juventus goalkeeper?

a. Wojcech Szchesny
b. Wojciech Szczesny
c. Wojciech Szchesny


10. What about the former Germany international & World Cup winner?

a. Bastian Schweinstiger
b. Bastians Schweinstaiger
c. Bastian Schweinsteiger

11. What about formal PSG and Manchester united player?

a. Zlatan Ibrahemovic
b. Zlatan Ibrahmovic
c. Zlatan Ibrahimovic

12. How's your knowledge of former Poland captain?

a. Jakub Blaszchykowski
b. Jakub Blaszczykewski
c. Jakub Blaszczykowski

13. Also from Poland, who is this midfielder?

a. Grzegerz Krycholwiak
b. Grzegorz Krychowiak
c. Grzegorz Kryhowiak

14. And don't forget some Russian names... Who is he?

a. Roman Pavlyuchenko
b. Roman Pavliuchenko
c. Roman Pavlyushenko

15. A retro one to finish: Who is the former Barcelona & Netherlands defender?

a. Giovanni van Bronokhorst
b. Giovanni van Bronckhorst
c. Giovanni van Bronckhotst

Cc: Lalasticlala
mynd44
Dominique
brb

3 Likes

Re: Can You Spell The Names Of These Players Correctly? by 1stpikin(f): 4:12pm On Jan 12
ok

1 Like

Re: Can You Spell The Names Of These Players Correctly? by Bawizzo(m): 4:13pm On Jan 12
Thanks for the stress cry
See yhu in the next thread

84 Likes 3 Shares

Re: Can You Spell The Names Of These Players Correctly? by DMerciful(m): 4:13pm On Jan 12
Too many jor

1 Like

Re: Can You Spell The Names Of These Players Correctly? by mkpurumma090(f): 4:13pm On Jan 12
Lolx...Everybody don run for this one... cry cry cry

4 Likes

Re: Can You Spell The Names Of These Players Correctly? by Sincinnati: 4:13pm On Jan 12
obembet:


1. Identify the real Chelsea goalkeeper...

a. Kepa Arrezabalaga
b. Kepa Arrizanbalaga
c. Kepa Arrizabalaga


2.Now what about his Chelsea team-mate?

a. Cesar Azpilicueta
b. Cesar Azpllicueta
c. Cesar Azpiliqueta

3.Which is the correct name of the Arsenal star?

a. Pierre-Emerik Aubameyang
b. Pierre-Emerick Aubameyang
c. Pierre-Emerick Aubamayang

4. Now another Arsenal star...

a. Henrikh Mkhitaryan
b. Henrikh Muhitaryan
c. Henrikh Mkhiteryan

5. Arsenal player again, but this time more difficult...

a. Sokratis Papastanhopoulos
b. Sokratis Papastathopoulos
c. Sokratis Papastathopulos

6. Can you spell the right name of the Southampton new manager?

a. Ralph Hasenhutti
b. Ralph Hasenhultt
c. Ralph Hasenhuttl

7. What about the Crystal Palace midfielder?

a. Luka Milivojevic
b. Luka Milinvojevic
c. Luka Millivjevic

8. Which of the following is the Madrid and Spain defender?

a. Alvaro Oldriozola
b. Alvaro Odriozola
c. Alvaro Odriosola

9. Who is the Juventus goalkeeper?

a. Wojcech Szchesny
b. Wojciech Szczesny
c. Wojciech Szchesny


10. What about the former Germany international & World Cup winner?

a. Bastian Schweinstiger
b. Bastians Schweinstaiger
c. Bastian Schweinsteiger

11. What about formal PSG and Manchester united player?

a. Zlatan Ibrahemovic
b. Zlatan Ibrahmovic
c. Zlatan Ibrahimovic

12. How's your knowledge of former Poland captain?

a. Jakub Blaszchykowski
b. Jakub Blaszczykewski
c. Jakub Blaszczykowski

13. Also from Poland, who is this midfielder?

a. Grzegerz Krycholwiak
b. Grzegorz Krychowiak
c. Grzegorz Kryhowiak

14. And don't forget some Russian names... Who is he?

a. Roman Pavlyuchenko
b. Roman Pavliuchenko
c. Roman Pavlyushenko

15. A retro one to finish: Who is the former Barcelona & Netherlands defender?

a. Giovanni van Bronokhorst
b. Giovanni van Bronckhorst
c. Giovanni van Bronckhotst


OP crown my effort!

What’s my score?

87 Likes 2 Shares

Re: Can You Spell The Names Of These Players Correctly? by Fernandowski(m): 4:13pm On Jan 12
1.c 2.a 3.b 4.a 5.b 6.b 7.a 8.a 9.a 10.c 11.c 12.c 13c 14a 15b


I stand to be corrected...... Me playing PlayStation for hours daily can't be in vain

27 Likes

Re: Can You Spell The Names Of These Players Correctly? by DumaEmpire(m): 4:13pm On Jan 12
1. C
2. A
3. B
4. A
11.C


Who the rest epp...abi will they send Buhari back to daura
Abeg make i dive out jorr cheesy

13 Likes

Re: Can You Spell The Names Of These Players Correctly? by DLondonboiy: 4:14pm On Jan 12
First to get 8 collects 1k recharge card from me..

2 Likes 1 Share

Re: Can You Spell The Names Of These Players Correctly? by BabaCommander: 4:14pm On Jan 12
Don't see the logic behind this. I mean, these are not English or our native names. How then do you expect someone (except an avid fan of the player or club) to spell these strange names.


Pointless thread! angry

6 Likes

Re: Can You Spell The Names Of These Players Correctly? by Dididrumz(m): 4:14pm On Jan 12
sahm4u2nv:
brb

Bros no run na, abeg come spell am for us..... Lolsss

4 Likes 1 Share

Re: Can You Spell The Names Of These Players Correctly? by Bossontop(m): 4:14pm On Jan 12
undecided
I tink say na here i bin hear my name but e be like say na d oda side......nor be here

4 Likes

Re: Can You Spell The Names Of These Players Correctly? by wunmi590(m): 4:14pm On Jan 12
sad
Re: Can You Spell The Names Of These Players Correctly? by 1stpikin(f): 4:14pm On Jan 12
Twale fo Mr op.. No be small type you type abi its copy and paste

3 Likes

Re: Can You Spell The Names Of These Players Correctly? by sojayy(m): 4:14pm On Jan 12
kuku kill me !

2 Likes 1 Share

Re: Can You Spell The Names Of These Players Correctly? by sojayy(m): 4:14pm On Jan 12
Op to smash u with this Caton just dey hungry me ! which kind Cambridge question be dis?

7 Likes 1 Share

Re: Can You Spell The Names Of These Players Correctly? by Mukbeementor: 4:14pm On Jan 12
STC
Re: Can You Spell The Names Of These Players Correctly? by AlvaroMorata(m): 4:15pm On Jan 12
FIRST OF ALL, YOU ARE NOT FEMALE TO HAVE KNOWN ALL THIS grin

3 Likes

Re: Can You Spell The Names Of These Players Correctly? by montumonami(m): 4:15pm On Jan 12
Take it to jamb so they include it in their questions grin
Re: Can You Spell The Names Of These Players Correctly? by ajalawole(m): 4:16pm On Jan 12
kuku kill me

6 Likes

Re: Can You Spell The Names Of These Players Correctly? by Youngzubi(m): 4:16pm On Jan 12
This one off my brain....

Adonbilivit that after staring at those names I had to go search Google

2 Likes 2 Shares

Re: Can You Spell The Names Of These Players Correctly? by sod09(m): 4:17pm On Jan 12
1. C
2. A
3. A
4. A
5. B
6. C
7. A
8. A
9. B
10. C
11. C
12. A
13. B
14. A
15. B

1 Like

Re: Can You Spell The Names Of These Players Correctly? by Gyfty(f): 4:17pm On Jan 12
Zlatan zanku master aka leg work ... If u argue me I slap u


angry

3 Likes

Re: Can You Spell The Names Of These Players Correctly? by bleskid(m): 4:17pm On Jan 12
I can't write jamb again when I'm 200level in uni .....yeye dei smelll grin
Re: Can You Spell The Names Of These Players Correctly? by net75: 4:18pm On Jan 12
obembet:
How good are you with names when it comes to football?

Kindly pick the correct name among the options below.

1. Identify the real Chelsea goalkeeper...

a. Kepa Arrezabalaga
b. Kepa Arrizanbalaga
c. Kepa Arrizabalaga

2.Now what about his Chelsea team-mate?

a. Cesar Azpilicueta
b. Cesar Azpllicueta
c. Cesar Azpiliqueta

3.Which is the correct name of the Arsenal star?

a. Pierre-Emerik Aubameyang
b. Pierre-Emerick Aubameyang
c. Pierre-Emerick Aubamayang

4. Now another Arsenal star...

a. Henrikh Mkhitaryan
b. Henrikh Muhitaryan
c. Henrikh Mkhiteryan

5. Arsenal player again, but this time more difficult...

a. Sokratis Papastanhopoulos
b. Sokratis Papastathopoulos
c. Sokratis Papastathopulos

6. Can you spell the right name of the Southampton new manager?

a. Ralph Hasenhutti
b. Ralph Hasenhultt
c. Ralph Hasenhuttl

7. What about the Crystal Palace midfielder?

a. Luka Milivojevic
b. Luka Milinvojevic
c. Luka Millivjevic

8. Which of the following is the Madrid and Spain defender?

a. Alvaro Oldriozola
b. Alvaro Odriozola
c. Alvaro Odriosola

9. Who is the Juventus goalkeeper?

a. Wojcech Szchesny
b. Wojciech Szczesny
c. Wojciech Szchesny


10. What about the former Germany international & World Cup winner?

a. Bastian Schweinstiger
b. Bastians Schweinstaiger
c. Bastian Schweinsteiger

11. What about formal PSG and Manchester united player?

a. Zlatan Ibrahemovic
b. Zlatan Ibrahmovic
c. Zlatan Ibrahimovic

12. How's your knowledge of former Poland captain?

a. Jakub Blaszchykowski
b. Jakub Blaszczykewski
c. Jakub Blaszczykowski

13. Also from Poland, who is this midfielder?

a. Grzegerz Krycholwiak
b. Grzegorz Krychowiak
c. Grzegorz Kryhowiak

14. And don't forget some Russian names... Who is he?

a. Roman Pavlyuchenko
b. Roman Pavliuchenko
c. Roman Pavlyushenko

15. A retro one to finish: Who is the former Barcelona & Netherlands defender?

a. Giovanni van Bronokhorst
b. Giovanni van Bronckhorst
c. Giovanni van Bronckhotst

no big deal here! That's how them see your name too! Eg. Adebowale Chukwumandi Ogenerukenwe

1 Like

Re: Can You Spell The Names Of These Players Correctly? by BizBayo: 4:18pm On Jan 12
They are calling me in the other thread.
Re: Can You Spell The Names Of These Players Correctly? by obi4eze: 4:18pm On Jan 12
grin


1. C
2. A
3. B
4. A
5. B
6. C
7. A
8. B
9. B
10. C
11. C
12. C
13. B
14. A
15. B

1 Like

(1) (2) (3) (Reply)

Netherlands Vs Costa Rica:World Cup Q-finals (4 - 3) On Penalties On 7 July 2014 / Raheem Lawal Gifts His Mother A House (Photos) / Oliseh And Enyeama Have Embarrassed Nigeria! - Chukwu

(Go Up)

Sections: politics (1) business autos (1) jobs (1) career education (1) romance computers phones travel sports fashion health
religion celebs tv-movies music-radio literature webmasters programming techmarket

Links: (0) (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9)

Nairaland - Copyright © 2005 - 2019 Oluwaseun Osewa. All rights reserved. See How To Advertise. 101
Disclaimer: Every Nairaland member is solely responsible for anything that he/she posts or uploads on Nairaland.