₦airaland Forum

Welcome, Guest: Join Nairaland / LOGIN! / Trending / Recent / New
Stats: 2,158,754 members, 4,702,083 topics. Date: Thursday, 17 January 2019 at 02:00 PM

Can You Spell The Names Of These Players Correctly? - Sports (3) - Nairaland

Nairaland Forum / Entertainment / Sports / Can You Spell The Names Of These Players Correctly? (34273 Views)

Between These Players, Who Can Run Faster With The Ball / These Players Are On The Verge Of Leaving The Premier League / What Messi Did To These Players Will Suprise& Great Players (2) (3) (4)

(1) (2) (3) (Reply) (Go Down)

Re: Can You Spell The Names Of These Players Correctly? by coolie1: 6:11pm On Jan 12
obembet:
How good are you with names when it comes to football?

Kindly pick the correct name among the options below.

1. Identify the real Chelsea goalkeeper...

a. Kepa Arrezabalaga
b. Kepa Arrizanbalaga
c. Kepa Arrizabalaga

2.Now what about his Chelsea team-mate?

a. Cesar Azpilicueta
b. Cesar Azpllicueta
c. Cesar Azpiliqueta

3.Which is the correct name of the Arsenal star?

a. Pierre-Emerik Aubameyang
b. Pierre-Emerick Aubameyang
c. Pierre-Emerick Aubamayang

4. Now another Arsenal star...

a. Henrikh Mkhitaryan
b. Henrikh Muhitaryan
c. Henrikh Mkhiteryan

5. Arsenal player again, but this time more difficult...

a. Sokratis Papastanhopoulos
b. Sokratis Papastathopoulos
c. Sokratis Papastathopulos

6. Can you spell the right name of the Southampton new manager?

a. Ralph Hasenhutti
b. Ralph Hasenhultt
c. Ralph Hasenhuttl

7. What about the Crystal Palace midfielder?

a. Luka Milivojevic
b. Luka Milinvojevic
c. Luka Millivjevic

8. Which of the following is the Madrid and Spain defender?

a. Alvaro Oldriozola
b. Alvaro Odriozola
c. Alvaro Odriosola

9. Who is the Juventus goalkeeper?

a. Wojcech Szchesny
b. Wojciech Szczesny
c. Wojciech Szchesny


10. What about the former Germany international & World Cup winner?

a. Bastian Schweinstiger
b. Bastians Schweinstaiger
c. Bastian Schweinsteiger

11. What about formal PSG and Manchester united player?

a. Zlatan Ibrahemovic
b. Zlatan Ibrahmovic
c. Zlatan Ibrahimovic

12. How's your knowledge of former Poland captain?

a. Jakub Blaszchykowski
b. Jakub Blaszczykewski
c. Jakub Blaszczykowski

13. Also from Poland, who is this midfielder?

a. Grzegerz Krycholwiak
b. Grzegorz Krychowiak
c. Grzegorz Kryhowiak

14. And don't forget some Russian names... Who is he?

a. Roman Pavlyuchenko
b. Roman Pavliuchenko
c. Roman Pavlyushenko

15. A retro one to finish: Who is the former Barcelona & Netherlands defender?

a. Giovanni van Bronokhorst
b. Giovanni van Bronckhorst
c. Giovanni van Bronckhotst

bro are you an After?
Re: Can You Spell The Names Of These Players Correctly? by klever18(m): 6:31pm On Jan 12
buahari or bullhari
Re: Can You Spell The Names Of These Players Correctly? by moredollar(m): 7:05pm On Jan 12
Sincinnati:

OP crown my effort!
What’s my score?
You failed numbers 8 and 9

1 Like

Re: Can You Spell The Names Of These Players Correctly? by oloyede90(m): 7:17pm On Jan 12
9 is option b
Sincinnati:


OP crown my effort!

What’s my score?

1 Like

Re: Can You Spell The Names Of These Players Correctly? by oluwasegun007(m): 7:30pm On Jan 12
I can spell morata
Re: Can You Spell The Names Of These Players Correctly? by Bnladan(m): 7:41pm On Jan 12
Sincinnati:


OP crown my effort!

What’s my score?
failed 8 and 9

1 Like

Re: Can You Spell The Names Of These Players Correctly? by yenereal(m): 8:00pm On Jan 12
Useless and nonsense thread
Re: Can You Spell The Names Of These Players Correctly? by obembet(f): 8:11pm On Jan 12
DLondonboiy:
First to get 8 collects 1k recharge card from me..


Keep your word
Re: Can You Spell The Names Of These Players Correctly? by obembet(f): 8:17pm On Jan 12
DLondonboiy:
Op, who win?

Brb
Re: Can You Spell The Names Of These Players Correctly? by Sincinnati: 8:25pm On Jan 12
CaptainFM1:


minus5/15
Minus 5?

Which numbers?
Re: Can You Spell The Names Of These Players Correctly? by Mmazi(m): 8:48pm On Jan 12
obembet:
How good are you with names when it comes to football?

Kindly pick the correct name among the options below.

1. Identify the real Chelsea goalkeeper...

a. Kepa Arrezabalaga
b. Kepa Arrizanbalaga
c. Kepa Arrizabalaga☑️

2.Now what about his Chelsea team-mate?

a. Cesar Azpilicueta☑️
b. Cesar Azpllicueta
c. Cesar Azpiliqueta

3.Which is the correct name of the Arsenal star?

a. Pierre-Emerik Aubameyang
b. Pierre-Emerick Aubameyang☑️
c. Pierre-Emerick Aubamayang

4. Now another Arsenal star...

a. Henrikh Mkhitaryan☑️
b. Henrikh Muhitaryan
c. Henrikh Mkhiteryan

5. Arsenal player again, but this time more difficult...

a. Sokratis Papastanhopoulos
b. Sokratis Papastathopoulos☑️
c. Sokratis Papastathopulos

6. Can you spell the right name of the Southampton new manager?

a. Ralph Hasenhutti☑️
b. Ralph Hasenhultt
c. Ralph Hasenhuttl

7. What about the Crystal Palace midfielder?

a. Luka Milivojevic☑️
b. Luka Milinvojevic
c. Luka Millivjevic

8. Which of the following is the Madrid and Spain defender?

a. Alvaro Oldriozola
b. Alvaro Odriozola☑️
c. Alvaro Odriosola

9. Who is the Juventus goalkeeper?

a. Wojcech Szchesny
b. Wojciech Szczesny☑️
c. Wojciech Szchesny


10. What about the former Germany international & World Cup winner?

a. Bastian Schweinstiger
b. Bastians Schweinstaiger
c. Bastian Schweinsteiger☑️

11. What about formal PSG and Manchester united player?

a. Zlatan Ibrahemovic
b. Zlatan Ibrahmovic
c. Zlatan Ibrahimovic☑️

12. How's your knowledge of former Poland captain?

a. Jakub Blaszchykowski
b. Jakub Blaszczykewski
c. Jakub Blaszczykowski☑️

13. Also from Poland, who is this midfielder?

a. Grzegerz Krycholwiak
b. Grzegorz Krychowiak☑️
c. Grzegorz Kryhowiak

14. And don't forget some Russian names... Who is he?

a. Roman Pavlyuchenko☑️
b. Roman Pavliuchenko
c. Roman Pavlyushenko

15. A retro one to finish: Who is the former Barcelona & Netherlands defender?

a. Giovanni van Bronokhorst
b. Giovanni van Bronckhorst☑️
c. Giovanni van Bronckhotst

Re: Can You Spell The Names Of These Players Correctly? by Fabulous21(m): 9:12pm On Jan 12
J
Re: Can You Spell The Names Of These Players Correctly? by opeyehmmy(m): 9:18pm On Jan 12
obembet:
How good are you with names when it comes to football?

Kindly pick the correct name among the options below.

1. Identify the real Chelsea goalkeeper...

a. Kepa Arrezabalaga
b. Kepa Arrizanbalaga
c. Kepa Arrizabalaga***

2.Now what about his Chelsea team-mate?

a. Cesar Azpilicueta***
b. Cesar Azpllicueta
c. Cesar Azpiliqueta

3.Which is the correct name of the Arsenal star?

a. Pierre-Emerik Aubameyang
b. Pierre-Emerick Aubameyang***
c. Pierre-Emerick Aubamayang

4. Now another Arsenal star...

a. Henrikh Mkhitaryan***
b. Henrikh Muhitaryan
c. Henrikh Mkhiteryan

5. Arsenal player again, but this time more difficult...

a. Sokratis Papastanhopoulos
b. Sokratis Papastathopoulos***
c. Sokratis Papastathopulos

6. Can you spell the right name of the Southampton new manager?

a. Ralph Hasenhutti
b. Ralph Hasenhultt
c. Ralph Hasenhuttl***

7. What about the Crystal Palace midfielder?

a. Luka Milivojevic***
b. Luka Milinvojevic
c. Luka Millivjevic

8. Which of the following is the Madrid and Spain defender?

a. Alvaro Oldriozola
b. Alvaro Odriozola***
c. Alvaro Odriosola

9. Who is the Juventus goalkeeper?

a. Wojcech Szchesny
b. Wojciech Szczesny***
c. Wojciech Szchesny


10. What about the former Germany international & World Cup winner?

a. Bastian Schweinstiger
b. Bastians Schweinstaiger
c. Bastian Schweinsteiger***

11. What about formal PSG and Manchester united player?

a. Zlatan Ibrahemovic
b. Zlatan Ibrahmovic
c. Zlatan Ibrahimovic***

12. How's your knowledge of former Poland captain?

a. Jakub Blaszchykowski
b. Jakub Blaszczykewski
c. Jakub Blaszczykowski***

13. Also from Poland, who is this midfielder?

a. Grzegerz Krycholwiak
b. Grzegorz Krychowiak***
c. Grzegorz Kryhowiak

14. And don't forget some Russian names... Who is he?

a. Roman Pavlyuchenko***
b. Roman Pavliuchenko
c. Roman Pavlyushenko

15. A retro one to finish: Who is the former Barcelona & Netherlands defender?

a. Giovanni van Bronokhorst
b. Giovanni van Bronckhorst***
c. Giovanni van Bronckhotst

Re: Can You Spell The Names Of These Players Correctly? by skarlett(f): 9:26pm On Jan 12
Sincinnati:


OP crown my effort!

What’s my score?


You tried but didn't get number nine

It's Wojciech Szczęsny

1 Like

Re: Can You Spell The Names Of These Players Correctly? by Thorpedo: 9:42pm On Jan 12
C A B A B C A B B C C C B A B
Re: Can You Spell The Names Of These Players Correctly? by autchman144(m): 11:05pm On Jan 12
Sincinnati:


OP crown my effort!

What’s my score?

U got all except 9. Szczesny, that's B

1 Like

Re: Can You Spell The Names Of These Players Correctly? by elRamani(m): 11:20pm On Jan 12
Sincinnati:

OP crown my effort!
What’s my score?

9 is option b

1 Like

Re: Can You Spell The Names Of These Players Correctly? by Femziecarlos(m): 1:08am On Jan 13
1. C 2. A 3. B 4. A 5. C 6. C 7. A 8. B 9. B 10. C 11. C 12. C 13. B 14. A 15. B



#Say No To Plagiarism
Re: Can You Spell The Names Of These Players Correctly? by blackfase(m): 1:45am On Jan 13
Just refer to each of them as ALPHABET! dazall.... cheesy

(1) (2) (3) (Reply)

An Open Letter To Mikel Obi / How To Download & Install Dream League Soccer 2018 Mod Apk 5.064 + File / Nigeria's Seven (7) Greatest Goalkeepers Of All Time

(Go Up)

Sections: politics (1) business autos (1) jobs (1) career education (1) romance computers phones travel sports fashion health
religion celebs tv-movies music-radio literature webmasters programming techmarket

Links: (0) (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9)

Nairaland - Copyright © 2005 - 2019 Oluwaseun Osewa. All rights reserved. See How To Advertise. 77
Disclaimer: Every Nairaland member is solely responsible for anything that he/she posts or uploads on Nairaland.