Stats: 3,150,347 members, 7,808,214 topics. Date: Thursday, 25 April 2024 at 08:51 AM

Does Weed Really Gives Inspiration? Share Your View/funny Experience With Weed/s - Family - Nairaland

Nairaland Forum / Nairaland / General / Family / Does Weed Really Gives Inspiration? Share Your View/funny Experience With Weed/s (564 Views)

Share Your Worst Or Funny Experience With Sleep Talkers Or Sleep Walkers. / My Funny Experience Today December 25th / My Funny Experience In My Uncle's House (2) (3) (4)

Does Weed Really Gives Inspiration? Share Your View/funny Experience With Weed/s by namiji2598: 9:48pm On Apr 29, 2020
The title of the post has said it all
If you are a smoker, please highlight us, but if you don't smoke then tell us what you observe from your friends that smoke, if they have that inspiration or what

Mine; I don't really smoke but during my nysc days I have this friend that smoke very well, even though I drink but I don't smoke, so there is this day that he decided to give me one oooo and I decided to chew am, I chew this thing ooooo naso whether begin blur for my eyes my people, I saw one of my guy chinedu but I refused to talk to him, I just dey Bleep up, I sleep but my mind dey tell me say na die I die, naso I dey try dey kick my leg to hold body as I dey sleep so that make I no die ooo, naso my leg just dey scatter cloth wey my guy dey iron ooooo, I slept for almost a week before that weed comot for my body

Weed no funny at all niggas
Share urs

Re: Does Weed Really Gives Inspiration? Share Your View/funny Experience With Weed/s by Ussycool: 9:55pm On Apr 29, 2020
Ganger men

Re: Does Weed Really Gives Inspiration? Share Your View/funny Experience With Weed/s by Gwagone: 9:57pm On Apr 29, 2020
I can high
I can high
Re: Does Weed Really Gives Inspiration? Share Your View/funny Experience With Weed/s by gaby(m): 10:09pm On Apr 29, 2020
Inspiwetin?

Igbo wey me go smoke I go begin suspect everybody around me?

E go be like say everybody dey gossip me. Everybody na potential enemy.

Na seven days straight e dey take before that thought comot from my head.

Na so me and one of my guy Ernest go one bad joint go smoke igbo when I be like 18 years old, as we smoke am finish I tell Ernest say make we begin waka go house. In fact, e be like say we dey fly for road and our legs no dey touch ground. At a point, na so I tell my guy say make we hold each other hand oh.

When we reach major road to cross road come see gbege. E be like say motor full everywhere, na only God know how long we dey that particular spot even when the road clear before we eventually brace am take speed cross the road.

As we dey waka na so e be like say gallop full every where. You need to come see where we dey dodge pothole for smooth road. Kai

When we manage reach Ernest house na washing hand basin we take soak garri without sugar, but the garri be like wetin dem put iceblock with better sugar. Crazy shiit mehn

Very many experience but will share this one more.

I get one useless crackhead acquaintance those days wey dey always high igbo. Na so e go wan dey pet me to follow am smoke I tell am say the matter no dey go well with me.

One day na me use my two leg go meet am say I no dey fit sleep well, say make e give me some igbo. The guy happy say him don get partner na so e pack the thing give me I tell am say I go smoke my own for house because if I smoke am for him hotel, I no trust myself to reach house.

Na so I reach house wrap up one enter toilet put fire begin inhale. Na only me dey stay 3 bed apartment then.

From no where oh, na so I begin here wan wan wan wan for inside my head as per police siren oh. My mind begin tell me say e be like say police see me when my guy give me the igbo come trace me come house. As a matter of fact, my mind tell me say dem don surround my house oh.

Na so I jeje carry the one wey I tie remain throwey for toilet flush am, the one wey still dey my hand wey I never smoke go far, I toss am too oh.

I come tip toe go my curtain open am small, look left look right nothing. Na so I shake my head say this thing no real good for me.

Na so I siddon for couch dey reason nonsense oh, the.next thing, na so I jump up oh, bounce go my balcony carry mop bucket bounce enter bathroom fill am up begin mop everywhere for midnight oh.

The one wey I come know say everything wan spoil be say, as I mop the living room finish, I open my burglary leave the door open come bend down like surveyor begin check wether the floor clean enough.

Na only God know how I take sleep that night.

If you wan make I entertain you, just credit.my account well then give me igbo make I kiss small, you go laff your belle scatter.

I no dey try myself go there ooh.

But funny enough, na me dey help people wey sabi smoke tie am oh. If I wrap am for you e go be like say na BAT manufacture am.

7 Likes 2 Shares

Re: Does Weed Really Gives Inspiration? Share Your View/funny Experience With Weed/s by illicit(m): 12:54am On Apr 30, 2020
I know it makes you paranoid

Re: Does Weed Really Gives Inspiration? Share Your View/funny Experience With Weed/s by OmarEl(m): 1:06am On Apr 30, 2020
Experience remains the best teacher!
Try it and educate the ones who care to know(Learn)
As for me and my family we're not sharing any experience with you either!

Re: Does Weed Really Gives Inspiration? Share Your View/funny Experience With Weed/s by doitforyou(f): 3:23am On Apr 30, 2020
You’re going to get varied responses. It doesn’t hit everybody the same, also depending on the strain, it can be a downer, upper or hallucinogen (rare). It’s a downer for me, I take mine as an edible and I use it for my insomnia. I take a slice every night and it slows everything down, feel sleepy and my brain isn’t stimulated but sluggish, no funny experience.

Re: Does Weed Really Gives Inspiration? Share Your View/funny Experience With Weed/s by Nobody: 3:52am On Apr 30, 2020
If you are in your right sense and you smoke wrrd. Believe me, it’s the best.

But as an advice. NEVER YOU COLLECT WEED FROM SOMEONE TO SMOKE. Smoke your weed alone and don’t smoke with people forming Malians. Don’t beg anyone weed to smoke.

What we all don’t know is, weed isn’t actually bad as they painted it to be but na only person fit “spoil” weed and give you to smoke, then your head starts messing up.

Re: Does Weed Really Gives Inspiration? Share Your View/funny Experience With Weed/s by crackkhaus: 6:51am On Apr 30, 2020
Issa beautiful something... grin

Re: Does Weed Really Gives Inspiration? Share Your View/funny Experience With Weed/s by cassidy1996(m): 8:44am On Apr 30, 2020
i dont smoke and i dont anytin good about it
Re: Does Weed Really Gives Inspiration? Share Your View/funny Experience With Weed/s by BetterPoison: 8:47am On Apr 30, 2020
People in high places smoke now... Leaders for that matter.

You can't lead millions and not need inspiration
Re: Does Weed Really Gives Inspiration? Share Your View/funny Experience With Weed/s by MycoleA(m): 9:03am On Apr 30, 2020
False inspiration I call it, that's why most new songs wack songs, most weed smokers find it inspiring because they are both in the same realm with the artist. (those artiste are high as fck when they are writing the rubbish) .
Re: Does Weed Really Gives Inspiration? Share Your View/funny Experience With Weed/s by TheSourcerer: 10:02am On Apr 30, 2020
doitforyou:
You’re going to get varied responses. It doesn’t hit everybody the same, also depending on the strain, it can be a downer, upper or hallucinogen (rare). It’s a downer for me, I take mine as an edible and I use it for my insomnia. I take a slice every night and it slows everything down, feel sleepy and my brain isn’t stimulated but sluggish, no funny experience.
try Sativa.
Re: Does Weed Really Gives Inspiration? Share Your View/funny Experience With Weed/s by Nobody: 10:39am On Apr 30, 2020
how will something that destroys the system gives inspiration

Why Wasy Expensiverichyb Thread Deleted / . / Babe Rejects Birthday Gift For Sending A Wrong Gift.