Vanity - Literature - Nairaland
Nairaland Forum › Entertainment › Literature › Vanity (396 Views)
1 Reply
| Vanity by pcaliphate(op): 7:44am On Feb 06, 2018 |
Hello Everyone. Here is a comic piece of mine titled 'Vanity'. Enjoy. If you kpai today, Iya sikira go still shade, She go sell the lace or the guinea brocade. If You kpai today, Cinema no go close, They go still show where the Actor dey kill the Bozz. If You kpai today Man U go still play, Either they play for home or they play away. If You kpai today traffic go still dey, And as usual, LASTMA go dey clear the way. If You kpai today, Ogbeni go still propose, To his tey tey bae with a flower of rose If You kpai today, your ATM don miss, Money go fly, they no go stand at ease. If You kpai today, your watch no go cry, You can't trap its wings, time go still fly. If You kpai today, Padi go move on, Because sun no fit dey wait for moon till dawn. If You kpai today, na sleep you sleep, But this sleep pass sleep, this sleep is deep. If You kpai today, your dreams go follow, No reality for you, no chance for tomorrow. So before you kpai my brother, be humble. Before you kpai my sister, no dey fumble. Before you kpai oga mi, take time to rest. Because na now you see, you don't know the next. Vanity is Vanity! no matter how you spell it. By Olowo Tosin John