Stats: 3,162,983 members, 7,852,313 topics. Date: Thursday, 06 June 2024 at 03:54 PM

- Family - Nairaland

Nairaland Forum / Nairaland / General / Family / (622 Views)

My People, Sapa Made Me Very Creative. Please Rank My Creation. Pisho Inclued / Save! No Make Sapa Visit You Oh / Sapa Wan Kill Me (2) (3) (4)

by DrDeuce: 4:39pm On Aug 25, 2022
Re: by KiNg0G: 4:40pm On Aug 25, 2022
with that your moniker, I doubt if person go reason you.
Re: by Hollybratt(m): 4:48pm On Aug 25, 2022
May God help you bro
Re: by DrDeuce: 4:58pm On Aug 25, 2022
KiNg0G:
with that your moniker, I doubt if person go reason you.
At this stage bro I no send. I never chop anything wey get oil since Saturday. Na soso garri and crackers I dey take. I go cut grass for one wicked man yesterday. We agree Monday 2k. I finish am he was now telling me I didn't do it well that he will have to give him 800. Me and him almost fought despite our age difference. Na dog he use chase me comot. I don submit job CV online since when ASUU dey strike I never get reply. Nothing wey I never sell to survive. If I see who go loan me car I go start to dey do bolt make we dey share the proceeds. If I vote tinubu or atiku for next election make e no better for me. This life don tire me.

Re: by KiNg0G: 5:08pm On Aug 25, 2022
DrDeuce:

At this stage bro I no send. I never chop anything wey get oil since Saturday. Na soso garri and crackers I dey take. I go cut grass for one wicked man yesterday. We agree Monday 2k. I finish am he was now telling me I didn't do it well that he will have to give him 800. Me and him almost fought despite our age difference. Na dog he use chase me comot. I don submit job CV online since when ASUU dey strike I never get reply. Nothing wey I never sell to survive. If I see who go loan me car I go start to dey do bolt make we dey share the proceeds. If I vote tinubu or atiku for next election make e no better for me. This life don tire me.
if me start to play u my own soundtrack

well God is in control
Re: by DrDeuce: 5:23pm On Aug 25, 2022
KiNg0G:

if me start to play u my own soundtrack

well God is in control
Na only God we just get now. Thanks.
Re: by DrDeuce: 7:05pm On Aug 25, 2022

5kg Hisense Washing Machine / Advice Needed / Pls Advise:from Higher To No Sexual Urge Anymore!

Nairaland - Copyright © 2005 - 2024 Oluwaseun Osewa. All rights reserved. See How To Advertise. 12