₦airaland Forum

Welcome, Guest: Join Nairaland / LOGIN! / Trending / Recent / New
Stats: 2,054,020 members, 4,418,558 topics. Date: Saturday, 18 August 2018 at 05:21 AM

Exam Date For Immigration Recruitment 2013 - Jobs/Vacancies (3) - Nairaland

Nairaland Forum / Nairaland / General / Jobs/Vacancies / Exam Date For Immigration Recruitment 2013 (76092 Views)

Check if you are Shortlisted On Immigration Recruitment / Fresh Nigeria Immigration Recruitment 2015 / Question Papers For Immigration Aptitude Test. (2) (3) (4)

(1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) ... (15) (Reply) (Go Down)

Re: Exam Date For Immigration Recruitment 2013 by nonesense: 5:17pm On Oct 19, 2013
Please bros, here is my e.mail too
Pheyi50k4u@gmail.com
May God bless Ɣõu̶̲̥̅̊
Re: Exam Date For Immigration Recruitment 2013 by MyMouth(m): 5:29pm On Oct 19, 2013
Job-Meter:
@All Nairalanders jst put ur Email Address i will forward d past Questions free of charge or Simply send a blank mail to my email adresss and i will forward it to u .
My mail: odinakamoses@gmail.com
God bless Naija

salimoh4rill@yahoo.com
thank you

1 Like

Re: Exam Date For Immigration Recruitment 2013 by Spoonu(f): 6:00pm On Oct 19, 2013
Job-Meter:
@All Nairalanders jst put ur Email Address i will forward d past Questions free of charge or Simply send a blank mail to my email adresss and i will forward it to u .
My mail: odinakamoses@gmail.com
God bless Naija
@job-meter pls kindly foward the PQ to prettyann_150@yahoo.com thanks nd God bless.
Re: Exam Date For Immigration Recruitment 2013 by sice: 7:09pm On Oct 19, 2013
my email is oseghale.kennedy@yahoo.com, thank u n GOD BLESS U.
Re: Exam Date For Immigration Recruitment 2013 by Yemioniyo: 7:38pm On Oct 19, 2013
Pls forward it to me NIM P/Q. Olayemiajibade83@yahoo.co.uk
Re: Exam Date For Immigration Recruitment 2013 by ambstee: 8:04pm On Oct 19, 2013
Pls forward to emmanuelambang@yahoo.com
Re: Exam Date For Immigration Recruitment 2013 by gabialonso(m): 8:11pm On Oct 19, 2013
[quote author=Job-Meter]@All Nairalanders jst put ur Email Address i will forward d past Questions free of charge ...gabro4real2002@yahoo.com. Tanx bro
Re: Exam Date For Immigration Recruitment 2013 by laidoure4real(m): 8:16pm On Oct 19, 2013
pls forward to laidoure4real@gmail.com. Thanks

1 Like

Re: Exam Date For Immigration Recruitment 2013 by gabialonso(m): 8:16pm On Oct 19, 2013
bro pls kindly 4wrd d pq 2my mail. Gabro4real2002@yahoo.com
Re: Exam Date For Immigration Recruitment 2013 by CHEKWASUCHE(m): 8:17pm On Oct 19, 2013
Tutoria class is on going here in Umuahia @ #12 Azikiwe Rd opp. LG office. Contact mr. Benard on 08061161245 for past question papers if u are out of the State.
Re: Exam Date For Immigration Recruitment 2013 by CHEKWASUCHE(m): 8:21pm On Oct 19, 2013
Tutoria class is on going here in Umuahia @ #12 Azikiwe Rd opp. LG office. Contact mr. Benard on 08061161245 for past question papers direct to ur mail, whatsup. if u are out of the State. Just 200naira airtime and ur number, mail or watsup.
Re: Exam Date For Immigration Recruitment 2013 by fabulurs: 8:52pm On Oct 19, 2013
Bros am intrested too my mail '' fabulus143@yahoo.com "
Re: Exam Date For Immigration Recruitment 2013 by Andyg: 8:12am On Oct 20, 2013
Pls bros,foward it 2 mail manasaadamu@yahoo.com. God bless u
Re: Exam Date For Immigration Recruitment 2013 by Wheezinny(f): 8:35am On Oct 20, 2013
Please, i'm also interested.
Oebuonye@yahoo.com. Thank you!
Re: Exam Date For Immigration Recruitment 2013 by Vetsolo(m): 9:26am On Oct 20, 2013
Spoonu:
@job-meter pls kindly foward the PQ to prettyann_150@yahoo.com thanks nd God bless.

okoli28@gmail.com
Re: Exam Date For Immigration Recruitment 2013 by Deluxever(m): 12:54pm On Oct 20, 2013
My email deluxever@yahoo.com
tanx in advance.
Re: Exam Date For Immigration Recruitment 2013 by sursur(m): 12:59pm On Oct 20, 2013
Church12: My name is Adewale Olusanjo, am a graduate of Obafemi Awolowo University. Am the president of Geofree consult.
Our major function is to solve human problem.
We discover that the current problem in the society now is how to pass Nigerian Immigration aptitude test.
We went ahead to search for the past question, now by the grace of God we have gotten it and we av solve it.
The questions consist of English, General maths and current affairs.
We are sorry, we may not be able to give it out for free, because expenses we incure before it reach this stage is huge.
We therefore agree to send it to any interested person at low rate of #300 for all including answer.(english, maths, & current affairs).
Note that u can send #300 worth of etisalat card to 08034899997 , including ur email and expect it in the next 30minutes.
Mr. OLU would be attending to u. Best of luck.
U CAN GET OUR DIRECT CONTACT AND OTHER SERVICES WE RENDER THROUGH. "vconnect"
amour Robber
Re: Exam Date For Immigration Recruitment 2013 by CHEKWASUCHE(m): 2:10pm On Oct 20, 2013
4 all of u dat wants d PQ 2 b 4warded in ur mail,, read d instruction very well nd apply 2 it. Pls is 4dos outsyd d state nd is nt force. Send a kard of just 200 nd reciv urs instantly. Is real. Many v bn complying. Dos in Abia, I.e first timer wil reciv free lecture 2mrw.
Re: Exam Date For Immigration Recruitment 2013 by JohnmcCain(m): 2:19pm On Oct 20, 2013
Job-Meter:
@All Nairalanders jst put ur Email Address i will forward d past Questions free of charge or Simply send a blank mail to my email adresss and i will forward it to u .
My mail: odinakamoses@gmail.com
God bless Naija
God bless you bro...pls kindly send to this mail: davomatthew@yahoo.com. Tnks bro!
Re: Exam Date For Immigration Recruitment 2013 by Nobody: 2:34pm On Oct 20, 2013
pls forward to my email aurdrey23@yahoo.com god bless you
Re: Exam Date For Immigration Recruitment 2013 by kayscholar(m): 3:11pm On Oct 20, 2013
@JOB METER
This is my email: kayscholar@gmail.com
Re: Exam Date For Immigration Recruitment 2013 by MznAirA(f): 4:02pm On Oct 20, 2013
Please forward to my mail esp the maths questions thank u..... Mobet4ril@gmail.com
Re: Exam Date For Immigration Recruitment 2013 by luv4real(f): 5:33pm On Oct 20, 2013
@job metre, dis is my e-mail.. Tanks, luv_4real2001@yahoo.com
Re: Exam Date For Immigration Recruitment 2013 by chidex700(m): 6:10pm On Oct 20, 2013
Job-Meter:
@All Nairalanders jst put ur Email Address i will forward d past Questions free of charge or Simply send a blank mail to my email adresss and i will forward it to u .
My mail: odinakamoses@gmail.com
God bless Naija
Pls Job-Meter my email is matbliss@yahoo.co.uk. I`ll be appreciative if you send me the past question. Thanks in anticipation.
Re: Exam Date For Immigration Recruitment 2013 by bjg2g: 7:54pm On Oct 20, 2013
pls i need the past questn bamise.abifarin@yahoo.com
Re: Exam Date For Immigration Recruitment 2013 by Kereokwu(f): 9:39pm On Oct 20, 2013
Job meter thanks a million, pls i need d NIS past question. Email ifeoma20026@yahoo.com. God bless u
Re: Exam Date For Immigration Recruitment 2013 by kaykash007(m): 10:27pm On Oct 20, 2013
@job-meter abeg my address na ayorinde_kayode@yahoo.com. Tanks so much.
Re: Exam Date For Immigration Recruitment 2013 by judefab: 8:04am On Oct 21, 2013
Pls I want the past questions too...jokparaejesi@yahoo.com
Re: Exam Date For Immigration Recruitment 2013 by dammy1985: 9:53am On Oct 21, 2013
.
Re: Exam Date For Immigration Recruitment 2013 by Adeyemi4ril(m): 9:54am On Oct 21, 2013
Pls 4ward it 2 me sir. Adeyemi4ril@gmail.com
Re: Exam Date For Immigration Recruitment 2013 by shamoh(m): 11:17am On Oct 21, 2013
Pls kindly foward d past qstns to shamah4real@yahoo.com. Tnx bro
Re: Exam Date For Immigration Recruitment 2013 by Gideon360t: 12:36pm On Oct 21, 2013
Sample of Nigerian Immigration past question
CURRENT AFFAIR QUSTION
1)
1. UNO was founded in San Francisco in
(a) 1939 (b) 1914 (c) 1945 (d) 1950
2) The first military coup-de’tat in Africa was in
(a) Libya (b) Liberia (c) Egypt (d) Nigeria
3) Nigeria became 36 states under the regime of
(a) Olusegun Obasanjo (b) Sanni Abacha (c) Ibrahim Babagida (d) Yakubu Gowon
4) The first military head of state was
(a) Yakubu Gowon (b) Aguiyi Ironsi (c) Olusegun Obasanjo (d) Ernest Shonekan
5) Oil can be found in one of the following state in Nigeria
(a) Lagos (b) Anambra (c) Ondo (d) Ekiti
6) Tin is majorly found in
(a) Jos (b) Enugu (c) Kano (d) Imo
7) Oil was first discovered by Shell-BP in Nigeria ___________
(a) Oloibiri (b) Idanre (c) Warri (d) Kabba
cool Which of the following may be regarded as a regional organization
(a) ECOWAS (b) OAU (c) UN (d) OPEC
9) The last military head state of Nigeria was
(a) Abdulsaleem Abubakar (b) Sanni Abacha (c) Olusegun Obasanjo (d) Yakubu Gowon
10) The name Nigeria was coined by _______
(a) Flora Shaw (b) Mary Slessor (c) Lord Lugard (d) Juman Goldie
11) The legislature in Nigeria is called
(a) House of assembly (b) House of lords (c) National Assembly (d) House of Representative
12) The legislature in Britain is referred to as _________
(a) House of common (b) White house (c) Congress (d) Parliament
13) Nigeria changed from pounds to Naira in
(a) 1960 (b) 1973 (c) 1959 (d) 1963

ANSWER
1.C 2.C 3.B 4.B 5.C 6.A 7.A 8.B 9.A 10.A 11.C 12.D 13.B

My name is Adewale Olusanjo, am a graduate of Obafemi Awolowo University. Am the president of Geofree consult.
Our major function is to solve human problem.
We discover that the current problem in the society now is how to pass Nigerian Immigration aptitude test.
We went ahead to search for the past question, now by the grace of God we have gotten it and we av solve it.
The questions consist of English, General maths and current affairs.
We are sorry, we may not be able to give it out for free, because expenses we incure before it reach this stage is huge.
We therefore agree to send it to any interested person at low rate of #200 for all including answer.(english, maths, & current affairs).
Note that u can send #300 worth of etisalat or mtn card to 08034899997 , including ur email and expect it in the next 10minutes.
Mr. OLU would be attending to you. Best of luck.
U CAN GET OUR DIRECT CONTACT AND OTHER SERVICES WE RENDER THROUGH. "vconnect"
note that it is NIGERIAN IMMIGRATION SERVICE Past questions not this this year question
You can also call mr Olu on 08034899997

If we promise to send it to you free of charge, we may not be faithful in sending it, but if you send us at least 200 etisalat or mtn card you have made it compulsory for us to send to u. we av given it out for free before, but we were not so faithful with it.please bear with us.
Geofree consult wish u success in this recruitment exercise.

1 Like

(1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) ... (15) (Reply)

Application For GTBank Entry Level Programme / Federal Ministry Of Health Massive Recruitment August 2014 / List Of N-Power Devices And Their Full Specifications And Prices.

(Go Up)

Sections: politics (1) business autos (1) jobs (1) career education (1) romance computers phones travel sports fashion health
religion celebs tv-movies music-radio literature webmasters programming techmarket

Links: (0) (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9)

Nairaland - Copyright © 2005 - 2018 Oluwaseun Osewa. All rights reserved. See How To Advertise. 86
Disclaimer: Every Nairaland member is solely responsible for anything that he/she posts or uploads on Nairaland.