Welcome, Guest: Join Nairaland / LOGIN! / Trending / Recent / New
Stats: 2,775,740 members, 6,612,587 topics. Date: Thursday, 02 December 2021 at 05:40 AM

FREE Postutme Past Questions 2014. - Education - Nairaland

Nairaland Forum / Nairaland / General / Education / FREE Postutme Past Questions 2014. (814 Views)

Federal University Lokoja, (FUL) Postutme Past Questions& Answers Booklet / Free University And Polytechnic Post-utme Past Questions, 2014/2015 / Universities Responsible For Mass Failure In Postutme - JAMB (2) (3) (4)

(1) (Reply) (Go Down)

FREE Postutme Past Questions 2014. by Ajani2plus(m): 3:37am On Jul 16, 2014
For 2014 upcoming jambites, checkout the questions below and answer them accordingly. I'll always be here to give answers to them.
Re: FREE Postutme Past Questions 2014. by Ajani2plus(m): 3:44am On Jul 16, 2014
POST UTME PAST QUESTION PAPERS AND ANSWERS (FREE PACK)
ENGLISH
Choose the word or group of words that best completes each of the following sentence. (1-29)
1. One of his greatest achievements_________________ the restoration of order and stability to the company
A. was
B. were
C. have been
D. Are
2. If I had heard this earlier, I ______________________ given him the job
A. would not have
B. would have not
C. will not have
D. will have not
3. Mr. Smith had worked here before leaving for the UK_________________ ?
A. isn’t it
B. wasn’t it
C. didn’t he
D. hadn’t he
4. Who saw the accused ___________________ the purse from the complainant’s handbag?
A. take
B. took
C. taken
D. takes
5. _______________ bring a better of authority before the can collect the money?
A. needs he
B. need he
C. he needs
D. does he need
6. Surely, he ___________________ come in person if he doesn’t want to!
A. need not
B. does not need
C. did not need
D. need to
Re: FREE Postutme Past Questions 2014. by Ajani2plus(m): 3:45am On Jul 16, 2014
7. Fortunately, my father ____________________ the scene before the explosion occurred.
A. has just left
B. just left
C. had just left
D. is just leaving
8. The rainstorm did a lot of ___________________ to the houses and trees in the area.
A. damages
B. damaging
C. damage
D. havocs
9. You are not allowed to carry ______________________ on this flight
A. much luggage
B. many luggages
C. few luggages
D. more luggage
10. It is no longer easy for graduates to secure ______________________
A. employment
B. many employments
C. employments
D. an employment
Re: FREE Postutme Past Questions 2014. by Ajani2plus(m): 3:47am On Jul 16, 2014
9. You are not allowed to carry ______________________ on this flight
A. much luggage
B. many luggages
C. few luggages
D. more luggage
10. It is no longer easy for graduates to secure ______________________
A. employment
B. many employments
C. employments
D. an employment
Re: FREE Postutme Past Questions 2014. by Ajani2plus(m): 3:52am On Jul 16, 2014
11. If you would listen, I could give you ______________________
A. a valuable advice
B. some valuable advices
C. valuable advise
D. valuable advice
12. That load is _____________________ heavy for a child of his age to carry.
A. very
B. most
C. much
D. too
13. Tunji was _________________ hungry that he ate the food meant for his three sisters
A. so
B. extremely
C. very
D. quite
Re: FREE Postutme Past Questions 2014. by Ajani2plus(m): 5:58am On Jul 17, 2014
More coming soon......
Re: FREE Postutme Past Questions 2014. by Ajani2plus(m): 6:00am On Jul 17, 2014
I was banned for a day that's why
Re: FREE Postutme Past Questions 2014. by ALARAPE22(m): 8:42am On Jul 17, 2014
1. B, 2. A, 3. B, 4. B, 5. D, 6. D, 7. B, 8. A, 9.B, 10. A, 11. B, 12. D. 12. A

1 Like

Re: FREE Postutme Past Questions 2014. by Ajani2plus(m): 8:31pm On Jul 17, 2014
You didn't bro though, u tried a bit
Re: FREE Postutme Past Questions 2014. by isoh(m): 5:03am On Jul 19, 2014
Good news to all aspiring candidates who do not
meet up with the requirements for admission into
any University in Nigeria(private University
inclusive), thinking the next logical option is applying
to a polytechnic or college of education or wait for
another UTME.
Do you know you can still gain admission into
200level come next year? Yes 200Level!
The alternative to admission into University without
UTME(Jamb) is the INTERIM JOINT
MATRICULATION BOARD EXAMINATION(IJMBE)
This program is an Advanced Level(A/Level)
course regulated and conducted by Ahmadu Bello
University Zaria. Applicants gain admission into 200
level in any of
Nigeria's private or public university that
accepts it as a criteria for admission. The program
is open for courses in Science/Engineering,Social
sciences, Arts and Humanities
The program (IJMBE) as articulated on page 4, item
2.2 of the JAMB brochure, runs for less than a year
during which candidates will receive lectures in
preparation for the final examination(coming up by
February 2015)
During the program you will be groomed
extensively on your subject combinations. The
subject combination is being determined by the
course you want to study in the University(as
applied to UTME). For instance, a student who
wants to study Law will offer Literature-In-English,
Government and Economics/ Business
administration.
The Requirements for the Program is a complete O/
Level Result (Max of 2 sittings) and 7 Passport
photographs.
Candidates with deficiency in Mathematics and
English Language can also apply as they will have
the opportunity of registering for any/both subjects.
With IJMBE, your University admission is
guaranteed simply because provisions has been
made for intensive and effective lectures coupled
with an environment that is conducive for learning.
For more info/ questions/private chat, you can
reach me on 08035812144 or log into
www.apexadvancedcollege.com

(1) (Reply)

2014 NABTEB May/june Exam Result Is Out / Prizes To Be Won In Essay And Logo Design Competition For 3rd SITEI Conference / Click Here For Ur W.a.e.c G.c.e I.r.s And C.r.s Answer Now.

(Go Up)

Sections: politics (1) business autos (1) jobs (1) career education (1) romance computers phones travel sports fashion health
religion celebs tv-movies music-radio literature webmasters programming techmarket

Links: (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10)

Nairaland - Copyright © 2005 - 2021 Oluwaseun Osewa. All rights reserved. See How To Advertise. 56
Disclaimer: Every Nairaland member is solely responsible for anything that he/she posts or uploads on Nairaland.