Stats: 3,195,402 members, 7,958,165 topics. Date: Wednesday, 25 September 2024 at 10:07 AM

9ice You Must Repply To This Or: - Celebrities - Nairaland

Nairaland Forum / Entertainment / Celebrities / 9ice You Must Repply To This Or: (1013 Views)

Ruggedman To 9ice. You Had Your Chance 6 Yeara Ago! What Made You Keep Quiet? / 9ice Asking Yemi Alade For Autograph (Photo) / 9ice Goes Back School, Plans To Venture Into Politics Come 2015 (2) (3) (4)

9ice You Must Repply To This Or: by lwise(m): 4:13pm On Oct 21, 2008
9ice you must show face for here oooo,
You have some questions to answer
number one
Why you dey delay gongoaso video.I expect to see gongo aso video on primetime on friday,o boi u dissapoint me.
Wait shey you wan tell me say the money whey you go take do am no dey?Abi make I boro you
O boi u Bleep up small for that party rider video ure more dan dat anyway e still dey ok.
9ice e go betta if u release the remaining video b4 its too late.
Your fans are waiting for the video.
Aaaaaaaaaaaa somebody say u dey wait make you get fat for body small b4 u shot the remaining video.
haba na yourr natural stature be dat ehhh,even if you dey chop 4 full chicken per day na so your body go bi.
we like am as you be doh.

Den talk say as you don get money na up you dey look now you don dey forget your old friends small small, haba
but na u sing "little money" abi you don forget.
Re: 9ice You Must Repply To This Or: by Andala: 1:21am On Oct 23, 2008
9ice is not here,so Mr look for 9ice at home
Re: 9ice You Must Repply To This Or: by Raymond88(m): 2:32am On Oct 23, 2008
Haters una no dey tire?

Kalu Uche Denies Dating Ex Queen Stephanie Oforka / Veteran Actress Patience Ozokwor Debuts In Hollywood / Dele, Bola Ige?s Brother, Slumps During ?birthday Ceremony,?dies

Nairaland - Copyright © 2005 - 2024 Oluwaseun Osewa. All rights reserved. See How To Advertise. 10