Stats: 3,155,257 members, 7,826,011 topics. Date: Monday, 13 May 2024 at 08:16 AM

Troll Of Life..........(a Case Study Of Chaysee Fc) - Sports - Nairaland

Nairaland Forum / Entertainment / Sports / Troll Of Life..........(a Case Study Of Chaysee Fc) (694 Views)

Ronaldo Trends On Twitter As Fans Troll Messi After UCL Game / Bayelsa Queens Fans Attack Sunshine Queens FC Players,Brutalise Them(pics) / Rivers United FC Players Arrive Madrid In Spain For Final Pre-season Preparation (2) (3) (4)

Troll Of Life..........(a Case Study Of Chaysee Fc) by 4rmthewest(m): 10:45pm On Oct 26, 2015
Chaysee go just dey lose matches like say na wetin their forefathers write for their 'will' pass on to them. Useless club with no magnitude nor direction. . See, Carroll wey last score against now relegated Hull City almost 10months ago, na im dey score winner against Chaysee. Kai! Na im be say if to say Iniesta catch Chaysee during him football bald head spell, him for score too. This team is taking uselessness to another level entirely. A level QPR will be ashamed to attain sef. When last did that useless team score the first goal in a match? They've now had a player sent off 4 times already this season. Haha.. It's one thing for a small club to have an off and on season, and eventually relegate, whilst it's a different thing entirely for a small club to be showing serious relegation determined form. Chaysee is doing the latter. They be like "we've watched the likes of QPR take what's rightfully ours. We won't sit down and watch that happen any longer" . Chaysee fans talk say with Zouma for RB, u fit start ur generator without fuel.. Dey count clean sheets against Aston Villa and Kyiv, like say those ones follow.. Rubbish! . Some Chaysee players be like : "I am Begovic and I like to concede goals, deal with it!" John Terry when asked about Chaysee's current form and the prospects of being relegated, had this to say "Anton Ferdinand plays in the Championship, doesn't he? So no, I don't think I wanna play there, because..." John Terry who was yet to finish his speech, was interrupted by Mikel, who pushed him away, and had this to say "TA! Sharrap, Terry wetin u know? U no wan play for Championship, u dey mad!!! As for me, I want to play in the Championship. It has always been my dream. Everyday after Chaysee's match, I will see 14 missed calls from my mum, and some text messages, which read "Obi, are u still a footballer? Come home and come and farm now, every time when we're watching Super sports, we no dey see u." and Terry says he doesn't want to play in the Championship? He's mad! They hardly show Championship matches in Nigeria. So I'm sure I won't be getting those messages from my mum." Mikel angrily told sky. . As for Lose' Mourinho, that one is proof that grey hair doesn't necessarily mean old age and wisdom. For Lose' its a sign that stupidity can meet up with one at any stage in life. All u have to do is apply urself. I no know why that referee send am go West Ham board of directors stands. Person wey dem suppose send go the middle of where West Ham- Chaysee like fans dey, make person give am R.K.O all in the name of jubilation when West Ham score their second goal. Hahahahahaha.. Who see Muniru face when Tamer Hassan dey take that impromptu selfie with am? Muniru con fat for cheeks. All the things wey him wan talk don hang for him belle. E just be like that community shield game against Arsenal wey him open mouth. U know say that him mouth na DVD, but that day 'no disc'. This weekend no disc too. Them give Matic red card Mourinho begin sing hymns for inside him mind. Him know say if him play wrong clip for that him DVD mouth, na wahala. Assistant Manager wan begin ginger, Mourinho just dey look am how Mikel take look Terry that day. For Mourinho mind him dey talk say "e be like this one still get money sha, them never fine u' . Special one wey like to dey travel everywhere. Abeg do go Fernabache make them send u go stands with Galatasary fans.. Nobody go dey talk about pig head for El Clasico again. Na Mourinho head go be the new gist. Rubbish club win one match for August, win one September, win one November (so far) but that may increase to two, because their next match na against another very useless club. P.S - CHAYSEE'S SCRIPT ENDS HERE.. . 1-1verp0-0l. This is another very useless club. Jurgen Klopp say him be the 'normal one'. Hahahahahaha.. By the time wey him go leave that club, if him no craze e go remain small. Club wey make a whole proper British man like Brendan Rogers forget all the vocabulary wey him know for this life, that one con dey shout "character" for every press conference, u think say na small thing? Look their legends na, Michael Owen dey think and talk with him armpit. That club nearly crash him thinking faculty. Shey na Carragher we wan talk? Club wey a whole Gerrard wey no too dey collect red card, enter collect yellow and red within 45seconds. Gerrard see Demba Ba, slip, u think say na ordinary something? Win match begin cry.. Even Suarez wey be vampire cry for that club.. That club no be here o. Na our brother Awoniyi we go dey pray for now. Nothing kuku concern Sturridge. Him own na to dance, lick lips, go hospital, enter pitch with back, lick lips, dance again - Repeat.. U say make him kill himself? Club wey don neutralize the small talent wey Coutinho been get, now na only shot that one dey play. Nothing again. Kaka wey be pastor for Sao Paolo, na im dey collect Coutinho spot for national team. Same team wey dem Dante don play for, Coutinho no fit enter. Small time now na him go dey help Mignolet play goalkicks. Him face don dey wrinkle sef. The burden of playing for a shit club. Club wey make 19yr old boy born 3 pikin straight, con still make the boy begin smoke wetin big pass am. U think Bricklayers and Farmers are doing a tasking job? Try playing for Liverpool. . The club so bad, that reeling out their stats alone looks like a troll. Commentator said : Liverpool's last 8games has been 1-1, 1-1, 3-2, 0-0, 1-1, 1-1, 1-1 and now 1-1. Is this a club? My God!!! I don talk say I no go dey troll Liverpool again because they're useless without limitations. But Chaysee's uselessness dragged me into theirs. . Brace urself fams, next week, hopelessness meets uselessness. 12:45pm local time. Bye bye.

'i'd Rather Lose Than Win For Mourinho' - One Chelsea Player's Astonishing Claim / Football Matches Today Visit Www.1960bet.ng/odds/registration/affiliate40498 / 5 Unforgettable Nigerian Sporting Moments