Stats: 3,153,745 members, 7,820,570 topics. Date: Tuesday, 07 May 2024 at 05:19 PM

Why The Deportation Of Nnamdi Kanu Cannot Hold Much Weight. - Politics - Nairaland

Nairaland Forum / Nairaland / General / Politics / Why The Deportation Of Nnamdi Kanu Cannot Hold Much Weight. (1090 Views)

Peter Obi Is Saddened & Shocked By The Deportation Of Osun Indigenes By Lagos / Some People's Candidate Cannot Hold Spoon - Sowore / Nnamdi Kanu Cannot Eat Due To Pains From Gastro Intestine Disorder - Lawyer (2) (3) (4)

Why The Deportation Of Nnamdi Kanu Cannot Hold Much Weight. by MiztaPepperoni(m): 9:36am On Jul 02, 2021
We don hear say this MNK was arrested in different countries before them carry am to naija. Some of those countries don deny say na their country them carry am from.

The major issue here wey people never reason be say when them first arrest this man come give am bail, FG hold him British passport. So if una ask una self, which passport him use run from naija and which passport him dey use travel all these years?

This trap catch this man well well because FG don know all these informations and e go shock una on the 26th when FG go reveal things about this guy.
Re: Why The Deportation Of Nnamdi Kanu Cannot Hold Much Weight. by Jashub: 9:43am On Jul 02, 2021
The Nigerian government is a useless authority that can't do jack to Nnamdi Kanu, and nothing will happen to him. The worst is that they'll give him the El-ZaZaky treatment.

Re: Why The Deportation Of Nnamdi Kanu Cannot Hold Much Weight. by linly: 9:51am On Jul 02, 2021
this game is extremely interesting, does not take too much effort or time cookie clicker
Re: Why The Deportation Of Nnamdi Kanu Cannot Hold Much Weight. by nrexzy: 10:04am On Jul 02, 2021
Hahahaah people no Dey reason
Re: Why The Deportation Of Nnamdi Kanu Cannot Hold Much Weight. by MiztaPepperoni(m): 2:34pm On Jul 02, 2021
Jashub:
The Nigerian government is a useless authority that can't do jack to Nnamdi Kanu, and nothing will happen to him. The worst is that they'll give him the El-ZaZaky treatment.

Okay, them say PMB dey the side of the North since but na now una dey remember say him don hold one of him people for long now. Even when the carry this same northern man for treatment, him wan form ginger and them deport am immediately.

Abeg my people make una dey reason well sometimes. Before una say president no dey Aso Rock and now him dey give una heat to heat everybody dey complain.

Make I ask, na the Jubril wey NK talk say dey rule us capture Nk and the same UK him die, their government dey play careful to talk about the matter?

Why una no agree get sense abeg
Re: Why The Deportation Of Nnamdi Kanu Cannot Hold Much Weight. by Biafrannuke: 3:06pm On Jul 02, 2021
Everything has an opinion
Re: Why The Deportation Of Nnamdi Kanu Cannot Hold Much Weight. by Monogamy: 3:08pm On Jul 02, 2021
Buhari's last visit to Uk wasn't for medical trip but to present glaring facts to UK government about the activities of the militia wing of Igbos
Re: Why The Deportation Of Nnamdi Kanu Cannot Hold Much Weight. by Monogamy: 3:09pm On Jul 02, 2021
Jashub:

They don't have to do him anything, keeping him shut should be enough.. life has returned back in SE region since Kanu has remained silent
Re: Why The Deportation Of Nnamdi Kanu Cannot Hold Much Weight. by Jashub: 3:43pm On Jul 02, 2021
Monogamy:

They don't have to do him anything, keeping him shut should be enough.. life has returned back in SE region since Kanu has remained silent
[/s] Oga, your stupid government is fighting an idealogy ; not man. You can kill a man, not his idealogy. Note the difference

Re: Why The Deportation Of Nnamdi Kanu Cannot Hold Much Weight. by Banmeallday: 6:07pm On Jul 02, 2021
MiztaPepperoni:
We don hear say this MNK was arrested in different countries before them carry am to naija. Some of those countries don deny say na their country them carry am from.

The major issue here wey people never reason be say when them first arrest this man come give am bail, FG hold him British passport. So if una ask una self, which passport him use run from naija and which passport him dey use travel all these years?

This trap catch this man well well because FG don know all these informations and e go shock una on the 26th when FG go reveal things about this guy.

You people like to talk shaaaa...

How will Kanu or his capture improve the NiGGER AREA?

Didn’t you see the news that by the end of this year each Nigger Area Nigg will be owing about N257,000. Each one of una.

Meanwhile Dubai wont accept Nigger Planes landing in their betta country, England is even disowning their abomination their forefathers ejaculated and named Nigger Area....and on and on.

Folks that refuse to change as the world is changing.
Re: Why The Deportation Of Nnamdi Kanu Cannot Hold Much Weight. by Muna4real(f): 6:56pm On Jul 02, 2021
MiztaPepperoni:

Wetin I hear be say them carry im nigerian passport, not British passport. Who Nigeria be to sieze british passport of a british citizen?
Re: Why The Deportation Of Nnamdi Kanu Cannot Hold Much Weight. by MiztaPepperoni(m): 8:12am On Jul 03, 2021
Muna4real:

Wetin I hear be say them carry im nigerian passport, not British passport. Who Nigeria be to sieze british passport of a british citizen?

See you ooo

The first time them arrest am come give am bail, them no seize him British passport wey people dey ask how him take escape from naija? As them catch am now them say them see him naija passport. Common sense go show say FG hold am for balls because e dey obvious say him be dey travel illegally maybe with fake documents and na why British government no fit protect am.

The truth be say na one of him own people sell that info out and as e be, British government no fit protect am.
Re: Why The Deportation Of Nnamdi Kanu Cannot Hold Much Weight. by Muna4real(f): 9:06am On Jul 03, 2021
MiztaPepperoni:

See you ooo

The first time them arrest am come give am bail, them no seize him British passport wey people dey ask how him take escape from naija? As them catch am now them say them see him naija passport. Common sense go show say FG hold am for balls because e dey obvious say him be dey travel illegally maybe with fake documents and na why British government no fit protect am.

The truth be say na one of him own people sell that info out and as e be, British government no fit protect am.

I de look you laugh. So as you don big reach for this naija, you never know say anything we naija government talk na lie? Imagine the lie, they talk say him carry two nigerian passport! Who for this earth de travel with two passports? Try de decode lies.
Re: Why The Deportation Of Nnamdi Kanu Cannot Hold Much Weight. by MiztaPepperoni(m): 9:57am On Jul 03, 2021
Muna4real:

I de look you laugh. So as you don big reach for this naija, you never know say anything we naija government talk na lie? Imagine the lie, they talk say him carry two nigerian passport! Who for this earth de travel with two passports? Try de decode lies.

Guy lie dey pass lie. You self reason am, if na him British passport him use travel you think say them go catch am like that. Them know say him fit done run naija passport illegal and him British passport with government na why them hook am. Check am now, why the British government no even dey pull weight for the matter? Him know say them don nail am very well na why the FG no fit shout dey talk too much. Just wait till 26th make him appear for court then you go hear stories upon stories.

Me and you know say this guy go dey prison till another president enter because the man wey him say don die and na Jubril dey hold naija so no go ever release am

Nnamdi Kanu’s Re-Arrest: Kenyan Government Speaks On Complicity (Video) / The Development Of The Port Of Lagos, C. 1892–1946 / Catholic Priest, Rev. Father Ebube Muonso Offers To Negotiate With Unknown Gunme