Stats: 3,163,421 members, 7,853,825 topics. Date: Saturday, 08 June 2024 at 05:16 AM

Biafra COAS Lt General Igwe Bute-uzo Display Israel Flag In Show Of Support - Politics (4) - Nairaland

Nairaland Forum / Nairaland / General / Politics / Biafra COAS Lt General Igwe Bute-uzo Display Israel Flag In Show Of Support (4982 Views)

General Igwe Bute-uzo Biafra Chief Of Staff Visit Army Outpost Impose Curfew / Herdsmen Hoist Flag In Orin-Ekiti, Near Fayemiโ€™s Hometown / Akinrinade 80th Birthday: Post Civil War Video Of Lt. General Akinrinade (2) (3) (4)

Re: Biafra COAS Lt General Igwe Bute-uzo Display Israel Flag In Show Of Support by Chibuzoripob: 10:23am On Oct 10, 2023
cool traditional lifestyle of confused people.
jumper524:
Wearing Nigeria Army camouflage while displaying the Gun of Nigeria police.
Re: Biafra COAS Lt General Igwe Bute-uzo Display Israel Flag In Show Of Support by dokyOloye: 10:29am On Oct 10, 2023
Chibuzoripob:
grin see office of PIGS grin shocked cool.They even display liquors.Average pigs are drunkards. grin
Wear police or army uniform go there,make we check something

Re: Biafra COAS Lt General Igwe Bute-uzo Display Israel Flag In Show Of Support by Chibuzoripob: 10:32am On Oct 10, 2023
dokyOloye:

Wear police or army uniform go there,make we check something
Nah u and Ur bro them sha dey KILLED
Re: Biafra COAS Lt General Igwe Bute-uzo Display Israel Flag In Show Of Support by EmirofAfonjaz: 11:15am On Oct 10, 2023
So you love Tinubu because of your hate for IGBOs??

The South is aligning to make sure power remains down here. cheesy

Chibuzoripob:
U are the ones CRYING.After Emilokan 8 yrs,Power return to North cool.After North,we"ll support SS.U pigs will remain pigs till eternity.That President go elude u
Re: Biafra COAS Lt General Igwe Bute-uzo Display Israel Flag In Show Of Support by Chibuzoripob: 11:18am On Oct 10, 2023
EmirofAfonjaz:
So you love Tinubu because of your hate for IGBOs??

The South is aligning to make sure power remains down here. cheesy

we all love Tinubu.He is Ur PRESIDENT.
Re: Biafra COAS Lt General Igwe Bute-uzo Display Israel Flag In Show Of Support by EmirofAfonjaz: 11:18am On Oct 10, 2023
haruna
abdul
mohammed

dem plenty... cheesy

Chibuzoripob:
Nah u and Ur bro them sha dey KILLED
Re: Biafra COAS Lt General Igwe Bute-uzo Display Israel Flag In Show Of Support by EmirofAfonjaz: 11:20am On Oct 10, 2023
no problem bro.

please come and help your brothers..the deaths is too much..haba sad

Chibuzoripob:
we all love Tinubu.He is Ur PRESIDENT.
Re: Biafra COAS Lt General Igwe Bute-uzo Display Israel Flag In Show Of Support by Chibuzoripob: 11:31am On Oct 10, 2023
EmirofAfonjaz:
haruna
abdul
mohammed

dem plenty... cheesy

Chinedu.ogochuckwu.chika,,onuoha,okereke,,okechukwu,chidi,, and the general in DSS underground cool Mazi Onyendu Nnamdi KANU.Too numerous to mention.
Re: Biafra COAS Lt General Igwe Bute-uzo Display Israel Flag In Show Of Support by Chibuzoripob: 11:33am On Oct 10, 2023
EmirofAfonjaz:
no problem bro.

please come and help your brothers..the deaths is too much..haba sad

ESN, UGM dey recruit , .join them to fight Nig Soldiers and get wiped cool
Re: Biafra COAS Lt General Igwe Bute-uzo Display Israel Flag In Show Of Support by EmirofAfonjaz: 11:48am On Oct 10, 2023
Make callz and ask...

the killing of your Army is staggering...

just ask shocked

Chibuzoripob:
ESN, UGM dey recruit , .join them to fight Nig Soldiers and get wiped cool
Re: Biafra COAS Lt General Igwe Bute-uzo Display Israel Flag In Show Of Support by Chibuzoripob: 11:53am On Oct 10, 2023
EmirofAfonjaz:
Make callz and ask...

the killing of your Army is staggering...

just ask shocked

u are killing Ur own blood.I"m sure u don carry Ur mat and ABA made sandal run to SW,SS grin like a rat for succour grin
Re: Biafra COAS Lt General Igwe Bute-uzo Display Israel Flag In Show Of Support by EmirofAfonjaz: 11:58am On Oct 10, 2023
na north i dey sef...

I dey get better update sef...na aboki dey die pass well well

but una dey die sha,,everyday .na wah

Chibuzoripob:
u are killing Ur own blood.I"m sure u don carry Ur mat and ABA made sandal run to SW,SS grin like a rat for succour grin
Re: Biafra COAS Lt General Igwe Bute-uzo Display Israel Flag In Show Of Support by accordadoga26(f): 12:02pm On Oct 10, 2023
victorclean:
Another Taquyah to attract more hatred to Biafra. What until Biafra confirm.

Most of the negative representation of Biafra is from oduduwpigs.

This PIG dem dey call una dey really pain una oo.. no wonder una wan transfer the title to other ppl lol

Re: Biafra COAS Lt General Igwe Bute-uzo Display Israel Flag In Show Of Support by Chibuzoripob: 12:23pm On Oct 10, 2023
EmirofAfonjaz:
na north i dey sef...

I dey get better update sef...na aboki dey die pass well well

but una dey die sha,,everyday .na wah

If dem born u well๐Ÿ˜๐Ÿ˜ƒ snap pic near major Northern signpost ,write Ur username on paper and show us with Ur face.Dare me now cool grin
Re: Biafra COAS Lt General Igwe Bute-uzo Display Israel Flag In Show Of Support by EmirofAfonjaz: 12:29pm On Oct 10, 2023
No vex bro...I be bloody civilian, but wetin i hear about how these Boyz dey kill Una, is not encouraging at all. As per signpost..I no wan do, before them call me IPOB.

I just dey tell you say...those men dey kill una anyhow.

Chibuzoripob:
If dem born u well๐Ÿ˜๐Ÿ˜ƒ snap pic near major Northern signpost ,write Ur username on paper and show us with Ur face.Dare me me now cool grin
Re: Biafra COAS Lt General Igwe Bute-uzo Display Israel Flag In Show Of Support by Chibuzoripob: 12:35pm On Oct 10, 2023
EmirofAfonjaz:
No vex bro...I be bloody civilian, but wetin i hear about how these Boyz dey kill Una, is not encouraging at all. As per signpost..I no wan do, before them call me IPOB.

I just dey tell you say...those men dey kill una anyhow.

They are killing Ur family while u hide UpNorth dey write rubbish.The Soldiers husband/wife dey beheaded nah Yoruba/Hausa,the General dey kidnapped nah Hausa,the police lady they killed nkoh ,nah fulani? grin
Re: Biafra COAS Lt General Igwe Bute-uzo Display Israel Flag In Show Of Support by EmirofAfonjaz: 12:56pm On Oct 10, 2023
I dey North ..na North Dem born me. So I know everything...wey dey sup for here. Even Boyz from Kebbi wey enter Army go SE don die...so why I go dey pretend? Those that survived comeback expose the matter, people don hear finish. All the talk of IGBO killing IGBO na lie ooo..e better make una rearrange because these Boyz according to people wey survive na spirit them be. So forget Propaganda abeg.....send reinforcements...its bad for the army down there.

Chibuzoripob:
They are killing Ur family while u hide UpNorth dey write rubbish.The Soldiers husband/wife dey beheaded nah Yoruba/Hausa,the General dey kidnapped nah Hausa,the police lady they killed nkoh ,nah fulani? grin
Re: Biafra COAS Lt General Igwe Bute-uzo Display Israel Flag In Show Of Support by EmirofAfonjaz: 1:02pm On Oct 10, 2023
Even Boyz from from other states no want eastern deployment. Because these Boyz to rugged. Then dey fear for barracks now sef..and no be IGBO people dey die...stop lieing
Wetin we dey hear no good at all.

Chibuzoripob:
Chinedu.ogochuckwu.chika,,onuoha,okereke,,okechukwu,chidi,, and the general in DSS underground cool Mazi Onyendu Nnamdi KANU.Too numerous to mention.
Re: Biafra COAS Lt General Igwe Bute-uzo Display Israel Flag In Show Of Support by Chibuzoripob: 1:02pm On Oct 10, 2023
EmirofAfonjaz:
I dey North ..na North Dem born me. So I know everything...wey dey sup for here. Even Boyz from Kebbi wey enter Army go SE don die...so why I go dey pretend? Those that survived comeback expose the matter, people don hear finish. All the talk of IGBO killing IGBO na lie ooo..e better make una rearrange because these Boyz according to people wey survive na spirit them be. So forget Propaganda abeg.....send reinforcements...its bad for the army down there.

where in North ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜.Why u nor take up my challenge
Re: Biafra COAS Lt General Igwe Bute-uzo Display Israel Flag In Show Of Support by Chibuzoripob: 1:03pm On Oct 10, 2023
EmirofAfonjaz:
Even Boyz from from other states no want eastern deployment. Because these Boyz to rugged. Then dey fear for barracks now sef..and no be IGBO people dey die...stop lieing
Wetin wey dey hear no good

Fear for barracks ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜.U are a ๐Ÿคก๐Ÿคก
Re: Biafra COAS Lt General Igwe Bute-uzo Display Israel Flag In Show Of Support by EmirofAfonjaz: 1:07pm On Oct 10, 2023
Make I Snap picture make you track me kee me. Abeg face IGBO wey dey fight una. Just stop lieing..our Military Boyz dey die anyhow for SE

Chibuzoripob:
where in North ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜.Why u nor take up my challenge
Re: Biafra COAS Lt General Igwe Bute-uzo Display Israel Flag In Show Of Support by EmirofAfonjaz: 1:08pm On Oct 10, 2023
I don tell you finish Sha... remember say na North I dey and the info dey amongst rank and file

Chibuzoripob:
Fear for barracks ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜.U are a ๐Ÿคก๐Ÿคก
Re: Biafra COAS Lt General Igwe Bute-uzo Display Israel Flag In Show Of Support by Chibuzoripob: 1:09pm On Oct 10, 2023
EmirofAfonjaz:
Make I Snap picture make you track me kee me. Abeg face IGBO wey dey fight una. Just stop lieing..our Military Boyz dey die anyhow for SE

as we say here,u dey Ur house,nobody go beat u..Ur location UpNorth grin
Re: Biafra COAS Lt General Igwe Bute-uzo Display Israel Flag In Show Of Support by Chibuzoripob: 1:10pm On Oct 10, 2023
EmirofAfonjaz:
I don tell you finish Sha... remember say na North I dey and the info dey amongst rank and file

mention the barrack.u said kebbi.i dey Dukku barrack.If dem born u well, mention Ur location with Ur picture make I see wink cool
Re: Biafra COAS Lt General Igwe Bute-uzo Display Israel Flag In Show Of Support by EmirofAfonjaz: 1:11pm On Oct 10, 2023
Una wey dey kee people anyhow? Abeg leave me ...I just tell you wetin dey happen .people mama dey cry everyday. Pikin they talk to today..next tomorrow call no dey go again. C O dey R.I.P steady. and no be IGBO people dey die..

Chibuzoripob:
as we say here,u dey Ur house,nobody go beat u..Ur location UpNorth grin
Re: Biafra COAS Lt General Igwe Bute-uzo Display Israel Flag In Show Of Support by Chibuzoripob: 1:13pm On Oct 10, 2023
EmirofAfonjaz:
Una wey dey kee people anyhow? Abeg leave me ...I just tell you wetin dey happen .people mama dey cry everyday. Pikin they talk to today..next tomorrow call no dey go again. C O dey R.I.P steady. and no be IGBO people dey die..

Nah only here u can do Ur chest beat.I pity you grin
Re: Biafra COAS Lt General Igwe Bute-uzo Display Israel Flag In Show Of Support by EmirofAfonjaz: 1:14pm On Oct 10, 2023
You and picture sef. I still like my life..no dey lie for people na him be my own.
Dem don kee army well well for dia. Video full Facebook and confirmation dey.

No be everything be Propaganda, like Yoruba...people wey survive dey talk ..

Chibuzoripob:
mention the barrack.u said kebbi.i dey Dukku barrack.If dem born u well, mention Ur location with Ur picture make I see wink cool
Re: Biafra COAS Lt General Igwe Bute-uzo Display Israel Flag In Show Of Support by EmirofAfonjaz: 1:15pm On Oct 10, 2023
Me wey my chest flat...I be bonga fish but I no Foolish ooo. My own stop to dey lie for people...

Chibuzoripob:
Nah only here u can do Ur chest beat.I pity you grin
Re: Biafra COAS Lt General Igwe Bute-uzo Display Israel Flag In Show Of Support by Chibuzoripob: 1:17pm On Oct 10, 2023
EmirofAfonjaz:
You and picture sef. I still like my life..no dey lie for people na him be my own.
Dem don kee army well well for dia. Video full Facebook and confirmation dey.

No be everything be Propaganda, like Yoruba...people wey survive dey talk ..

Post the video,pic plus name of the soldiers killed grin
Re: Biafra COAS Lt General Igwe Bute-uzo Display Israel Flag In Show Of Support by CockAndBullStor: 1:18pm On Oct 10, 2023
Pigstormentor:
Reply directly Yoruba piglet. Sunday Igboho has ran away to Germany, as a Pvvsy loving freedom fighter. That is how worthless your people are.

Go to IMO and fight for NIGERIA as you claim. Stop hiding behind FULANi agenda as an already conquered buzu.

Dem dey die like chicken...and you can confirm from all quarters...cry Blood. Mugu

But we are still lording over you, your mama, papa, and your generations to come will all be our slaves. We shall be your lord until the end of world. We shall direct you, flog you and make you work our lands. Your tribulations would surpass that of the Israelites. So shall it be, amen!

Re: Biafra COAS Lt General Igwe Bute-uzo Display Israel Flag In Show Of Support by Jomonix: 1:19pm On Oct 10, 2023
Whiteangel1234:
The Biafra Chief of Army Staff ( COAS) Lt General Igwe Bute-Uzo have Released a New Photo Displaying the national Israel flag in an apparent show of Solidarity to the Israel Zionist Nation . He Released the Photos from His working office early this morning , He also observed a minute silence for all the Zionist Civilians killed

COAS in the jungle

Massive Rigging (video) / Fashola To Ambode: The Change We Need In Lagos / Apc Gradually Turning To A Northern Party

Nairaland - Copyright © 2005 - 2024 Oluwaseun Osewa. All rights reserved. See How To Advertise. 55