Stats: 3,152,972 members, 7,817,851 topics. Date: Saturday, 04 May 2024 at 09:12 PM

Terry G Beaten By Fans - Celebrities (2) - Nairaland

Nairaland Forum / Entertainment / Celebrities / Terry G Beaten By Fans (15457 Views)

Pop Star Terry G's Son Got More Swag Than Most Celebrities / Toke Makinwa Attacked By Fans For Posting Pics Of Her On Tour Today(pics) / Jim Iyke Mobbed By Fans In Sierra Leone (Photos) (2) (3) (4)

Re: Terry G Beaten By Fans by Afam4eva(m): 5:05pm On Dec 24, 2011
3RNEST:

>> try and smoke some, yeye grin

You made an assertion and i asked a simple question and you resorted to using abusive . The yeye is on you.
Re: Terry G Beaten By Fans by Nnaemiemax: 5:10pm On Dec 24, 2011
3RNEST:

>> you wan try, upon the igbo wey e dey smoke, then still beat em up, trust my bini boyz, we nor dey eva carry last, e sweet 4 em,  grin

LWKMD!!! grin grin grin
Re: Terry G Beaten By Fans by 3RNEST(m): 5:12pm On Dec 24, 2011
>>@afam4eva, no bad feelinq, just only jokinq, but if i may ask when last did you smoke some igbo(weed), i remember back then 2006 @ Websection when you smoke igbo beat my2cent, seun come ban em!! you remember? lol.

afam4eva:

You made an assertion and i asked a simple question and you resorted to using abusive . The yeye is on you.
Re: Terry G Beaten By Fans by Afam4eva(m): 5:17pm On Dec 24, 2011
Na only for dream i dey hear igbo. I've never come close to taking it.
Re: Terry G Beaten By Fans by 3RNEST(m): 5:33pm On Dec 24, 2011
afam4eva:

Na only for dream i dey hear igbo. I've never come close to taking it.
>> hahahahaaaaaaha, yeye fowl, grin so na only dream you dey igbo, Bros try the igbo and see yourself in Imo!! lol
is like u don join dem Terry-G club?
Re: Terry G Beaten By Fans by chinnyonwu(m): 5:35pm On Dec 24, 2011
musKeeto:

Maybe now dem don beat craze commot from im head, maybe im go start to dey sing RnB,
Lmao!
Re: Terry G Beaten By Fans by Dsense(m): 5:38pm On Dec 24, 2011
First was Luciano (Jamaican dude), now it's Terry G (the loser)

Who's next , Dbanj??, how I wish grin

Or 2face grin
Re: Terry G Beaten By Fans by 3RNEST(m): 5:41pm On Dec 24, 2011
>>> hahhahaha grin i for like Dbanj, that guy too dey show himself, for liberia here, dem burst bottle for 2face head, i go post the picture later,
Re: Terry G Beaten By Fans by crackhouse(m): 5:59pm On Dec 24, 2011
Old news wey i see for naijapals about 2 days ago. Na now nairaland dey report am? Na im be say nairaland no dey carry current news.
Re: Terry G Beaten By Fans by badesco(m): 6:32pm On Dec 24, 2011
So Terry G na shayo master, no wonder he dey always behave like kolo mental person. Fans, thank you for d beating, infact he deserve more than beating. Yeye shayo Master.
Re: Terry G Beaten By Fans by Nobody: 6:34pm On Dec 24, 2011
So you guys would actually co-sign this if it were true, sad!! They are straight up cowards, anyway na awuf so wetin u expect.
Re: Terry G Beaten By Fans by Outstrip(f): 6:38pm On Dec 24, 2011
3RNEST:

>> Try and smoke some, to test the strength of igbo, yeye grin

Is Igbo not the same as weed? If it is then it doesn't make you strong. It actually makes people lazy and mellow.

@ topic Benin city is probably the capital of thugery in Nigeria. shameless. the joke is on Benin City not the artist who went to perform
Re: Terry G Beaten By Fans by Afam4eva(m): 6:43pm On Dec 24, 2011
Outstrip:

@ topic Benin city is probably the capital of thugery in Nigeria. shameless. the joke is on Benin City not the artist who went to perform

make warri no see wetin you just write there.
Re: Terry G Beaten By Fans by asoebi(m): 6:49pm On Dec 24, 2011
i no believe this story wey you dey talk, how they go beat artist for show, security no dey there or wetin na we Nigeria dey kill our self. imagine if a foreign artist hear about this and he/she was intending to come to Nigeria to come and perform, what will you think will happen to his imagination,
Re: Terry G Beaten By Fans by talktrue1(m): 7:05pm On Dec 24, 2011
^^^he will be ready to sing all his albums
Re: Terry G Beaten By Fans by dadicvila(m): 7:09pm On Dec 24, 2011
Terry G kant take people for granted and go scot free,how him go perform just two songs??na two songs them pay am to perform?? undecided undecided
Re: Terry G Beaten By Fans by Outstrip(f): 7:17pm On Dec 24, 2011
afam4eva:

make warri no see wetin you just write there.

LOL
Re: Terry G Beaten By Fans by Abayomin70(m): 8:22pm On Dec 24, 2011
afam4eva:

Does igbo make one strong? Just asking.
if na ur 1st time men u go dey very slow and u wil fil lik slipin all day long,dats 4 ur first time den after d first time if it still make u slugish no smoke am again.but as for me wen eva i wan do exam be it ICAN or my SCHOOL exam i smoke like 3 stick and eat good food cus it makes me to tink fast and remeba every bit of all wat i read.INFACT igbo na my hubby i like am pass girl.but if u see me u wont ever no say i dey smoke am cus i dey eat enuf good food after smokin it
Re: Terry G Beaten By Fans by KokoBeware: 9:22pm On Dec 24, 2011

if na your 1st time men u go dey very slow and u wil fil lik slipin all day long,dats 4 your first time den after d first time if it still make u slugish no smoke am again.but as for me wen eva i wan do exam be it ICAN or my SCHOOL exam[b] i smoke like 3 stick [/b]and eat good food cus it makes me to tink fast and remeba every bit of all wat i read.INFACT igbo na my hubby i like am pass girl.but if u see me u wont ever no say i dey smoke am cus i dey eat enuf good food after smokin it

U sure sey u really dey smoke weed
Re: Terry G Beaten By Fans by ICEMAN(m): 2:48am On Dec 25, 2011
From all indications"The crowd bin knack am Akpako"!
Re: Terry G Beaten By Fans by Raymagnate(m): 3:03am On Dec 25, 2011
Tah, diz one fit b lie o, where eim bodyguard bin dey?
Re: Terry G Beaten By Fans by sniperwolf(m): 6:57am On Dec 25, 2011
Dem don nak am akpaco
Re: Terry G Beaten By Fans by Nobody: 7:25am On Dec 25, 2011
i for buy beer for those wey beat am. That guy dey craze. I'll be that last person to buy his CD.
Re: Terry G Beaten By Fans by Nobody: 8:01am On Dec 25, 2011
Why are people so quick to forget things?

Have we forgotten that this same Terry G collected money from UNIBEN students either early this year or late last year and he didn't turn up at the event to perform.

That single act ignited tempers and they actually placed a ban on him performing in the whole of Edo State else they will render him 'useless'.

He kept on making mouth then that he would refund their money and that they can't do him anything because he is also a student of UNIBEN (guess he just got admission then for Part Time or so).

Those guys were simply on a revenge mission. Even if he had perform 50 tracks and even sang juju, high life, bata, fuji, reggae and even rock music, those guys would have still beaten him up. They were only on a revenge mission.

Some is talking of his bodyguards and all sort, you never go show wey 99% of the people don kolo finish. Wey be say when kasala burst, bodyguard and security go jump fence run commot. Who one die?

That same Benin was were Naeto C got beaten too wey be say him cry begin call him mama for phone say make she inform IGP.

As for terry G, I no know wetin the guy dey sing wey him wan dey form.
Re: Terry G Beaten By Fans by jude33084(m): 8:51am On Dec 25, 2011
Henry46:

3K ke, If na 3k e for better na, person wae fit afford 3k for a show no go fit go back stage go challenge an artist talkless of beating him up
the gate fee for STAR TREK na just N200(two hundred Naira only)

The show was free.
Re: Terry G Beaten By Fans by Nobody: 10:43am On Dec 25, 2011
this is a fat lie, i was there at the show in benin, why post unconfirmed news, eh i tire for u o
Re: Terry G Beaten By Fans by brinell(m): 3:06pm On Dec 25, 2011
Na so peeps go dey yan okpata. Him fans beat am black and blue then force am to perform for stage. E make sense?
How him wan take perform again na, wen dem don beat am black and blue? Him bandage him eyes and teeth? Abeggy.
Peeps just dey hungry for any available news.
Re: Terry G Beaten By Fans by Delle(m): 7:46am On Dec 26, 2011
hmmm beating up a star at backstage, BIG LIE. Where are all the body guards and al. Even tho the guy's singing trash, he's stil a star and making much money than most of yall.
Re: Terry G Beaten By Fans by cynthiafred67(f): 2:48am On Dec 27, 2011
Hahahahaah I trust EDO boys dem no dey carry last for that side, how dem go suffer come the show and he want play only two songs.he chop winsh? But I no believe the story sha
Re: Terry G Beaten By Fans by dadicvila(m): 10:02am On Dec 27, 2011
Wether you be leaf or you nor be leaf nor go change anytin,keep doubting, mumu
Re: Terry G Beaten By Fans by kemmeye: 12:12am On Dec 28, 2011
hehehehehehehe maybe they finally beat some sense into him
Re: Terry G Beaten By Fans by EmmaTay(m): 3:36pm On Oct 23, 2012
they are showing him the [size=35pt]free madness [/size]he taught them

Exclusive Interview With Cossy Orjiakor / Toke Makinwa Steps Out In Yellow Outfit For Elite 10th Anniversary / Mr Eazi Seals Deal With Columbia Records

Nairaland - Copyright © 2005 - 2024 Oluwaseun Osewa. All rights reserved. See How To Advertise. 33