Stats: 3,327,287 members, 8,430,203 topics. Date: Saturday, 20 June 2026 at 05:26 AM

Chimerase2's Posts

Nairaland ForumChimerase2's ProfileChimerase2's Posts

1 2 3 4 5 6 7 8 ... 47 48 49 50 51 52 53 54 55 (of 348 pages)

RomanceRe: OMG!!!! Just See How A Guy Seperates Two Ladies F!ght!ng (see Photos) by chimerase2: 9:28am On Jun 29, 2015
Holding a fallen heroe undecided
PoliticsRe: Will You Support Gay Rights In Nigeria? by chimerase2: 9:25am On Jun 29, 2015
Kolade354:
Ori Ife mustu heari disey grin
wetin koncern ori ife for dis matter? grin
Abeg bone amu jare cheesy
PoliticsRe: Will You Support Gay Rights In Nigeria? by chimerase2: 9:20am On Jun 29, 2015
Kolade354:
Man of God grin
gringrin
PoliticsRe: Will You Support Gay Rights In Nigeria? by chimerase2: 9:10am On Jun 29, 2015
Who go cum de piaka all dis sweet fresh yellowish owerri babes that were thrown directly from heaven lipsrsealed angry
Just looking at their body chemistry I feel elated cheesy
Abeg jare
PoliticsRe: Buhari Condemns Borno, Yobe Attacks, Vows To End Boko Haram Insurgency by chimerase2: 9:01am On Jun 29, 2015
Vows? undecided
PoliticsRe: Now That Sahara Reporters Has Exposed Itself To Be Working For Tinubu by chimerase2: 8:56am On Jun 29, 2015
SR is useless angry
I dnt believe them undecided
PoliticsRe: The Conspiracy Against The Yoruba Nation By Northerners By Chief Bisi Akande by chimerase2: 8:26am On Jun 29, 2015
Let de war begin *sipping ma oyoyo with ngbadume* cool
Dating And Meet-up ZoneRe: "Chat Central and Derailer's Paradise"...Welcome! by chimerase2: 10:30pm On Jun 28, 2015
Slimzjoe:
Chai! Yawa no dey....I must still learn am.....

Shey na Next Season e go start?
yea
Dating And Meet-up ZoneRe: "Chat Central and Derailer's Paradise"...Welcome! by chimerase2: 10:15pm On Jun 28, 2015
Slimzjoe:
Talk true?!!
Lol....Buh you don get Experience na
de tin confuse me self cus I no too sabi am
PoliticsRe: This Tinubu Propoganda War Against Saraki Is In Full Swing by chimerase2: 10:14pm On Jun 28, 2015
Tinubu is just hopeless and sick
Dating And Meet-up ZoneRe: "Chat Central and Derailer's Paradise"...Welcome! by chimerase2: 10:09pm On Jun 28, 2015
Slimzjoe:
Ch.imerase2 abeg come here come tell me grin
me way carry last grin
Dating And Meet-up ZoneRe: An Interview With Misssclassy, Obinoscopy, Airforce1 And Aminat508 by chimerase2: 9:53pm On Jun 28, 2015
Slimzjoe:
Lah me they Find you.....no vex abeg.....I Jux want make u Yarn me small scope about FFL grin
wetin be FFL?
I no no amu o grin
Dating And Meet-up ZoneRe: An Interview With Misssclassy, Obinoscopy, Airforce1 And Aminat508 by chimerase2: 9:50pm On Jun 28, 2015
Slimzjoe:
Ch.imerase2 abeg u still dey thiz Threadhuh
wetin happen ori ife de find me? undecided
Dating And Meet-up ZoneRe: An Interview With Misssclassy, Obinoscopy, Airforce1 And Aminat508 by chimerase2: 9:49pm On Jun 28, 2015
prettythicksme:
shocked fake man of God cheesy
dota of zion don't be shocked na annointing de carry me so grin
Dating And Meet-up ZoneRe: An Interview With Misssclassy, Obinoscopy, Airforce1 And Aminat508 by chimerase2: 9:46pm On Jun 28, 2015
stephenqueen:
I no dey do babes wey no get boobs, adeh39 is boobless and yanshless grin grin
undecided undecided
Dating And Meet-up ZoneRe: An Interview With Misssclassy, Obinoscopy, Airforce1 And Aminat508 by chimerase2: 9:35pm On Jun 28, 2015
prettythicksme:
hehehehehe i don come close cheesy
*draws a line in front of me**still holding ma daggr at ma back* if tru tru ua monicker na prettythickme cross dis line angry
If I no use u do porridge abacha nw call me charlie angry
Dating And Meet-up ZoneRe: An Interview With Misssclassy, Obinoscopy, Airforce1 And Aminat508 by chimerase2: 9:29pm On Jun 28, 2015
Jacksparrow0712:
cheesy cheesy Devil is a liar
pure liar ma bruda grin
Dating And Meet-up ZoneRe: An Interview With Misssclassy, Obinoscopy, Airforce1 And Aminat508 by chimerase2: 9:28pm On Jun 28, 2015
stephenqueen:
Who be that babe wey hin wan snatch
adeh93 grin
Abi u see de eye amu? lipsrsealed
Dating And Meet-up ZoneRe: An Interview With Misssclassy, Obinoscopy, Airforce1 And Aminat508 by chimerase2: 9:27pm On Jun 28, 2015
prettythicksme:
hehrhehehe who u wan dagger?abeg leave d babe for jack grin
u for com close talk amu nah why u de far grin
Dating And Meet-up ZoneRe: An Interview With Misssclassy, Obinoscopy, Airforce1 And Aminat508 by chimerase2: 9:26pm On Jun 28, 2015
adeh39:
Ebagrin grin grin

Come, U and whohuh

I'm in love with another guy ooosad

No spoil market for me abegsad
me and u nah infact if care is not taken I fit faint for u grin
If u give me chance I get one special love song for u
Mak I sing amu? grin
Dating And Meet-up ZoneRe: An Interview With Misssclassy, Obinoscopy, Airforce1 And Aminat508 by chimerase2: 9:24pm On Jun 28, 2015
prettythicksme:
Na him way,leave d babr for him man of God cheesy
*hides dagger at my back* wait wetin u talk I no hear cum closer so dat I can hear u wella angry
Dating And Meet-up ZoneRe: An Interview With Misssclassy, Obinoscopy, Airforce1 And Aminat508 by chimerase2: 9:22pm On Jun 28, 2015
stephenqueen:
Wetin jack do grin
hin wan snatch ma babe undecided
Dating And Meet-up ZoneRe: An Interview With Misssclassy, Obinoscopy, Airforce1 And Aminat508 by chimerase2: 9:21pm On Jun 28, 2015
Jacksparrow0712:
Man of God dey follow church member drag woman sad emon re ooo
I no de do man of god for babe matter angry
Dating And Meet-up ZoneRe: An Interview With Misssclassy, Obinoscopy, Airforce1 And Aminat508 by chimerase2: 9:20pm On Jun 28, 2015
adeh39:
Oya pelecheesy

E don do......no cry again
tnx oya bring ua short skirt mak I use amu clean ma tears cry cry
Dating And Meet-up ZoneRe: An Interview With Misssclassy, Obinoscopy, Airforce1 And Aminat508 by chimerase2: 9:15pm On Jun 28, 2015
prettythicksme:
wetin he do u? cheesy
hin wan piaka ma adeh93 for ma presence grin lipsrsealed
Dating And Meet-up ZoneRe: An Interview With Misssclassy, Obinoscopy, Airforce1 And Aminat508 by chimerase2: 9:13pm On Jun 28, 2015
adeh39:
Eyah......sorry ogrin

Oya wait make I gum am with supergluewink
wich super glue abeg us eba jare gringrin
Swetie he doesn't knw we re in luv shocked grin
Dating And Meet-up ZoneRe: An Interview With Misssclassy, Obinoscopy, Airforce1 And Aminat508 by chimerase2: 9:11pm On Jun 28, 2015
Aminat508:
mafun e lepe to batun bere kwesion kankan lowo mi cheesy grin
so becos I was asking u of ua salary na why u wan swear for me cry cry
Ko daa o cry
Mo ni fe e mo cry
Dating And Meet-up ZoneRe: An Interview With Misssclassy, Obinoscopy, Airforce1 And Aminat508 by chimerase2: 9:06pm On Jun 28, 2015
adeh39:
Ehen........Y are you thanking Godhuh

Comot your eyes for my body jare....... I'm engagedwink
so no hope for de man of God cry cry
Pls I hv cried enuf tonite no join amu wit anoda one embarassed
Dating And Meet-up ZoneRe: An Interview With Misssclassy, Obinoscopy, Airforce1 And Aminat508 by chimerase2: 9:03pm On Jun 28, 2015
prettythicksme:
U re a guy!!take it or u leave it cheesy i knew it from day1.
she or he de study petroleum enginering and at de same time doing a course under medicine shocked immdiately I wan counter amu gbooosss ori if ban me angry

Btw warn jacky angry
Dating And Meet-up ZoneRe: An Interview With Misssclassy, Obinoscopy, Airforce1 And Aminat508 by chimerase2: 8:59pm On Jun 28, 2015
Jacksparrow0712:
Hehehehe. Call me Oliver Twist. I want em all
undecided undecided
Dating And Meet-up ZoneRe: An Interview With Misssclassy, Obinoscopy, Airforce1 And Aminat508 by chimerase2: 8:58pm On Jun 28, 2015
AgapeCharis:
[color=#27408B]What could make the life of a powerful man of God at stake? cheesy[/color]
if dat gal provoke naakked swear for ma mins3
Bro ma calling go nter voice mail lipsrsealed
Dating And Meet-up ZoneRe: An Interview With Misssclassy, Obinoscopy, Airforce1 And Aminat508 by chimerase2: 8:56pm On Jun 28, 2015
adeh39:
Hanhanundecided

So you no know my e-husbandhuh huh
*heaves sign of relief and talking to ma self * tank God she said e husband* oluwa a Dupe oh grin

1 2 3 4 5 6 7 8 ... 47 48 49 50 51 52 53 54 55 (of 348 pages)