Stats: 3,156,117 members, 7,828,981 topics. Date: Wednesday, 15 May 2024 at 04:56 PM

Refiner! Refiner!! Refiner!!! Refiner!!!! - Dating And Meet-up Zone (9) - Nairaland

Nairaland Forum / Nairaland / General / Romance / Dating And Meet-up Zone / Refiner! Refiner!! Refiner!!! Refiner!!!! (14509 Views)

Whereabout Of Refiner / Refiner (2) (3) (4)

(1) (2) (3) ... (6) (7) (8) (9) (10) (11) (12) (Reply) (Go Down)

Re: Refiner! Refiner!! Refiner!!! Refiner!!!! by stanleykoko: 11:15am On Jun 12, 2016
SapeleWater:

Bros, abeg, no dey yarn opata. Who insult you for TeamMimzy? Abi you don forget say somebody don already create one thread wey resemble dis one before? And nobody mention Refiner for dat thread. But immediately una open dis one na Mimzy una first remember. Dem curse una sef?

And he keeps on. The first thing you called me was a ghost and coward. That's an insult. Knowing fully well that there are few reasons someone can have a new account. Could it be I deactivated my former account and decided to create a new one or maybe my main account is in detention.
Like I said earlier, whoever created this thread is not serious, the guy that insulted Mimzy's private life on this
is also not serious but the truth is I have seen guys from your team do the same too.
Re: Refiner! Refiner!! Refiner!!! Refiner!!!! by SapeleWater(m): 11:17am On Jun 12, 2016
stanleykoko:

And he keeps on. The first thing you called me was a ghost and coward. That's an insult. Knowing fully well that there are few reasons someone can have a new account. Could it be I deactivated my former account and decided to create a new one or maybe my main account is in detention.
Like I said earlier, whoever created this thread is not serious, the guy that insulted Mimzy's private life on this
is also not serious but the truth is I have seen guys from your team do the same too.
Ehen! Na now you dey yarn correct yarn. No vex say I call you coward sha. Na para I been dey para.

Re: Refiner! Refiner!! Refiner!!! Refiner!!!! by Nobody: 11:17am On Jun 12, 2016
SapeleWater:

E don tay wey I dey plan toast you but I no sabi speak English. wink
..Oh...Well,I no sabi speak pidgin.
So wait let me go get us a translator wink
Re: Refiner! Refiner!! Refiner!!! Refiner!!!! by SapeleWater(m): 11:18am On Jun 12, 2016
KingCheezyPuff:
..Oh...Well I no sabi speak pidgin,so wait let me go get us a translator wink
Correct babe. Maybe we fit teach other the one wey we sabi. grin
Re: Refiner! Refiner!! Refiner!!! Refiner!!!! by Nobody: 11:22am On Jun 12, 2016
SapeleWater:

Correct babe. Maybe we fit teach other the one wey we sabi. grin
..Kay.
You really can't speak plan English?
Re: Refiner! Refiner!! Refiner!!! Refiner!!!! by bqlekan(m): 11:22am On Jun 12, 2016
And they have started again.. grin
Re: Refiner! Refiner!! Refiner!!! Refiner!!!! by SapeleWater(m): 11:24am On Jun 12, 2016
KingCheezyPuff:
..Kay.
You really can't speak plan English?
No be say say I no sabi speak English but I dey fear to blow grammar. sad You know say grammar different from English na.
Re: Refiner! Refiner!! Refiner!!! Refiner!!!! by XBLadez: 11:28am On Jun 12, 2016
SapeleWater:

Bros, Mimzy na queen a she set die. E no go bad if you support her o. wink And e no good to wish person death too. Happy Sunday, oga mi.
No time, bro.
Re: Refiner! Refiner!! Refiner!!! Refiner!!!! by Nobody: 11:28am On Jun 12, 2016
SapeleWater:

No be say say I no sabi speak English but I dey fear to blow grammar. sad You know say grammar different from English na.
°OK.
..•Start yer pidgin toasting! cheesy
Re: Refiner! Refiner!! Refiner!!! Refiner!!!! by repogirl(f): 11:32am On Jun 12, 2016
Gosh!

Re: Refiner! Refiner!! Refiner!!! Refiner!!!! by SapeleWater(m): 11:34am On Jun 12, 2016
KingCheezyPuff:
°OK.
..•Start yer pidgin toasting! cheesy
Ok.
Baby, I don begin grow dada because you dey make me kolo. No doctor, pastor, imam or babalawo fit cure the fever wey I get for you. Erima, you too fine like mammywater wey dem package with ribbon. In fact, I dey get spiritual touch anytime wey I see you.
Make I continue? grin

Re: Refiner! Refiner!! Refiner!!! Refiner!!!! by sheba123(f): 11:35am On Jun 12, 2016
stanleykoko:
This contest is a joke. It's very ironic though that team mimzy are here crying foul when they are being paid back in their own coin.

This is maxi112 and Mr.Kester's alt account. It was just registered this morning to insult more people.

Cc: Mynd44
Re: Refiner! Refiner!! Refiner!!! Refiner!!!! by SapeleWater(m): 11:36am On Jun 12, 2016
sheba123:

This is maxi112 and Mr.Kester's alt account. It was just registered this morning to insult more people.

Cc: Myn-d44
I no think so o. Maxi112 no sabi speak English like me.
Re: Refiner! Refiner!! Refiner!!! Refiner!!!! by Nobody: 11:40am On Jun 12, 2016
mimzy:

I leave you to your conscience ...
Wisdom is the principal thing...my respect.

Re: Refiner! Refiner!! Refiner!!! Refiner!!!! by SapeleWater(m): 11:42am On Jun 12, 2016
chisco82:

Wisdom is the principal thing...my respect.
Thank you, bros. Mimzy na correct babe. No mind wetin haters dey yarn. Abeg, no forget to vote for her when the contest start. wink

Re: Refiner! Refiner!! Refiner!!! Refiner!!!! by Nobody: 11:42am On Jun 12, 2016
SapeleWater:

Ok.
Baby, I don begin grow dada because you dey make me kolo. No doctor, pastor, imam or babalawo fit cure the fever wey I get for you. Erima, you too fine like mammywater wey dem package with ribbon. In fact, I dey get spiritual touch anytime wey I see you.
Make I continue? grin
°Lol! grin Yes!
°....*But please,what is " mammywater"
Re: Refiner! Refiner!! Refiner!!! Refiner!!!! by sheba123(f): 11:43am On Jun 12, 2016
Lol he will use google grin
SapeleWater:
I no think so o. Maxi112 no sabi speak English like me.
Re: Refiner! Refiner!! Refiner!!! Refiner!!!! by SapeleWater(m): 11:45am On Jun 12, 2016
KingCheezyPuff:
°Lol! grin Yes!
°....*But please,what is " mammywater"
So you dey reason my scoping? cheesy
Mammywater na that thing wey oyinbo pipu like you dey call 'mermaid'.

Re: Refiner! Refiner!! Refiner!!! Refiner!!!! by Reeberry: 11:46am On Jun 12, 2016
Haybee27:
U r thanking the stupid op,why?Are you blind to seee where he badmouth mimzy ur fellow contestant?
What's your own? Amebo.
Re: Refiner! Refiner!! Refiner!!! Refiner!!!! by stanleykoko: 11:48am On Jun 12, 2016
sheba123:

Cc: Mynd44

Insult more people?
Who is maxi112?

That's the problem with you guys. You will never learn.

8. Don't post false information on Nairaland.
cc: Mynd44
Re: Refiner! Refiner!! Refiner!!! Refiner!!!! by dharay99: 11:50am On Jun 12, 2016
I'm still around, jez incase.....
Re: Refiner! Refiner!! Refiner!!! Refiner!!!! by Nobody: 11:51am On Jun 12, 2016
SapeleWater:

So you dey reason my scoping? cheesy
Mammywater na that thing wey oyinbo pipu like you dey call 'mermaid'.
.oooh.Thank you.
°You even went an got me visual aid. I appreciate it.
Re: Refiner! Refiner!! Refiner!!! Refiner!!!! by BiafraBushBoy(m): 11:52am On Jun 12, 2016
XBLadez:
[s][/s] [size=18pt]Go To Hell![/size]
Now, am still confused as to what your issue is with me...
Shed more light, I will appreciate.
Re: Refiner! Refiner!! Refiner!!! Refiner!!!! by SapeleWater(m): 11:52am On Jun 12, 2016
KingCheezyPuff:
.oooh.Thank you.
°You even went an got me visual aid. I appreciate it.
No yawa. But make I ask you first, na your real hair be dat abi you wear wig?
Re: Refiner! Refiner!! Refiner!!! Refiner!!!! by Nobody: 11:55am On Jun 12, 2016
@Midehi2, I'm disappointed!
Re: Refiner! Refiner!! Refiner!!! Refiner!!!! by Nobody: 11:55am On Jun 12, 2016
SapeleWater:

No yawa. But make I ask you first, na your real hair be dat abi you wear wig?
°No.It's mine.Took me over a year to grow it like that.
Re: Refiner! Refiner!! Refiner!!! Refiner!!!! by SapeleWater(m): 11:56am On Jun 12, 2016
KingCheezyPuff:
°No.It's mine.Took me over a year to grow it like that.
The hair make you resemble goddess Athena. wink
Re: Refiner! Refiner!! Refiner!!! Refiner!!!! by Nobody: 11:57am On Jun 12, 2016
AirSultan:

I don't know whose ball you is fond.ling, hell I don't even wanna know.. you are just another schmuck.

I mean what the phuck and who the hell does this phucktard think he is?

well I'll tell you, you just some low-budget a33 chris tucker/Chris rock wannabe
Calm down bro, please don't cry!
Re: Refiner! Refiner!! Refiner!!! Refiner!!!! by SapeleWater(m): 11:58am On Jun 12, 2016
kinginvalhala4:

@Midehi2, I'm disappointed!
Continue. You go soon reach KininValhala20. Dem go ban you, you go still open new account wey resemble the old one.
Cc Mynd44
Rocktation
Re: Refiner! Refiner!! Refiner!!! Refiner!!!! by Nobody: 11:59am On Jun 12, 2016
SapeleWater:

. grin that's a compliment?
...it's a bad 1 tongue
Re: Refiner! Refiner!! Refiner!!! Refiner!!!! by Nobody: 11:59am On Jun 12, 2016
SapeleWater:

*Sighs*

(1) (2) (3) ... (6) (7) (8) (9) (10) (11) (12) (Reply)

AUGUST BORN ..............let's Meet Here / Sugar Mummy Wanted / Rate My Looks! Be Sincere! No Matter How Harsh!