Stats: 3,158,320 members, 7,836,378 topics. Date: Wednesday, 22 May 2024 at 06:41 AM

A Mother And Three Daugthers - Jokes Etc (2) - Nairaland

Nairaland Forum / Entertainment / Jokes Etc / A Mother And Three Daugthers (2198 Views)

Funny Instagram Drama Btw Mother And Son Lol [Pics] / Funny Facebook Post Between Mother And Daughter | Marriage Privacy / Mother And Son At A Guest House (2) (3) (4)

Re: A Mother And Three Daugthers by Kunbee: 11:26pm On Sep 16, 2010
I no lie na cheesy
Re: A Mother And Three Daugthers by StudioCFR(m): 11:29pm On Sep 16, 2010
I get girl friend i promise' marriage jor

Re: A Mother And Three Daugthers by Kunbee: 11:40pm On Sep 16, 2010
When angry angry angry
Re: A Mother And Three Daugthers by StudioCFR(m): 12:11am On Sep 17, 2010
When what?

U want put assunder? Lol
Re: A Mother And Three Daugthers by Kunbee: 12:21am On Sep 17, 2010
When wedding, sey na at white house cheesy
Re: A Mother And Three Daugthers by StudioCFR(m): 12:24am On Sep 17, 2010
Mehn, i no wan give the details out here sha - and no worry the I.V go get to u sis.

Re: A Mother And Three Daugthers by Kunbee: 12:25am On Sep 17, 2010
Which ankara style i go sew nao
Re: A Mother And Three Daugthers by cynthoney(f): 6:55am On Sep 17, 2010
hmmmm!

news flash!!!

studio is getting married oh

na me be best woman wink
Re: A Mother And Three Daugthers by EfemenaXY: 6:56am On Sep 17, 2010
^^Lol!!

C_baby you don reach office already?? cheesy cheesy cheesy
Re: A Mother And Three Daugthers by StudioCFR(m): 7:03am On Sep 17, 2010
Kunbee lol

@cynth, na news flash dem dey use say gud morning for yo village?
Re: A Mother And Three Daugthers by EfemenaXY: 7:06am On Sep 17, 2010
stud e nor too early for you?? smiley
Re: A Mother And Three Daugthers by StudioCFR(m): 7:13am On Sep 17, 2010
Free me jor
Re: A Mother And Three Daugthers by cynthoney(f): 7:50am On Sep 17, 2010
Efemena_xy:

^^Lol!!

C_baby you don reach office already?? cheesy cheesy cheesy

heeeey!!! sweetie! cheesy cheesy cheesy

longest time!!!!

hope u cool

Studio CFR:

Kunbee lol

@cynth, na news flash dem dey use say gud morning for yo village?

nooo oh. na cane oh

oya come make i greet u wit my cane! tongue
Re: A Mother And Three Daugthers by StudioCFR(m): 8:21am On Sep 17, 2010
U be hermaphrodite?
Why woman go get cane inbetween her legs

No oofffeince
Re: A Mother And Three Daugthers by cynthoney(f): 8:29am On Sep 17, 2010
Studio CFR:

U be hermaphrodite?
Why woman go get cane inbetween her legs

No oofffeince

tehehehehe! lol

no be only cane btw my legs grin

come,na for hand i get d cane,e no go pain u walahi
Re: A Mother And Three Daugthers by StudioCFR(m): 8:39am On Sep 17, 2010
Are u sure no be inbetween your legs the cane dey? Cuz fear don dey catch me to near u lol
Re: A Mother And Three Daugthers by cynthoney(f): 8:47am On Sep 17, 2010
lol, u dey fear?

even say na in btw my legs i get cane,

u no suppose fear na.

cane no dey fear cane!

abi ur own cane no strong tongue
Re: A Mother And Three Daugthers by StudioCFR(m): 8:59am On Sep 17, 2010
Tehehehe

Hhmm, my cane , my cane , my cane.

My cane too big for u sha - but u fit still take your towel off make i see you lol
Re: A Mother And Three Daugthers by cynthoney(f): 9:20am On Sep 17, 2010
Lol, for ur small mind!

c person wey i just wan greet don talk reach to comot towel

abi u wan make u blind?

no try me oh tongue
Re: A Mother And Three Daugthers by StudioCFR(m): 9:39am On Sep 17, 2010
Lol - wetin dey dia wey wan blind me?
And if i try u wetin go happen?

No forget sey u fragile in nature and if i handle u ehn, u go know sey hand touch u lol
Re: A Mother And Three Daugthers by cynthoney(f): 9:46am On Sep 17, 2010
U fit handle breeze?

abi u wan take hand pack red-hot charcoal?

forget my fragility, i go pound u like yam tongue
Re: A Mother And Three Daugthers by StudioCFR(m): 10:49am On Sep 17, 2010
U wish - tehehe
I like talking to u cynth lol
Re: A Mother And Three Daugthers by cynthoney(f): 11:14am On Sep 17, 2010
na from clap dem dey take enter dance oh

u don dey like to talk to me,

next one,u go loff to talk to me

d last one,u go kuku forget d talk enter u loff me lipsrsealed

i go tell ur bethrothed oh

me na best woman,i no dey cheat tongue

tehehe grin
Re: A Mother And Three Daugthers by StudioCFR(m): 11:27am On Sep 17, 2010
Who wan loff u - na only the way u dey talk i like.

If to say u be the kind person wey dey yarn dust, i for just bone your side. Lol

Talking to u is fun sha. . NOTHING DO YOU GURL
Re: A Mother And Three Daugthers by cynthoney(f): 11:37am On Sep 17, 2010
Studio CFR:

Who wan loff u - na only the way u dey talk i like.
If to say u be the kind person wey dey yarn dust, i for just bone your side. Lol
Talking to u is fun sha. . NOTHING DO YOU GURL

IMAGINE!!!

wat r u feeling like now?

hmmmph,wetin concern lizard concern hair?

abeg make i hear word oh,

anyways,wen is ur dis tin comin up sef

i wan come chop plenty tins

u kw say na me be best woman na tongue
Re: A Mother And Three Daugthers by StudioCFR(m): 11:53am On Sep 17, 2010
U don start again wiff your stale gist' abi? Lol

How u go come chop rice when your one leg dey europe and the other leg dey naija.

Lol - and please i nor dey feel like anything please - i gentle and i dey my lane
Re: A Mother And Three Daugthers by cynthoney(f): 12:07pm On Sep 17, 2010

gentle man indeed! i don hear

snake wey dey claim leg

if my gist dey stale,ur own dey ****
Re: A Mother And Three Daugthers by StudioCFR(m): 12:13pm On Sep 17, 2010
Mine dey wetin?
Talk am make i borrow u slap na lol
Re: A Mother And Three Daugthers by cynthoney(f): 12:25pm On Sep 17, 2010
abeg oh,no borrow me slap oh embarassed

since dem born me person never use hand touch my precious face

na dat face u wan borrow slap wit ur khaki hand shocked

thank you,abeg no vex grin
Re: A Mother And Three Daugthers by StudioCFR(m): 12:37pm On Sep 17, 2010
*giggles*

Lol - comot jor
Na today we don dey hear smooth face?

Mtchew - ajebota! Lol
Re: A Mother And Three Daugthers by cynthoney(f): 12:45pm On Sep 17, 2010
i agree oh

anytin u like call me,i gree,u hear

my face is very important to me and my boo

mtchew u too
Re: A Mother And Three Daugthers by StudioCFR(m): 12:52pm On Sep 17, 2010
*Adjusts my belt*

I wan eat, come take two spoon of rice only but no touch the meat oh

If Children Were Raised By Men / Alfa Loko Olose In London! Very Funny! / Hilarious Application Letter Of A Frustrated Job Seeker

Nairaland - Copyright © 2005 - 2024 Oluwaseun Osewa. All rights reserved. See How To Advertise. 25