Stats: 3,156,211 members, 7,829,345 topics. Date: Thursday, 16 May 2024 at 03:36 AM

Woman I Fear Una - Jokes Etc (3) - Nairaland

Nairaland Forum / Entertainment / Jokes Etc / Woman I Fear Una (2673 Views)

Lmao!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Una Go Fearrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr / Girls! Ladies!! Women!!! I Fear You. / I Fear 9ja My Country (2) (3) (4)

Re: Woman I Fear Una by tayoast(m): 10:36pm On Dec 04, 2010
Idowuogbo:

^gerraway joor

shey u wan push me ni?
Re: Woman I Fear Una by Idowuogbo(f): 11:06pm On Dec 04, 2010
alfchye:

why are u guys hitting on me, Just becos he came out plain to tell u he do cheat on his wife nd u gurls are all gettin worked up.
Cheating is a man's thing.The remains a man would always cheat no matter hw many times he sleeps wit his wife, It is only natural.
no one  is hitting on him , hes a DICKKK come on here boasting about it , dats his fucckk-up dat we are treating
sefini ,  tongue tongue
Re: Woman I Fear Una by StudioCFR(m): 11:13pm On Dec 04, 2010
Him wife no complain

Why matter take come be your own na?
Re: Woman I Fear Una by tanimz(f): 11:15pm On Dec 04, 2010
I wonder o.
Re: Woman I Fear Una by StudioCFR(m): 11:18pm On Dec 04, 2010
Yes i don see u

Oya drex back small
No vex
Re: Woman I Fear Una by tayoast(m): 11:21pm On Dec 04, 2010
chuaw!!! c diss!!!
Re: Woman I Fear Una by tanimz(f): 11:23pm On Dec 04, 2010
Studio CFR:

Yes i don see u

Oya drex back small
No vex

You be fowl! You no happy say I dey agree with you, shey? If I insult you now, you go talk say na because you no get money reach me I dey insult you. Featherless fowl oshi. angry
Re: Woman I Fear Una by StudioCFR(m): 11:31pm On Dec 04, 2010
wia is my Nike Sneakers
TANIMZ?
Re: Woman I Fear Una by tanimz(f): 11:32pm On Dec 04, 2010
You give me Nike sneakers to hold for you? Wetin be this embarrassment?
Re: Woman I Fear Una by tayoast(m): 11:35pm On Dec 04, 2010
^^ stop cryin, d boy don win u alraedy.

u fit apply for rematch sha
Re: Woman I Fear Una by bashydemy(m): 11:39pm On Dec 04, 2010
@idowu oya i dey cheat on my wife and i do that on daily basis and am with cotonout girl right here with me about to bleep hell out of her oya go hug transformer. like my guy said its a man things and you dad also cheat your mom oya proof me wrong silly goose you go come on here they act like saint  you God know how smell your puss, ie  look here i am a man of myself and am saying it publicly i cheat on my wife anybody wey he dey pain make him go jump from 3rd mainland bridge na life tire am yeye girl,  i curse the day you make your first comment on here,  your stupidity no get part 2 ok i cheat and what the bleep if you want my wife number i'll give it to you and you are close to sending her out of her matrimonial home cos i am a man of myself no one dictate for me i run things things things dont run me make amadioha fire that your finger. you think say i no know say na your mama kill your papa come dey claim landlady you con rot in hell
Re: Woman I Fear Una by tanimz(f): 11:41pm On Dec 04, 2010
tayo_ast:

^^ stop cryin, d boy don win u alraedy.

u fit apply for rematch sha

You well like this?
Re: Woman I Fear Una by tayoast(m): 11:51pm On Dec 04, 2010
well well well
Re: Woman I Fear Una by tanimz(f): 11:52pm On Dec 04, 2010
I don't think so.
Re: Woman I Fear Una by Idowuogbo(f): 12:01am On Dec 05, 2010
Studio CFR:

Him wife no complain

Why matter take come be your own na?
I REALYY DON GIVE A FUCKKK ABOUT WASOVER HE DOES , I COMMENTED I WAS DISGUSTED IN HIM AS EVRYBODY ESLE COMMENTed but d heediot chose to attack me , nonentity of a mumunity

bashy_demy:

. you think say i no know say na your mama kill your papa come dey claim landlady you con rot in hell
NL wen badosky talk una go sey na terry g born me ,pls can u explain to ur broda his gone to far now . mr bones tell dis dude who he has started to fuuuck wiv me . my parents are not to b brot in 2 it , Ben pls permit to riot
Re: Woman I Fear Una by tayoast(m): 12:12am On Dec 05, 2010
Idowu take e easy kiss
Re: Woman I Fear Una by Idowuogbo(f): 12:18am On Dec 05, 2010
^control hold me no worries , i jus dey wait 4 ben , so i no over do , cus i must win dat best joker of d year wiv my collectiveness grin grin grin kiss kiss
Re: Woman I Fear Una by tanimz(f): 12:21am On Dec 05, 2010
^^ Ha! So na because you wan win best poster of the year? grin grin grin

I go steal your scope. Na me and you for this section. wink
Re: Woman I Fear Una by Idowuogbo(f): 12:25am On Dec 05, 2010
ko le ye won bi omi shey wonu agbon , no dull ur sef , omo tin mo mi lo
Re: Woman I Fear Una by tanimz(f): 12:27am On Dec 05, 2010
Trust me na, I no fit dull myself. Mi o to be! wink
Re: Woman I Fear Una by bashydemy(m): 12:38am On Dec 05, 2010
Idowuogbo:

NL wen badosky talk una go sey na terry g born me ,pls can u explain to your broda his gone to far now . mr bones tell dis dude who he has started to fuuuck wiv me . my parents are not to b brot in 2 it , Ben pls permit to riot
waiting

Idowuogbo:

^control hold me no worries , i jus dey wait 4 ben , so i no over do , cus i must win dat best joker of d year wiv my collectiveness grin grin grin kiss kiss
hmmm you wan use me collect best joker of the year huh then you are in for it i tanda gidigba here dey wait you
Re: Woman I Fear Una by Ladyrsky46: 2:22am On Dec 05, 2010
Studio CFR:

Nothing is new under the sun

Nothing dey shark me again

Nothing dey dia again

Woman na woman - and 80% of women are into extra marital affair' for money and material reason'
45% of dis women are IBO
from Enugu And Owerri.

shocked shocked shocked
Where you collect your statistics from boyo?
Re: Woman I Fear Una by kaygenx123(m): 2:31am On Dec 05, 2010
WE NEED WOMEN FOR WE MEN 2 BECOME COMPLETE BUT THEY CAN BE SO EVIL!! And HEARTLESS!!!!!!
Re: Woman I Fear Una by bashydemy(m): 7:44am On Dec 05, 2010
^^ you right but the evil part of them is unbearable
Re: Woman I Fear Una by bashydemy(m): 1:49pm On Dec 05, 2010
where is idowu ologbo

Naija Spartacus / White Picture Of President Obama / Hahahahahahaha