Stats: 3,165,393 members, 7,861,099 topics. Date: Saturday, 15 June 2024 at 12:20 AM

Picture Of The Week! - Politics - Nairaland

Nairaland Forum / Nairaland / General / Politics / Picture Of The Week! (829 Views)

Abomination Of The Week...as Akpabio Dares God! / #TREANDING: Joke Of The Week / Pictures Of The Week (2) (3) (4)

Picture Of The Week! by Nobody: 5:32am On Nov 22, 2007
A Muslim enjoys a romantic swim with a woman (or so he hopes) shocked undecided

What are your thoughts, people? grin

Re: Picture Of The Week! by YangaRat: 6:44am On Nov 22, 2007
Ha ha ha, so na so Muslim woman dey dress for swimming ? Oh God, my prick don wake up tear my trouser GBUWA, as I dey take eye look that Muslim woman wey dey baf, complete with black gloves wey nogo let us see ordinary the woman hand.

If na so Muslim dem hate to see woman body sotay them go force dem to wear masquerade cloth cover all body even for inside swimming pool, why dem no kukuma deport all those woman commot for dem country so that e go be say na only man pikin dem and camel go remain for dem useless country ?

At least once woman don finish for them country, na by force dem go begin dey fork those camel wey dem dey take do taxi there. The only problem when fit come happen after those Muslim man begin dey marry camel be say small time dem go come dey force the camel dem to wear masquerade as woman concern.

Ha ha ha. Oh this laugh too much o. Poster I thank you for this picture, but I still come dey wonder how dem woman dey dress when dem husmand wan chook dem. Maybe dem go cut small hole for inside that masquerade so that prick go dey take style enter without need to commot all that black tent when dem take cover the toto and yansh.
Re: Picture Of The Week! by feelgood(m): 9:33am On Nov 22, 2007
cheesy cheesy cheesy
Very funny pic there. It's not real, yes?
Re: Picture Of The Week! by babasin(m): 9:40am On Nov 22, 2007
who says ladies have to wear 'bikini' to swimm?

we should stop using WESTERN standard to judge things. thats why Africa never progresses.

If a woman decides to swimm with 'iro + buba' all well and good.

N1billion Lost In Computer Village Closure / Real Surveys / Nigerian Invents Music Hearing Device in USA

Nairaland - Copyright © 2005 - 2024 Oluwaseun Osewa. All rights reserved. See How To Advertise. 15