Stats: 3,151,540 members, 7,812,678 topics. Date: Monday, 29 April 2024 at 05:27 PM

How One Small Girl Take Play Me Yesterday Afternoon - Family (2) - Nairaland

Nairaland Forum / Nairaland / General / Family / How One Small Girl Take Play Me Yesterday Afternoon (3741 Views)

My Experience With Some Swindlers Yesterday. Always Be Watchful! / Ejechi Paul Died In His Room Yesterday Please Help Locate His Family / My Daughter Was Nearly Molested Yesterday By A Male Teacher! (2) (3) (4)

Re: How One Small Girl Take Play Me Yesterday Afternoon by shurlar50(m): 5:37pm On Aug 29, 2015
SapeleWater:

Everything na 1,600. After I pay her, she put carry the provision come out. As I come begin ask for change naim the smally change am for me
My Broda, na life you see so o, next time, make person just put money for.pocket until the market ready
Re: How One Small Girl Take Play Me Yesterday Afternoon by Zi: 6:22pm On Aug 29, 2015
I admire your calm nature, evident in the way you acted at the shop and the way you are gisting it here. You be correct Wafia kid (correct pidgin), I had a good laugh reading through it. Lol. grin grin

Re: How One Small Girl Take Play Me Yesterday Afternoon by SapeleWater(m): 7:27pm On Aug 29, 2015
shurlar50:

My Broda, na life you see so o, next time, make person just put money for.pocket until the market ready
Yes, bros, na everyday person dey learn

Re: How One Small Girl Take Play Me Yesterday Afternoon by SapeleWater(m): 7:29pm On Aug 29, 2015
Zi:
I admire your calm nature, evident in the way you acted at the shop and the way you are gisting it here. You be correct Wafia kid (correct pidgin), I had a good laugh reading through it. Lol. grin grin
Thank u, bros

Re: How One Small Girl Take Play Me Yesterday Afternoon by MzCorleone(f): 12:01am On Aug 30, 2015
Poverty na bastard aswear!!

Naso one 12yrs old geh take chop my #500 close to where i de work before,i no fit vex,na God save me say i carry loose change for bag,naso i for trek reach my house.Wetin pain me pass be say the yeye mama support her pikin say she no fit lie begin de shout,4days later naso wound full d geh body like Job naim person tell me say de girl thief 5k

Re: How One Small Girl Take Play Me Yesterday Afternoon by naijathings(m): 6:37pm On Aug 30, 2015
OMO this is the funniest post of the week for me. Laff wan kill me. grin grin cheesy
Re: How One Small Girl Take Play Me Yesterday Afternoon by SapeleWater(m): 3:13pm On Aug 31, 2015
naijathings:
OMO this is the funniest post of the week for me. Laff wan kill me. grin grin cheesy
Na reality, no be Nollywood
Re: How One Small Girl Take Play Me Yesterday Afternoon by Joromi1: 3:20pm On Aug 31, 2015
SapeleWater:
Baba Ijebu pay me yesterday, na so I say make I flex small. As okpo no dey fall from tree na, na so I rush go market go buy new jeans and T-shirt for wardrobe. So for evening time, I come go one provision store wey dey yonder say make I arrange Milo and milk for momsy, make she too self follow share the glory. Na one small girl of about 9 or 10 years I see for the shop. As my budget no too large, I say make I buy one tin Milo and 5 sachet milk. The Milo na N1,350, while one sachet milk na N50 each. I calculate am, everything na N1,600, so I come give am 2k dey expect N400 change.
The small girl collect the money, carry my provisions put for table come begin look my face. I say wey my change? She say make I bring money first. I shock small o but I call am childish joke. But as I look again, the pikin serious pass me. I come ask am say who give am the 2k wey dey her hand. She say na the money wey customer pay her before I come. As we dey argue, na so people begin come the shop dey look us. Small time the momsy come enter too, begin ask me wetin happen. I yarn am but she just dey look me like mumu. She say her pikin no fit lie say na child of God, say if I no comot for her shop she go shout thief for my head. Wetin pain me pass be say the pikin come begin cry. Tamuno!
Na dat time I know say dis one no be Tales by Moonlight o. And na so I take loss 2k. I just smile, take style withdraw. True, true, some children wicked and some parents no dey try.
Hilarious, yet very touching. I pity the mother of that girl. She doesn't know she's ruining her child's future. She might grow up to be a prostitute tomorrow. I like ur display of maturity, Op

Re: How One Small Girl Take Play Me Yesterday Afternoon by SapeleWater(m): 7:16am On Sep 01, 2015
Joromi1:

Hilarious, yet very touching. I pity the mother of that girl. She doesn't know she's ruining her child's future. She might grow up to be a prostitute tomorrow. I like ur display of maturity, Op
Thanks, boss

SHOCKING: 2 Year Old Boy Pictured Staring At Aunty's Private Part / Is It A Crime For A Man To Help His Wife In Kitchen? / My Friends Elder Brother Slapped His Wife