Stats: 3,167,350 members, 7,868,019 topics. Date: Saturday, 22 June 2024 at 09:03 AM

Start The Sentence With The Last Word (pidgin Version) - Forum Games (70) - Nairaland

Nairaland Forum / Entertainment / Forum Games / Start The Sentence With The Last Word (pidgin Version) (58943 Views)

Finish Off The Sentence With A Rhyming Word / ╚►start The Sentence With The Last Word (pidgin Version) Part 3 ◄╝ / Start The Sentence With The Last Word (pidgin Version) Part 2 (2) (3) (4)

(1) (2) (3) ... (67) (68) (69) (70) (71) (72) (73) ... (100) (Go Down)

Re: Start The Sentence With The Last Word (pidgin Version) by nellaluv(f): 11:49pm On Jul 26, 2010
pass me ur love eh cheesy
Re: Start The Sentence With The Last Word (pidgin Version) by KennyG6(m): 7:49pm On Jul 27, 2010
eh u dey play with anoda guy behind my back abi! cry cry cry
Re: Start The Sentence With The Last Word (pidgin Version) by Amigoz(f): 9:43pm On Jul 27, 2010
abi no be pidgin
Re: Start The Sentence With The Last Word (pidgin Version) by nellaluv(f): 9:57pm On Jul 27, 2010
pidgin na ur language

Kenny_G:

eh u dey play with anoda guy behind my back abi! cry cry cry

abi you don pay my bride-price ni tongue kiss
Re: Start The Sentence With The Last Word (pidgin Version) by KennyG6(m): 10:31pm On Jul 27, 2010
ni? all the gift wey i don give neva reach ya bride price?
Re: Start The Sentence With The Last Word (pidgin Version) by nellaluv(f): 10:45pm On Jul 27, 2010
price for wia, i no see anything tongue
Re: Start The Sentence With The Last Word (pidgin Version) by KennyG6(m): 10:49pm On Jul 27, 2010
anything! wat of the iphone, bb 9700, prada shoes, etc wey i buy
Re: Start The Sentence With The Last Word (pidgin Version) by nellaluv(f): 10:54pm On Jul 27, 2010
buy for your dream abi undecided
Re: Start The Sentence With The Last Word (pidgin Version) by KennyG6(m): 10:56pm On Jul 27, 2010
abi ke, grin grin
[size=4pt]by the way why dont u reply IM?[/size]
Re: Start The Sentence With The Last Word (pidgin Version) by nellaluv(f): 11:07pm On Jul 27, 2010
ke? comot jor angry
Re: Start The Sentence With The Last Word (pidgin Version) by goodass(m): 10:48am On Jul 28, 2010
jor u no go wan use pepper for roll-on o
Re: Start The Sentence With The Last Word (pidgin Version) by nellaluv(f): 1:10pm On Jul 28, 2010
Kenny_G:

abi ke, grin grin
[size=4pt]by the way why dont u reply IM?[/size]

Which IM? that one there na my second name, no be YIM ni, lol grin

@topic
o ya why u just dey yarn opata , talk better tongue
Re: Start The Sentence With The Last Word (pidgin Version) by goodass(m): 12:06am On Jul 30, 2010
better tin no de com cheap. no awuf for jungle
Re: Start The Sentence With The Last Word (pidgin Version) by KennyG6(m): 10:49pm On Jul 30, 2010
nellaluv:

Which IM? that one there na my second name, no be YIM ni, lol grin

really? shocked

jungle life no sweet
Re: Start The Sentence With The Last Word (pidgin Version) by nellaluv(f): 10:51pm On Jul 30, 2010
sweet mama i no go 4get you
Re: Start The Sentence With The Last Word (pidgin Version) by KennyG6(m): 10:53pm On Jul 30, 2010
you sabi sing? shocked
Re: Start The Sentence With The Last Word (pidgin Version) by nellaluv(f): 1:09am On Jul 31, 2010
sing wella, na wetin i sabi do cheesy
Re: Start The Sentence With The Last Word (pidgin Version) by raffite: 2:14am On Jul 31, 2010
do sabi i wetin na wella sing becos sing wella na wetin i sabi do
Re: Start The Sentence With The Last Word (pidgin Version) by nellaluv(f): 2:51am On Jul 31, 2010
raffite:

do sabi i wetin na wella sing becos sing wella na wetin i sabi do
grin grin grin grin grin
Re: Start The Sentence With The Last Word (pidgin Version) by Newest: 2:04pm On Jul 31, 2010
Do me i do u man no go vez
Re: Start The Sentence With The Last Word (pidgin Version) by Yorubaman2: 2:14pm On Jul 31, 2010
ode
Re: Start The Sentence With The Last Word (pidgin Version) by goodass(m): 4:34pm On Jul 31, 2010
ode? who? u miss road abi u no fit do wetin d thread say make u do? abeg no spoil game
Re: Start The Sentence With The Last Word (pidgin Version) by Cheiii: 4:56pm On Jul 31, 2010
game wey wi dey play wen wi be pickin
Re: Start The Sentence With The Last Word (pidgin Version) by KennyG6(m): 4:57pm On Jul 31, 2010
game don get boring jare
Re: Start The Sentence With The Last Word (pidgin Version) by Newest: 5:05pm On Jul 31, 2010
Yoruba-man:

ode

Your Popa

Jare no talk that 1 ooo, na some ediots wan spoil game
Re: Start The Sentence With The Last Word (pidgin Version) by goodass(m): 6:18pm On Jul 31, 2010
game go continue wen we chop finish, make una go rest small
Re: Start The Sentence With The Last Word (pidgin Version) by Newest: 8:32pm On Jul 31, 2010
Small small oo, that ona play don dey get K leg , Chineduuuuu u wan kill that girl? grin grin grin grin
Re: Start The Sentence With The Last Word (pidgin Version) by sledge406: 3:55pm On Aug 01, 2010
.Girl na im I follow come this FORUM GAMES but she nor go know sha. E make small sense
Re: Start The Sentence With The Last Word (pidgin Version) by sweetguy10(m): 6:41pm On Aug 01, 2010
sense don finish for my head na wetin make me dey Hot
Re: Start The Sentence With The Last Word (pidgin Version) by nellaluv(f): 7:23pm On Aug 01, 2010
Hot guy which day you go get sense
Re: Start The Sentence With The Last Word (pidgin Version) by deoyel25(m): 7:50pm On Aug 01, 2010
Sense no dey for ya head.
Re: Start The Sentence With The Last Word (pidgin Version) by nellaluv(f): 8:19pm On Aug 01, 2010
Head no dey correct again, you smoke tongue

(1) (2) (3) ... (67) (68) (69) (70) (71) (72) (73) ... (100)

Look At The Person's Profile Above You And Make A Comment (latest!) / If You Were Stuck On An Island With / Can You Answer A Question With A Question? IV

Nairaland - Copyright © 2005 - 2024 Oluwaseun Osewa. All rights reserved. See How To Advertise. 16