₦airaland Forum

Welcome, Guest: Join Nairaland / LOGIN! / Trending / Recent / New
Stats: 2,161,548 members, 4,709,428 topics. Date: Monday, 21 January 2019 at 12:42 PM

Can You Spell The Names Of These Players Correctly? - Sports (2) - Nairaland

Nairaland Forum / Entertainment / Sports / Can You Spell The Names Of These Players Correctly? (34337 Views)

Between These Players, Who Can Run Faster With The Ball / These Players Are On The Verge Of Leaving The Premier League / What Messi Did To These Players Will Suprise& Great Players (2) (3) (4)

(1) (2) (3) (Reply) (Go Down)

Re: Can You Spell The Names Of These Players Correctly? by Remsilla(m): 4:19pm On Jan 12
DLondonboiy:
First to get 8 collects 1k recharge card from me..


1. C - Kepa Arrizabalaga
2. A - Cesar Azpilicueta
3. B - Pierre-Emerick Aubameyang
4. A - Henrikh Mkhitaryan
5. No idea
6. C - Ralph Hasenhuttl
7. Not sure
8. B - Alvaro Odriozola
9. B - Wojciech Szczesny
10. C - Bastian Schweinsteiger
11. C - Zlatan Ibrahimovic

It's more than 8... grin
Re: Can You Spell The Names Of These Players Correctly? by Topmaike007(m): 4:19pm On Jan 12
This one lagbara ooo
Re: Can You Spell The Names Of These Players Correctly? by kumakunta: 4:20pm On Jan 12
Ok
Re: Can You Spell The Names Of These Players Correctly? by Shegzy8(m): 4:21pm On Jan 12
1. C
2. A
3. B
4. A
5. B
6. A
7. B
8. A
9. C
10. C
11. C
12. Has both A and C as same, its between both.
13. B
14. A
15. B
Re: Can You Spell The Names Of These Players Correctly? by JohnFrankling(m): 4:22pm On Jan 12
Before person go try spell this names finish, Buhari don't win the election.
Re: Can You Spell The Names Of These Players Correctly? by prospero5(m): 4:23pm On Jan 12
1. c
2. a
3. b
4. a
5. b
6. a
7. a
8. b
9. b
10. c
11. c
12. c
13. b
14. a
15. b
Re: Can You Spell The Names Of These Players Correctly? by wehdone(m): 4:24pm On Jan 12
DLondonboiy:
First to get 8 collects 1k recharge card from me..


C
A
B
A
B
C
A
B
B
C
C
C
B
A
B
Re: Can You Spell The Names Of These Players Correctly? by Mk17: 4:25pm On Jan 12
1 c. 2.a 3.b 4.a 5.c 6.b 7.a 8.a 9.b 10.c 11.c 12.a 13.b 14.a 15.b
Re: Can You Spell The Names Of These Players Correctly? by Mk17: 4:25pm On Jan 12
1 c. 2.a 3.b 4.a 5.c 6.b 7.a 8.a 9.b 10.c 11.c 12.a 13.b 14.a 15.b
Re: Can You Spell The Names Of These Players Correctly? by AleksAndria(f): 4:26pm On Jan 12
@ Obembet, come take.

1. C
2. A
3. B
4. A
5. B
6. C
7. A
8. B
9. B
10. C
11. C
12.C
13. B
14. A
15. B

Let's See.
Re: Can You Spell The Names Of These Players Correctly? by Fernandowski(m): 4:28pm On Jan 12
DLondonboiy:
First to get 8 collects 1k recharge card from me..

1.c 2.a 3.b 4.a 5.b 6.b 7.a 8.a 9.a 10. 11.c 12.c 13c 14a 15b
Re: Can You Spell The Names Of These Players Correctly? by peterd53(m): 4:29pm On Jan 12
obembet:
How good are you with names when it comes to football?

Kindly pick the correct name among the options below.

1. Identify the real Chelsea goalkeeper...

a. Kepa Arrezabalaga
b. Kepa Arrizanbalaga
c. Kepa Arrizabalaga

2.Now what about his Chelsea team-mate?

a. Cesar Azpilicueta
b. Cesar Azpllicueta
c. Cesar Azpiliqueta

3.Which is the correct name of the Arsenal star?

a. Pierre-Emerik Aubameyang
b. Pierre-Emerick Aubameyang
c. Pierre-Emerick Aubamayang

4. Now another Arsenal star...

a. Henrikh Mkhitaryan
b. Henrikh Muhitaryan
c. Henrikh Mkhiteryan

5. Arsenal player again, but this time more difficult...

a. Sokratis Papastanhopoulos
b. Sokratise Papastathopoulos
c. Sokratis Papastathopulos

6. Can you spell the right name of the Southampton new manager?

a. Ralph Hasenhutti
b. Ralph Hasenhultt
c. Ralph Hasenhuttl

7. What about the Crystal Palace midfielder?

a. Luka Milivojevic
b. Luka Milinvojevic
c. Luka Millivjevic

8. Which of the following is the Madrid and Spain defender?

a. Alvaro Oldriozola
b. Alvaro Odriozola
c. Alvaro Odriosola

9. Who is the Juventus goalkeeper?

a. Wojcech Szchesny
b. Wojciech Szczesny
c. Wojciech Szchesny


10. What about the former Germany international & World Cup winner?

a. Bastian Schweinstiger
b. Bastians Schweinstaiger
c. Bastian Schweinsteiger

11. What about formal PSG and Manchester united player?

a. Zlatan Ibrahemovic
b. Zlatan Ibrahmovic
c. Zlatan Ibrahimovic

12. How's your knowledge of former Poland captain?

a. Jakub Blaszchykowski
b. Jakub Blaszczykewski
c. Jakub Blaszczykowski

13. Also from Poland, who is this midfielder?

a. Grzegerz Krycholwiak
b. Grzegorz Krychowiak
c. Grzegorz Kryhowiak

14. And don't forget some Russian names... Who is he?

a. Roman Pavlyuchenko
b. Roman Pavliuchenko
c. Roman Pavlyushenko

15. A retro one to finish: Who is the former Barcelona & Netherlands defender?

a. Giovanni van Bronokhorst
b. Giovanni van Bronckhorst
c. Giovanni van Bronckhotst

1 Like

Re: Can You Spell The Names Of These Players Correctly? by ikorodureporta: 4:30pm On Jan 12
Diezani or Deziani
Re: Can You Spell The Names Of These Players Correctly? by Dshocker(m): 4:34pm On Jan 12
obembet:
How good are you with names when it comes to football?

Kindly pick the correct name among the options below.

1. Identify the real Chelsea goalkeeper...

a. Kepa Arrezabalaga
b. Kepa Arrizanbalaga
c. Kepa Arrizabalaga

2.Now what about his Chelsea team-mate?

a. Cesar Azpilicueta
b. Cesar Azpllicueta
c. Cesar Azpiliqueta

3.Which is the correct name of the Arsenal star?

a. Pierre-Emerik Aubameyang
b. Pierre-Emerick Aubameyang
c. Pierre-Emerick Aubamayang

4. Now another Arsenal star...

a. Henrikh Mkhitaryan
b. Henrikh Muhitaryan
c. Henrikh Mkhiteryan

5. Arsenal player again, but this time more difficult...

a. Sokratis Papastanhopoulos
b. Sokratis Papastathopoulos
c. Sokratis Papastathopulos

6. Can you spell the right name of the Southampton new manager?

a. Ralph Hasenhutti
b. Ralph Hasenhultt
c. Ralph Hasenhuttl

7. What about the Crystal Palace midfielder?

a. Luka Milivojevic
b. Luka Milinvojevic
c. Luka Millivjevic

8. Which of the following is the Madrid and Spain defender?

a. Alvaro Oldriozola
b. Alvaro Odriozola
c. Alvaro Odriosola

9. Who is the Juventus goalkeeper?

a. Wojcech Szchesny
b. Wojciech Szczesny
c. Wojciech Szchesny


10. What about the former Germany international & World Cup winner?

a. Bastian Schweinstiger
b. Bastians Schweinstaiger
c. Bastian Schweinsteiger

11. What about formal PSG and Manchester united player?

a. Zlatan Ibrahemovic
b. Zlatan Ibrahmovic
c. Zlatan Ibrahimovic

12. How's your knowledge of former Poland captain?

a. Jakub Blaszchykowski
b. Jakub Blaszczykewski
c. Jakub Blaszczykowski

13. Also from Poland, who is this midfielder?

a. Grzegerz Krycholwiak
b. Grzegorz Krychowiak
c. Grzegorz Kryhowiak

14. And don't forget some Russian names... Who is he?

a. Roman Pavlyuchenko
b. Roman Pavliuchenko
c. Roman Pavlyushenko

15. A retro one to finish: Who is the former Barcelona & Netherlands defender?

a. Giovanni van Bronokhorst
b. Giovanni van Bronckhorst
c. Giovanni van Bronckhotst


Men,is like you have time to put up this..... like being jobless.
Re: Can You Spell The Names Of These Players Correctly? by chidexnwa(m): 4:38pm On Jan 12
obembet:
How good are you with names when it comes to football?

Kindly pick the correct name among the options below.

1. Identify the real Chelsea goalkeeper...

a. Kepa Arrezabalaga
b. Kepa Arrizanbalaga
c. Kepa Arrizabalaga

2.Now what about his Chelsea team-mate?

a. Cesar Azpilicueta
b. Cesar Azpllicueta
c. Cesar Azpiliqueta

3.Which is the correct name of the Arsenal star?

a. Pierre-Emerik Aubameyang
b. Pierre-Emerick Aubameyang
c. Pierre-Emerick Aubamayang

4. Now another Arsenal star...

a. Henrikh Mkhitaryan
b. Henrikh Muhitaryan
c. Henrikh Mkhiteryan

5. Arsenal player again, but this time more difficult...

a. Sokratis Papastanhopoulos
b. Sokratis Papastathopoulos
c. Sokratis Papastathopulos

6. Can you spell the right name of the Southampton new manager?

a. Ralph Hasenhutti
b. Ralph Hasenhultt
c. Ralph Hasenhuttl

7. What about the Crystal Palace midfielder?

a. Luka Milivojevic
b. Luka Milinvojevic
c. Luka Millivjevic

8. Which of the following is the Madrid and Spain defender?

a. Alvaro Oldriozola
b. Alvaro Odriozola
c. Alvaro Odriosola

9. Who is the Juventus goalkeeper?

a. Wojcech Szchesny
b. Wojciech Szczesny
c. Wojciech Szchesny


10. What about the former Germany international & World Cup winner?

a. Bastian Schweinstiger
b. Bastians Schweinstaiger
c. Bastian Schweinsteiger

11. What about formal PSG and Manchester united player?

a. Zlatan Ibrahemovic
b. Zlatan Ibrahmovic
c. Zlatan Ibrahimovic

12. How's your knowledge of former Poland captain?

a. Jakub Blaszchykowski
b. Jakub Blaszczykewski
c. Jakub Blaszczykowski

13. Also from Poland, who is this midfielder?

a. Grzegerz Krycholwiak
b. Grzegorz Krychowiak
c. Grzegorz Kryhowiak

14. And don't forget some Russian names... Who is he?

a. Roman Pavlyuchenko
b. Roman Pavliuchenko
c. Roman Pavlyushenko

15. A retro one to finish: Who is the former Barcelona & Netherlands defender?

a. Giovanni van Bronokhorst
b. Giovanni van Bronckhorst
c. Giovanni van Bronckhotst

1.C 2.A 3.B 4.A 6.C 8.B 10.C 11.C
Re: Can You Spell The Names Of These Players Correctly? by DLondonboiy: 4:39pm On Jan 12
Op, who win?
Re: Can You Spell The Names Of These Players Correctly? by ricson11(m): 4:40pm On Jan 12
As Baller fan at least let me try my best
C
A
B
A
B
C
A
B
B
C
C
C
B
A
B
Re: Can You Spell The Names Of These Players Correctly? by SheikhMuniru(m): 4:41pm On Jan 12
@OP, You Promised And Fail As If You Be Buhari
Re: Can You Spell The Names Of These Players Correctly? by fk001(m): 4:47pm On Jan 12
I don't know number 5 player



But i am certain he is from Greece.
Re: Can You Spell The Names Of These Players Correctly? by Baselm: 4:53pm On Jan 12
obembet:
How good are you with names when it comes to football?

Kindly pick the correct name among the options below.

1. Identify the real Chelsea goalkeeper...

a. Kepa Arrezabalaga
b. Kepa Arrizanbalaga
c. Kepa Arrizabalaga

2.Now what about his Chelsea team-mate?

a. Cesar Azpilicueta
b. Cesar Azpllicueta
c. Cesar Azpiliqueta

3.Which is the correct name of the Arsenal star?

a. Pierre-Emerik Aubameyang
b. Pierre-Emerick Aubameyang
c. Pierre-Emerick Aubamayang

4. Now another Arsenal star...

a. Henrikh Mkhitaryan
b. Henrikh Muhitaryan
c. Henrikh Mkhiteryan

5. Arsenal player again, but this time more difficult...

a. Sokratis Papastanhopoulos
b. Sokratis Papastathopoulos
c. Sokratis Papastathopulos

6. Can you spell the right name of the Southampton new manager?

a. Ralph Hasenhutti
b. Ralph Hasenhultt
c. Ralph Hasenhuttl

7. What about the Crystal Palace midfielder?

a. Luka Milivojevic
b. Luka Milinvojevic
c. Luka Millivjevic

8. Which of the following is the Madrid and Spain defender?

a. Alvaro Oldriozola
b. Alvaro Odriozola
c. Alvaro Odriosola

9. Who is the Juventus goalkeeper?

a. Wojcech Szchesny
b. Wojciech Szczesny
c. Wojciech Szchesny


10. What about the former Germany international & World Cup winner?

a. Bastian Schweinstiger
b. Bastians Schweinstaiger
c. Bastian Schweinsteiger

11. What about formal PSG and Manchester united player?

a. Zlatan Ibrahemovic
b. Zlatan Ibrahmovic
c. Zlatan Ibrahimovic

12. How's your knowledge of former Poland captain?

a. Jakub Blaszchykowski
b. Jakub Blaszczykewski
c. Jakub Blaszczykowski

13. Also from Poland, who is this midfielder?

a. Grzegerz Krycholwiak
b. Grzegorz Krychowiak
c. Grzegorz Kryhowiak

14. And don't forget some Russian names... Who is he?

a. Roman Pavlyuchenko
b. Roman Pavliuchenko
c. Roman Pavlyushenko

15. A retro one to finish: Who is the former Barcelona & Netherlands defender?

a. Giovanni van Bronokhorst
b. Giovanni van Bronckhorst
c. Giovanni van Bronckhotst

1.C
2.A
3.B
4.A
5.B
6.C
7.A
8.B
9.B
10.C
11.C
12.C
13.B
14.A
15.B
Re: Can You Spell The Names Of These Players Correctly? by Ubdavis(m): 4:53pm On Jan 12
Its absolutely not necessary to stretch your my brain over insignificant things
Re: Can You Spell The Names Of These Players Correctly? by Burgerlomo: 5:07pm On Jan 12
I will be right back lemme go and check Google cool
Re: Can You Spell The Names Of These Players Correctly? by Masterclass32: 5:10pm On Jan 12
obembet:
How good are you with names when it comes to football?

Kindly pick the correct name among the options below.

1. Identify the real Chelsea goalkeeper...

a. Kepa Arrezabalaga
b. Kepa Arrizanbalaga
c. Kepa Arrizabalaga

2.Now what about his Chelsea team-mate?

a. Cesar Azpilicueta
b. Cesar Azpllicueta
c. Cesar Azpiliqueta

3.Which is the correct name of the Arsenal star?

a. Pierre-Emerik Aubameyang
b. Pierre-Emerick Aubameyang
c. Pierre-Emerick Aubamayang

4. Now another Arsenal star...

a. Henrikh Mkhitaryan
b. Henrikh Muhitaryan
c. Henrikh Mkhiteryan

5. Arsenal player again, but this time more difficult...

a. Sokratis Papastanhopoulos
b. Sokratis Papastathopoulos
c. Sokratis Papastathopulos

6. Can you spell the right name of the Southampton new manager?

a. Ralph Hasenhutti
b. Ralph Hasenhultt
c. Ralph Hasenhuttl

7. What about the Crystal Palace midfielder?

a. Luka Milivojevic
b. Luka Milinvojevic
c. Luka Millivjevic

8. Which of the following is the Madrid and Spain defender?

a. Alvaro Oldriozola
b. Alvaro Odriozola
c. Alvaro Odriosola

9. Who is the Juventus goalkeeper?

a. Wojcech Szchesny
b. Wojciech Szczesny
c. Wojciech Szchesny


10. What about the former Germany international & World Cup winner?

a. Bastian Schweinstiger
b. Bastians Schweinstaiger
c. Bastian Schweinsteiger

11. What about formal PSG and Manchester united player?

a. Zlatan Ibrahemovic
b. Zlatan Ibrahmovic
c. Zlatan Ibrahimovic

12. How's your knowledge of former Poland captain?

a. Jakub Blaszchykowski
b. Jakub Blaszczykewski
c. Jakub Blaszczykowski

13. Also from Poland, who is this midfielder?

a. Grzegerz Krycholwiak
b. Grzegorz Krychowiak
c. Grzegorz Kryhowiak

14. And don't forget some Russian names... Who is he?

a. Roman Pavlyuchenko
b. Roman Pavliuchenko
c. Roman Pavlyushenko

15. A retro one to finish: Who is the former Barcelona & Netherlands defender?

a. Giovanni van Bronokhorst
b. Giovanni van Bronckhorst
c. Giovanni van Bronckhotst

Re: Can You Spell The Names Of These Players Correctly? by cliffsador: 5:19pm On Jan 12
Ask Mr Spell
Re: Can You Spell The Names Of These Players Correctly? by ifeachoonyeka6(m): 5:31pm On Jan 12
[quote author=obembet post=74692073]How good are you with names when it comes to football?

Kindly pick the correct name among the options below.

1. Identify the real Chelsea goalkeeper...

a. Kepa Arrezabalaga
b. Kepa Arrizanbalaga
c. Kepa Arrizabalaga

2.Now what about his Chelsea team-mate?

a. Cesar Azpilicueta
b. Cesar Azpllicueta
c. Cesar Azpiliqueta

3.Which is the correct name of the Arsenal star?

a. Pierre-Emerik Aubameyang
b. Pierre-Emerick Aubameyang
c. Pierre-Emerick Aubamayang

4. Now another Arsenal star...

a. Henrikh Mkhitaryan
b. Henrikh Muhitaryan
c. Henrikh Mkhiteryan

5. Arsenal player again, but this time more difficult...

a. Sokratis Papastanhopoulos
b. Sokratis Papastathopoulos
c. Sokratis Papastathopulos

6. Can you spell the right name of the Southampton new manager?

a. Ralph Hasenhutti
b. Ralph Hasenhultt
c. Ralph Hasenhuttl

7. What about the Crystal Palace midfielder?

a. Luka Milivojevic
b. Luka Milinvojevic
c. Luka Millivjevic

8. Which of the following is the Madrid and Spain defender?

a. Alvaro Oldriozola
b. Alvaro Odriozola
c. Alvaro Odriosola

9. Who is the Juventus goalkeeper?

a. Wojcech Szchesny
b. Wojciech Szczesny
c. Wojciech Szchesny


10. What about the former Germany international & World Cup winner?

a. Bastian Schweinstiger
b. Bastians Schweinstaiger
c. Bastian Schweinsteiger

11. What about formal PSG and Manchester united player?

a. Zlatan Ibrahemovic
b. Zlatan Ibrahmovic
c. Zlatan Ibrahimovic

12. How's your knowledge of former Poland captain?

a. Jakub Blaszchykowski
b. Jakub Blaszczykewski
c. Jakub Blaszczykowski

13. Also from Poland, who is this midfielder?

a. Grzegerz Krycholwiak
b. Grzegorz Krychowiak
c. Grzegorz Kryhowiak

14. And don't forget some Russian names... Who is he?

a. Roman Pavlyuchenko
b. Roman Pavliuchenko
c. Roman Pavlyushenko

15. A retro one to finish: Who is the former Barcelona & Netherlands defender?

a. Giovanni van Bronokhorst
b. Giovanni van Bronckhorst
c. Gihhhhahhh na wAhhhoo where I won start
Re: Can You Spell The Names Of These Players Correctly? by ceeceeco(m): 5:40pm On Jan 12
Thailand business man/former Leicester city owner; Late Vichai Srivaddhanaprabha!
Re: Can You Spell The Names Of These Players Correctly? by computergeek(f): 5:43pm On Jan 12
BabaCommander:
Don't see the logic behind this. I mean, these are not English or our native names. How then do you expect someone (except an avid fan of the player or club) to spell these strange names.


Pointless thread! angry
it's just for fun. Don't act over mature and take life too seriously.

2 Likes

Re: Can You Spell The Names Of These Players Correctly? by CaptainFM1: 5:59pm On Jan 12
Sincinnati:


OP crown my effort!

What’s my score?

minus5/15
Re: Can You Spell The Names Of These Players Correctly? by TGMISKY(m): 6:01pm On Jan 12
C,A,A,A,B,A,B,B,B,C,C,C,B,A,B.
How many did I get correct?
Re: Can You Spell The Names Of These Players Correctly? by sahm4u2nv(m): 6:04pm On Jan 12
Dididrumz:


Bros no run na, abeg come spell am for us..... Lolsss
so i can't brb in peace again shocked
Re: Can You Spell The Names Of These Players Correctly? by fecosequence(m): 6:08pm On Jan 12
ARINZE Agbalaga

(1) (2) (3) (Reply)

Arsenal Signs Nigerian, Marc Bola / Nigeria's Seven (7) Greatest Goalkeepers Of All Time / Sir Alex Ferguson Gives Arsene Wenger A Vase On His Last Game At Old Trafford

(Go Up)

Sections: politics (1) business autos (1) jobs (1) career education (1) romance computers phones travel sports fashion health
religion celebs tv-movies music-radio literature webmasters programming techmarket

Links: (0) (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9)

Nairaland - Copyright © 2005 - 2019 Oluwaseun Osewa. All rights reserved. See How To Advertise. 138
Disclaimer: Every Nairaland member is solely responsible for anything that he/she posts or uploads on Nairaland.