Stats: 3,331,412 members, 8,450,227 topics. Date: Thursday, 23 July 2026 at 12:38 AM

Makamatic's Posts

Nairaland ForumMakamatic's ProfileMakamatic's Posts

1 2 3 4 5 6 7 8 ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 (of 33 pages)

CultureRe: Why Are There Nigerians With Chinese Names And Language Systems? by Makamatic: 8:20pm On Dec 31, 2023
Rossikk:
Low IQ school dropout.

How will you make sense of something that’s beyond your dense, village skull?

Stupid air head.

Go and watch your BB Naija or whatever rubbish you moro.ns busy yourselves with.
Blublublublublbulblu

Hiss away again . Mumu topic . Rubbish
EducationRe: How Much Do Pharmacist In Nigeria Make Monthly by Makamatic: 4:10am On Dec 30, 2023
Open you own store , most pharmacy na tramadol , Molly , codeine and swinor they bring money for them .. boys na him go they come your shop self
HealthRe: NAFDAC Lists Adulterated Wines, Drinks, Shows Steps To Verify Original Products by Makamatic: 9:51am On Dec 29, 2023
ednut1:
There should be a barcode to scan and verify
Bros ooo .. what if na the original bottle but fake content how we want take know ...

Na onigode they buy empty bottles they sell give them ooo
EducationRe: Life As Cadet In NDA Kaduna (from A Cadet POV) by Makamatic: 3:34pm On Dec 25, 2023
To enta NDA easy
FamilyRe: What Will You Do If Your Wife Is Secretly Building A House In Her Fathers Compou by Makamatic: 2:45pm On Dec 25, 2023
emmanuelewumi:
Do you know why she is doing it secretly. At least her children will inherit the property

The man should also build his own secretly.
Ok sir
FamilyRe: What Will You Do If Your Wife Is Secretly Building A House In Her Fathers Compou by Makamatic: 2:17pm On Dec 25, 2023
emmanuelewumi:
Na wife you marry no be slave

I don't see any big deal in this if she is making her own money and also contributing her own quota towards the running of the house
But Epa .. she's building it secretly oo
FoodRe: Cook In Your Kitchen, Take Pictures And Post It Here. SIMPLE! by Makamatic: 8:06am On Dec 18, 2023
GboyegaD:
Dinner:

Pounded yam and peanut soup.
Correct soup but this your own groundnut you blend am too smooth .
PoliticsRe: Rivers Crisis: Wike Defies Threats, Lands In Port Harcourt by Makamatic: 7:08pm On Dec 17, 2023
fxexperts:
and so what? the empty vessel Asari who is ass licking Tinubu for appointment, but because Tinubu shunned him, he has now turn to an activist and he is you guys friends Abi. Jokers

If Asari and ateke Tom wan cause trouble for Rivers State , na small thing for them and federal government no go allow wike cause trouble against ijaw Creek men . Creek warlords go cause trouble for pipeline and u know na their oil they help nigeria now .. same as tompolo for Delta State .. so calm down
PoliticsRe: Rivers Crisis: Wike Defies Threats, Lands In Port Harcourt by Makamatic: 9:25am On Dec 17, 2023
Addme:
I'm waiting for that woman, Boma abi Bama to come and show Wike what she's made of after boasting the last time.
Vawulence Promax....
Na Asari dokubo blood sister oo
RomanceRe: Facts About Cele Girls by Makamatic:
Even the one wey go because of things wey woli they do for am , go still say them born am for the church but her parents no they go again. Your papa and Mama wey born u no they go the church again but u they go . Continue they lie
RomanceRe: A Woman, Two Men Filmed Sleeping At The Back Of A Moving Truck by Makamatic: 3:06pm On Dec 16, 2023
Years back some women who follow plantain Dyna had accident and all died except one lady . She was on wheel chair for 2 yeats before she died .. this life rough oo
FamilyRe: I Didn't Know That Naija Is Tough Until I Saw.... by Makamatic: 8:53pm On Dec 13, 2023
Truvelisback:
I still dey wonder the meat wey dey for chicken head wey go make person buy plenty. No be for here I read say pikin use cutlass kill him papa because him papa give am chicken head after him help am kill the chicken. If other part dey, I go understand, why only the heads?
CrimeRe: My Story As A Cult Member........initiation Phase Included... by Makamatic: 1:49am On Dec 12, 2023
Hardcore11:
na wa wahala many
Omo bros ... Wetin my uncle go through as a rugged man wey them use as thug for Edo elections , them still give am ticket make him boys they sell which is to show u how rugged e be to they Waka with politician. we thank goodness for him life . When we small My papa na him they always bail am from police and prison because him loyal to am die , if my papa call am 2 am , he go deliver . When my uncle start to they see thing , him almost run mad , na from one church to another for deliverance , him done spend money for juju , now na money for church , Las Las na one small pastor for ogida wey get anointing diliver am . Since then my uncle no they miss church oo . When one small boy follow am talk anyhow na wetin him tell the small boy shock me " him say na this peace wey I use blood , tears and sorrow find , nothing go take am away from me " afta all the hardman and years of violence , juju and things he still find peace , peace wey him no consider for him youth . Last last at old age him use tears and sadness find the peace .
CrimeRe: My Story As A Cult Member........initiation Phase Included... by Makamatic: 6:37pm On Dec 11, 2023
Shakathezulu1:
Who ask you all this story. Cho cho cho like bird. Rest Oga.

If anyone must blame any cult, blame all, instead of picking a side.
Who be this man wey they follow me they yarn shafa talk . You think say any confra na good thing . U never see things , u done they ur uncle go they shout for dream say them wan kill am , u done they blood of people wey u done fall go they disturb u , u done they them flog u jazz for sleep u wake see that place done swell up them attack u cuz them no fit kill u physically . Beta leave aye cause last last if u die , if them deny u finish , them go still call u obote .
TravelRe: My Experience In UK Since I Japa:WARNING by Makamatic: 2:45pm On Dec 11, 2023
Wetin they pain me pass na say all of them( anti japa ) get foreign passport oo but they want us to believe nigeria is the best thing after slice bread
CrimeRe: My Story As A Cult Member........initiation Phase Included... by Makamatic: 11:49am On Dec 11, 2023
Shakathezulu1:
As I said, Ayes don do you strong thing. Sorry oh.
Aye no do am anything , na truth him they talk .. see that their number 1 man wey them pick for ekpoma last year , shebi last last them done pull string release am but him no graduate . Now him they ekp but no they go school , him no fit follow him temple members do thing again because a whole kpoai na him them go come they wembly if e Bleep up . Now na zone e they follow do things . They follow small children up and down they K alignment . School done close for am so , na alignment and thug they help am and you know ekpoma matter , them no they gree kill indigene if e set , na outsider them they kill .
European Football (EPL, UEFA, La Liga)Re: EPL Chatroom - All Discussions by Makamatic: 10:15pm On Dec 10, 2023
Ballzproblem2:
you start from rags to riches (phone charging biz). them hate.

you make over £13k a month,them still hate grin.

there's no winning here.
U believe that charging , viewing centre ati bebelo story . The man na Jack of all trades , master of none . Entrepreneurship is very hard g
CrimeRe: My Story As A Cult Member........initiation Phase Included... by Makamatic: 1:22pm On Dec 10, 2023
ekene101:
bros no be carry talk matter, I believe say Auchi people still dey here dey read update.

Ayes don bam almost all the whole bike men for Auchi finish,minus those igarra bike men o, because those ones na eiye or jurist dem the do.

I mean aboki real aboki. The one wey dem shoot for ehekhi girls road close to Suleiman street wey cause war some months ago,na better aboki.

Person no know who be who again for the auchi lifestyle like this. No go carry dey mend person wey u no know o.
Confirm ... U know the matter .. all those indigene wey get small money and them never buy car get special bikemen wey they carry them and them they pay . You go see bike man carry them go outing , they go they order for themselves , bike man go they order too , they show am things , him go park him bike , them go still give am 10k if him drop them for house . Free 10k plus enjoyment and highness . Las Las aboki done they know one or two , them done blend am , him done join cult . Them go they use him bike for movement . Aye and Baga done spoil auchi bike men
PoliticsRe: The Full Collapse Of Nigeria Economy by Makamatic:
See people they support bad thing , they quite fake statistics meanwhile we they die they go as our life expectancy done still reduce .
Food , transport , fuel , gas , healthcare , building materials , stationery material ,
Clothes, data , school fees ,bills are all increasing even alcohol , olosho , sister Molly , ref , Teka and kpo for common man done cost too but we are still playing politics by tribe .
God punish anybody supporting bad thing
RomanceRe: Is My Girlfriend Actually A VIRGIN? by Makamatic: 12:16pm On Dec 10, 2023
Mae girlfriend no kills this bros oo . And na red pilla or apha meil as them they call themselves oo
CrimeRe: Why I Never Became A Cultist In Benin. by Makamatic: 6:30pm On Dec 09, 2023
Uncles they fly different colors and them know how e they be na so two of them siddon warn all of us their nephews say if we do system , the go finish us and our links .
RomanceRe: I Will Rather Die Young Than Have Children In Poverty by Makamatic: 6:25pm On Dec 09, 2023
Bambiala done use another flow .. person weu them give work him reject , interview ncor . Las Las the 5k go finish , you go see another flow .
PoliticsRe: Japa: FG Expresses Concern Over Increasing Emigration Of Nigerians by Makamatic: 3:30pm On Dec 08, 2023
casualobserver:
Learn to read before you respond.

These are my passports, current and expired. I know japa engineers and professionals cleaning poop. If that is dignity good luck to you. Just send your forex home!
Sukkot is that u
Computer MarketRe: Western Digital 8TB My Cloud Home For Sale : Asking Price: 110k ( Negotiable ) by Makamatic: 12:26pm On Dec 08, 2023
My boss .. good afternoon sir , please I would like to know what platform to use in recieving payment from abroad in dollar . Maybe a virtual dollar card or anything that work . Thanks
InvestmentRe: Crypto Currency Investors Thread by Makamatic:
.n

1 2 3 4 5 6 7 8 ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 (of 33 pages)