Forum Games › Re: Start The Sentence With The Last Word (pidgin Version) Part 2 by emofine(f): 2:03am On Nov 13, 2011 |
o no mind dat aproko |
Forum Games › Re: Spell 2 different Words From The Name Of The Last Poster. by emofine(f): 2:01am On Nov 13, 2011 |
sob boy |
Forum Games › Re: Start The Sentence With The Last Word (pidgin Version) Part 2 by emofine(f): 1:59am On Nov 13, 2011 |
floor? corner? shey anywia u fit na im I go follow |
Forum Games › Re: Answer A Question With A Question by emofine(f): 1:55am On Nov 13, 2011 |
who no kno e be truth?  |
Forum Games › Re: Start The Sentence With The Last Word (pidgin Version) Part 2 by emofine(f): 1:53am On Nov 13, 2011 |
again aproko don strike  xcuse me pass joor  |
Forum Games › Re: Start The Sentence With The Last Word (pidgin Version) Part 2 by emofine(f): 1:48am On Nov 13, 2011 |
before e consen you?  |
Forum Games › Re: Start The Sentence With The Last Word (pidgin Version) Part 2 by emofine(f): 1:46am On Nov 13, 2011 |
hmmm u b amebo abi? |
Forum Games › Re: Answer A Question With A Question by emofine(f): 1:44am On Nov 13, 2011 |
who no like money?  |
Forum Games › Re: Start The Sentence With The Last Word (pidgin Version) Part 2 by emofine(f): 1:42am On Nov 13, 2011 |
thing wey I no understand, na be him wey cheat pass but hin wan suspect pesin  |
Forum Games › Re: Answer A Question With A Question by emofine(f): 1:40am On Nov 13, 2011 |
Has the game already started?  |
Forum Games › Re: Spell 2 different Words From The Name Of The Last Poster. by emofine(f): 1:39am On Nov 13, 2011 |
no nun |
Forum Games › Re: Start The Sentence With The Last Word (pidgin Version) Part 2 by emofine(f): 1:37am On Nov 13, 2011 |
together ke? u no wan p[i]i[/i]m[i]p[/i] your ride first?  |
Forum Games › Re: Answer A Question With A Question by emofine(f): 1:35am On Nov 13, 2011 |
Wetin pesin go win?  |
Forum Games › Re: Start The Sentence With The Last Word (pidgin Version) Part 2 by emofine(f): 1:33am On Nov 13, 2011 |
carry me join mek I follow, I sabi ride okada well well  |
Forum Games › Re: Answer A Question With A Question by emofine(f): 1:25am On Nov 13, 2011 |
why don't una give her clue? |
Forum Games › Re: Answer A Question With A Question by emofine(f): 1:07am On Nov 13, 2011 |
u wan claim paternity abi?  |
Forum Games › Re: Start The Sentence With The Last Word (pidgin Version) Part 2 by emofine(f): 1:05am On Nov 13, 2011 |
na so waya jus dey nak my belle, Oga wetin u fit cook sef I wan chop am now now? |
Forum Games › Re: Answer A Question With A Question by emofine(f): 1:03am On Nov 13, 2011 |
how we go know? we born you?  |
Forum Games › Re: Answer A Question With A Question by emofine(f): 1:01am On Nov 13, 2011 |
Are you her mama?  |
Forum Games › Re: Answer A Question With A Question by emofine(f): 12:59am On Nov 13, 2011 |
wetin e be again?  |
Forum Games › Re: Start The Sentence With The Last Word (pidgin Version) Part 2 by emofine(f): 12:55am On Nov 13, 2011 |
that invitation no be for u, comot joor no yab Oga's fine food  |
Forum Games › Re: Answer A Question With A Question by emofine(f): 12:53am On Nov 13, 2011 |
Forum Games › Re: Start The Sentence With The Last Word (pidgin Version) Part 2 by emofine(f): 12:52am On Nov 13, 2011 |
thing wey she call meat no even get taste  |
Forum Games › Re: Answer A Question With A Question by emofine(f): 12:51am On Nov 13, 2011 |
u sabi french? |
Forum Games › Re: Answer A Question With A Question by emofine(f): 12:46am On Nov 13, 2011 |
why are you always responding to questions?  |
Forum Games › Re: Start The Sentence With The Last Word (pidgin Version) Part 2 by emofine(f): 12:44am On Nov 13, 2011 |
yesterday I con kuku waka like teef enter kitchen silenty con dey steal Sima's meat, sha e taste like rubber, why she vex sef  |
Forum Games › Re: Start The Sentence With The Last Word (pidgin Version) Part 2 by emofine(f): 12:40am On Nov 13, 2011 |
hamburger na Yankee staple food before  |
Forum Games › Re: Six Letter Word Game: Start New Words With Last Letter by emofine(f): 12:33am On Nov 13, 2011 |
^^^ lol I'm assuming you wanted to spell s[i]e[/i]xu[i]a[/i]l abi? no mind this filter
ladder
revise
escort |
Forum Games › Re: Slap, Kiss, Hug, Peck, Smooch, S3x, Punch or KILL by emofine(f): 12:27am On Nov 13, 2011 |
Forum Games › Re: Answer A Question With A Question by emofine(f): 12:27am On Nov 13, 2011 |
have you now transformed into Yorisb?  |
Forum Games › Re: Slap, Kiss, Hug, Peck, Smooch, S3x, Punch or KILL by emofine(f): 12:24am On Nov 13, 2011 |
You need taming  therefore SEX  |
Forum Games › Re: Answer A Question With A Question by emofine(f): 12:22am On Nov 13, 2011 |
who is this gate crasher?  |