Stats: 3,151,901 members, 7,814,051 topics. Date: Wednesday, 01 May 2024 at 03:56 AM

My Nld Pals - Jokes Etc (3) - Nairaland

Nairaland Forum / Entertainment / Jokes Etc / My Nld Pals (10839 Views)

Am in Luv With My Sister!!!Help Pals / Ben20001 Post Spam On Nld / Nld Action Film*****season 4 (2) (3) (4)

(1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) ... (20) (Go Down)

Re: My Nld Pals by romsky: 12:34pm On Mar 06, 2009
fanx shame smoker
Re: My Nld Pals by studio43(m): 12:35pm On Mar 06, 2009
its interesting watching couples fight, wow grin
Re: My Nld Pals by Lolabbey: 12:37pm On Mar 06, 2009
enemy of progress abov me shocked shocked
Re: My Nld Pals by romsky: 12:39pm On Mar 06, 2009
lahlah fashi dat one & lets continue with awa tyn jawe
Re: My Nld Pals by Lolabbey: 12:41pm On Mar 06, 2009
no mind dem,i wonder y dey hate gud tins
Re: My Nld Pals by Airforce1(m): 12:43pm On Mar 06, 2009
watching with keen interest   cheesy

studio must be a special kiddo  cheesy

under 2minutes hin don accomplish hin mission , wakka comot grin
Re: My Nld Pals by Lolabbey: 12:47pm On Mar 06, 2009
mission acopmlished part 10
Re: My Nld Pals by studio43(m): 12:53pm On Mar 06, 2009
now its time to bundle u down to my house for safe keep grin grin
Re: My Nld Pals by romsky: 12:57pm On Mar 06, 2009
y u wan chop bone wey big pass ya throat?
Re: My Nld Pals by mykali(m): 1:08pm On Mar 06, 2009
him na shrek na. grin
Re: My Nld Pals by studio43(m): 1:10pm On Mar 06, 2009
i came, i saw, i conquer.

nothing is too big for a studio to handle and thats why my fanx call me Mr. capable
Re: My Nld Pals by romsky: 1:14pm On Mar 06, 2009
c local champ
Re: My Nld Pals by dani1luv: 1:15pm On Mar 06, 2009
~Who dey do my studio bad for here~ angry cool

Studio~
Nor mind dem jare
Long tym no online grin
Re: My Nld Pals by romsky: 1:17pm On Mar 06, 2009
he just returned from fillage wia he go do farming
Re: My Nld Pals by studio43(m): 1:23pm On Mar 06, 2009
dani1luv:

~Who dey do my studio bad for here~ angry cool

Studio~
Nor mind dem jare
Long tym no online grin

my boy how u dey?

well, nobody dey do me bad for here at all and i no want make u ban anybody on my behalf. grin

i've been bussy making sure this OMO IBO'S wey dey handle my consignment for wharf nor steal anything inside .

how are you na,
Re: My Nld Pals by mykali(m): 1:26pm On Mar 06, 2009
looser tongue
Re: My Nld Pals by dani1luv: 1:28pm On Mar 06, 2009
studio43:

my boy how u dey?

well, nobody dey do me bad for here at all and i no want make u ban anybody on my behalf. grin

i've been bussy making sure this OMO IBO'S wey dey handle my consignment for wharf nor steal anything inside .

how are you na,

See your head; check am well well

You be original Igbo pikin shocked
Re: My Nld Pals by studio43(m): 1:29pm On Mar 06, 2009
sorry i don forget were i come from cheesy
Re: My Nld Pals by romsky: 1:41pm On Mar 06, 2009
omo nna wey waka come lagos
Re: My Nld Pals by dani1luv: 1:43pm On Mar 06, 2009
@ studio
OMG!!!!!!
IS that so

Whata'bout chidinma
Re: My Nld Pals by romsky: 1:47pm On Mar 06, 2009
na titi introduce dem
Re: My Nld Pals by studio43(m): 1:54pm On Mar 06, 2009
romade

na wakka i wakka abi na fly i fly enter lagos.

u think sey everybody go be like ibadan man like u wey dey enter truck go your village
Re: My Nld Pals by dani1luv: 1:56pm On Mar 06, 2009
see yawa

Romade I dey expect ya reply
Re: My Nld Pals by studio43(m): 2:04pm On Mar 06, 2009
maybe his estranged wife lollabbey fit wan help grin
Re: My Nld Pals by dani1luv: 2:09pm On Mar 06, 2009
Make she hear you;
Ur own dun finish be that
Re: My Nld Pals by studio43(m): 2:12pm On Mar 06, 2009
woman is always a woman.

pamper her like a teddy bear she would be fine grin
Re: My Nld Pals by dani1luv: 2:25pm On Mar 06, 2009
Your style of you'know get as him be ogh
Re: My Nld Pals by studio43(m): 2:32pm On Mar 06, 2009
i dont get it, u little piece of shit grin
Re: My Nld Pals by romsky: 3:15pm On Mar 06, 2009
ur days of freedom get numba
Re: My Nld Pals by dani1luv: 4:35pm On Mar 06, 2009
gushz
Re: My Nld Pals by romsky: 4:42pm On Mar 06, 2009
check ya spelling again
Re: My Nld Pals by dani1luv: 4:47pm On Mar 06, 2009
error rectified

(1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) ... (20)

Hapi Bornday Teissys / 10 Types Of People On Nairaland / Small Cox(cocks)

Nairaland - Copyright © 2005 - 2024 Oluwaseun Osewa. All rights reserved. See How To Advertise. 14