Stats: 3,165,589 members, 7,861,802 topics. Date: Saturday, 15 June 2024 at 07:46 PM

Igbo Kwenu ! Kwenu Kwezo Nu ! Join Us If You Proud To Be An Igbo Guy/lady - Culture (373) - Nairaland

Nairaland Forum / Nairaland / General / Culture / Igbo Kwenu ! Kwenu Kwezo Nu ! Join Us If You Proud To Be An Igbo Guy/lady (475385 Views)

Why Are You Proud To Be Nigerian? / Igbo Kwenu! Kwezuo Nu! Join Us If You're Proud To Be An Igbo Guy/lady / Igbo Kwenu! kwezuo Nu! Join Us If You're Proud To Be An Igbo Guy/Lady (2) (3) (4)

(1) (2) (3) ... (370) (371) (372) (373) (374) (375) (376) ... (579) (Reply) (Go Down)

Re: Igbo Kwenu ! Kwenu Kwezo Nu ! Join Us If You Proud To Be An Igbo Guy/lady by faketan(m): 2:11pm On Sep 07, 2007
Epkere Tosh ga-abu ekpere 419. O na-ekpere, ngozi gi a na-agara ya.

Udi pastor Tosh bu nke o na-abu o na-ekpere gi ekpere, Ijidisie akpa gi aka ike.

Iburukwanu nwanyi O di mma na ekpere obula ga-abu n'ebe ohanaeze no, nihi na oburu ekpere nzuzo( private prayer) Enwere ike kpechaa ya nelu bed. maka na Muo nso aghaghi isi na onu Tosh kwu na ya na onwanyi ahu ga-emeko.

Jekwa lee ihe mere na Ulo uka REV KING.

Tosh mu, onye m ji eme onu. Anu a na-gba egbe o na-acho condom ma o bu na-esi imi na panti.

Tosh O lee nga igwunyere? O lee gi now. Chakwara moto, aringa ogbue gi
Re: Igbo Kwenu ! Kwenu Kwezo Nu ! Join Us If You Proud To Be An Igbo Guy/lady by echelon(m): 7:59pm On Sep 07, 2007
ROTFL
Re: Igbo Kwenu ! Kwenu Kwezo Nu ! Join Us If You Proud To Be An Igbo Guy/lady by osisi5: 8:57pm On Sep 07, 2007
Ikomi good to know na everything di alright.
jidekwa k'iji
Re: Igbo Kwenu ! Kwenu Kwezo Nu ! Join Us If You Proud To Be An Igbo Guy/lady by faketan(m): 9:56pm On Sep 07, 2007
Echelon nwayookwa Oji nwayoo adighi emeru ahu.

Were nwayoo na-achi ochi dooo
Re: Igbo Kwenu ! Kwenu Kwezo Nu ! Join Us If You Proud To Be An Igbo Guy/lady by Sharn06: 10:30pm On Sep 07, 2007
ndeewo
Re: Igbo Kwenu ! Kwenu Kwezo Nu ! Join Us If You Proud To Be An Igbo Guy/lady by kuz: 10:41pm On Sep 07, 2007
igbo kwenu abu m uzochukwu uchegbu! onye idemili north di na anambra state!!!!!!!!!!!!!!! kwezuenu
Re: Igbo Kwenu ! Kwenu Kwezo Nu ! Join Us If You Proud To Be An Igbo Guy/lady by Sharn06: 10:43pm On Sep 07, 2007
aha m bu Bukola Olawepo
Re: Igbo Kwenu ! Kwenu Kwezo Nu ! Join Us If You Proud To Be An Igbo Guy/lady by pilas: 10:47pm On Sep 07, 2007
@sharn06,ugly igbo girl.
Re: Igbo Kwenu ! Kwenu Kwezo Nu ! Join Us If You Proud To Be An Igbo Guy/lady by naijadiva2(f): 10:49pm On Sep 07, 2007
pilas:

@sharn06,ugly igbo girl.

was is this all about? i was not necessary.
Re: Igbo Kwenu ! Kwenu Kwezo Nu ! Join Us If You Proud To Be An Igbo Guy/lady by doncaster(m): 10:54pm On Sep 07, 2007
Sharn06:

aha m bu Bukola Olawepo
what is ur igbo name plz. u are wellcomed though
Re: Igbo Kwenu ! Kwenu Kwezo Nu ! Join Us If You Proud To Be An Igbo Guy/lady by echelon(m): 10:56pm On Sep 07, 2007
[/quote][quote author=pilas link=topic=19138.msg1474749#msg1474749 date=1189201655]
@sharn06,ugly igbo girl.

I disagree
Re: Igbo Kwenu ! Kwenu Kwezo Nu ! Join Us If You Proud To Be An Igbo Guy/lady by naijadiva2(f): 10:58pm On Sep 07, 2007
who do you disagree with? me or the other guy.
Re: Igbo Kwenu ! Kwenu Kwezo Nu ! Join Us If You Proud To Be An Igbo Guy/lady by naijadiva2(f): 10:58pm On Sep 07, 2007
Sharn06:

aha m bu Bukola Olawepo

isn't that name yoruba?
Re: Igbo Kwenu ! Kwenu Kwezo Nu ! Join Us If You Proud To Be An Igbo Guy/lady by echelon(m): 10:59pm On Sep 07, 2007
I disagree that the girl is ugly. I disagree with him
Re: Igbo Kwenu ! Kwenu Kwezo Nu ! Join Us If You Proud To Be An Igbo Guy/lady by naijadiva2(f): 10:59pm On Sep 07, 2007
oh, okay.
Re: Igbo Kwenu ! Kwenu Kwezo Nu ! Join Us If You Proud To Be An Igbo Guy/lady by echelon(m): 11:00pm On Sep 07, 2007
naija_diva:

isn't that name yoruba?

I know the name is NOT Igbo
Re: Igbo Kwenu ! Kwenu Kwezo Nu ! Join Us If You Proud To Be An Igbo Guy/lady by naijadiva2(f): 11:02pm On Sep 07, 2007
once i saw ola in the name, it had to be yoruba cuz i know it ain't igbo. i'm not a knower of names and all but i know an igbo name when i see one.
Re: Igbo Kwenu ! Kwenu Kwezo Nu ! Join Us If You Proud To Be An Igbo Guy/lady by doncaster(m): 11:03pm On Sep 07, 2007
The name is yoruba for sure. maybe born in igbo land migrated to UK.
Anyway since she can write she is welcomed.
Am igbo but cannot write i envy her.
Re: Igbo Kwenu ! Kwenu Kwezo Nu ! Join Us If You Proud To Be An Igbo Guy/lady by echelon(m): 11:05pm On Sep 07, 2007
Yeah she is welcome.
Ndi Igbo si na Nwanne di na mba (Siblings are in the foreign land)
Re: Igbo Kwenu ! Kwenu Kwezo Nu ! Join Us If You Proud To Be An Igbo Guy/lady by ghettochyk(f): 11:27pm On Sep 07, 2007
pilas:

@sharn06,ugly igbo girl.
Dumbass. 1st of all, she aint Igbo.

2nd of all, MOHADANA, you need'a go stand in da damn freeway. tongue
Re: Igbo Kwenu ! Kwenu Kwezo Nu ! Join Us If You Proud To Be An Igbo Guy/lady by toshmann(m): 11:31pm On Sep 07, 2007
pilas:

@sharn06,ugly igbo girl.

pilas a.k.a mohadana a.k.a okoroamadi a.k.a dibia, a.k.a big fool, tell ya mama make she come carry her pant wey she forget for my room cool i should have listened to romeo when he was warning me that her "something" de smell.

@sharn06
whether igbo or not, you are welcome . . . . . . and you are very beautiful cheesy
Re: Igbo Kwenu ! Kwenu Kwezo Nu ! Join Us If You Proud To Be An Igbo Guy/lady by faketan(m): 1:22am On Sep 08, 2007
Pilas, onye si na ndi Igbo agaghi adi, ya buru okuko uzo lakpuo ura. Ma ikwusighi Ibia ira anyi okwu n'onu, anyi ga-agwa gi ihe ga-eme gi.

Igwe bu ike.
Re: Igbo Kwenu ! Kwenu Kwezo Nu ! Join Us If You Proud To Be An Igbo Guy/lady by monshege: 2:15am On Sep 08, 2007
Tosh, nke a bu the egwu adanma http://download.yousendit.com/8CFFC6A04942B9CE

nke a bu maka ndi na acho gi okwu na uka na onu http://download.yousendit.com/E478E4420B05D138

ohaneze ndi igbo ekelekwa m unu oooo cheesy grin smiley
Re: Igbo Kwenu ! Kwenu Kwezo Nu ! Join Us If You Proud To Be An Igbo Guy/lady by osisi5: 4:15am On Sep 08, 2007
toshmann:

pilas a.k.a mohadana a.k.a okoroamadi a.k.a dibia, a.k.a big fool, tell ya mama make she come carry her pant wey she forget for my room cool i should have listened to romeo when he was warning me that her "something" de smell.

@sharn06
whether igbo or not, you are welcome . . . . . . and you are very beautiful cheesy

Nwanne m hapu ya o
onwere ihe n'eme ya n'isi
Re: Igbo Kwenu ! Kwenu Kwezo Nu ! Join Us If You Proud To Be An Igbo Guy/lady by presido1: 8:31am On Sep 08, 2007
tosh nwa mama odika mama pilas tinyere aka na ofe ukazi gi cheii,
even tachaa ma okporoko dina ime ofe na wah oooo,nwanyia enwekweghi respecti at all.
at the same time hapuru gi dirty and stinking obante(panti) cheii
sorry brother ihe dina skirt emena gi ihe na uwa, one day oga adi nma oooh.
tosh ihu go ihe na uwa.
Ndigbo Gdmon all of you.
Re: Igbo Kwenu ! Kwenu Kwezo Nu ! Join Us If You Proud To Be An Igbo Guy/lady by faketan(m): 11:46am On Sep 08, 2007
Monshege daalu maka adamma. . . ,

Adamma tachara okporoko, ma pilas tachara okporo umu igbo. Onye 419
Re: Igbo Kwenu ! Kwenu Kwezo Nu ! Join Us If You Proud To Be An Igbo Guy/lady by Ikomi(m): 12:09pm On Sep 08, 2007
@Osisi
[img]http://www.geocities.com\iyke46742000\bo.gif[/img]

Thanks for reaching out love. [img]http://www.geocities.com\iyke46742000\53.gif[/img]
I hope na'mu aga'ghe eji Roses egbu gi. lol

@Everyone
Bless u all hope your having some fun.

@Ghetto
Wad up? Kee kwanu ebe ino? lol.

@Pilas
Stop bothering my friends.
Well I still got love for u, so am dedicating a song to u.

https://www.youtube.com/watch?v=s-wH6wxOt-Q&mode=related&search=
Gi[b]ve the advise a try u'd think better.[/b] lol
Re: Igbo Kwenu ! Kwenu Kwezo Nu ! Join Us If You Proud To Be An Igbo Guy/lady by Chiori(m): 1:52pm On Sep 08, 2007
presido, abata go'm. So kpom on my cell phone number. 08064356419
Re: Igbo Kwenu ! Kwenu Kwezo Nu ! Join Us If You Proud To Be An Igbo Guy/lady by faketan(m): 1:56pm On Sep 08, 2007
ndi igbo ndeewo
Re: Igbo Kwenu ! Kwenu Kwezo Nu ! Join Us If You Proud To Be An Igbo Guy/lady by echelon(m): 1:58pm On Sep 08, 2007
Nwanne mmadu, kedu ka i mere?

Kedu nke a na-etu gi?
Re: Igbo Kwenu ! Kwenu Kwezo Nu ! Join Us If You Proud To Be An Igbo Guy/lady by faketan(m): 4:18pm On Sep 08, 2007
O buru m ka I na-aju echelon, a no m mma.

Tuo m. . onye biri ka ibe ya biri.

Olekwanu etu i di?
Re: Igbo Kwenu ! Kwenu Kwezo Nu ! Join Us If You Proud To Be An Igbo Guy/lady by toshmann(m): 6:39pm On Sep 08, 2007
monshege cheesy cheesy

ndaalu o cheesy cheesy

(1) (2) (3) ... (370) (371) (372) (373) (374) (375) (376) ... (579) (Reply)

Nairaland Official Igbo, Hausa and Yoruba Dictionary / Lists Of Yoruba Names And Their English Meaning. / ..