Stats: 3,162,046 members, 7,849,229 topics. Date: Monday, 03 June 2024 at 04:48 PM

Stock Market Tips For Nigerians - Investment (489) - Nairaland

Nairaland Forum / Nairaland / General / Investment / Stock Market Tips For Nigerians (818336 Views)

Nigeria: Stock Market Rides On Elections Success, Gains N178 Billion / Stock Market: Questions And Answers / Nigerian Banks, Stockbrokers, And Services For Nigerians Abroad (2) (3) (4)

(1) (2) (3) ... (486) (487) (488) (489) (490) (491) (492) ... (793) (Reply) (Go Down)

Re: Stock Market Tips For Nigerians by RoughCut(m): 4:39pm On Feb 15, 2008
bibiking1:

e be like Olumba Olumba candle o! !!!!!!!!!!!!!!!!shocked shocked shocked shocked shocked

The guy still dey alive
Re: Stock Market Tips For Nigerians by aktopgun(m): 4:42pm On Feb 15, 2008
pumping777:

I no get Nascon o but why holders dey fear? Na for CICO?

You no go position for Q-3 and Final Year? Better thing must still come from Nascon.

I don get this stock one time see how he dey behave. Some people hate the stock with a passion. As Yodi talk na those wey buy for N22. See Dunlop now. After all those shareholders vex finish wan kill the stock, see where the price carry go. Dem go dey try worry the stock price but if result come good, nobody fit hold better thing for ground o.

Make he come down make I kuku carry some join body.

Na your money sha. Make una take the final decision.

i think its the CICOers who are concerned cuz if u are in it for the long term, all these price gyrations won't bother u. it would just be another opportunity to load up on it.
I see why most CICOers would need antihypertensives,(excluding fof2  wink) its a full time job  cheesy  cheesy  cheesy
Re: Stock Market Tips For Nigerians by yodiyokun(f): 4:42pm On Feb 15, 2008
Mr. Risky:

Loma,  wait oo, if na this candle you de you, then no hope oooo.  This aladura candle no fit talk anything ooo.  AKT, abeg, we fit see your candle?  Abi na de same Loma own oooo

I no wan quick talk am -- e look like celestial candle to me too!!!

Aktopgun, this resemble the candle you dey use?

pumping777:

I no get Nascon o but why holders dey fear? Na for CICO?

You no go position for Q-3 and Final Year? Better thing must still come from Nascon.

I don get this stock one time see how he dey behave. Some people hate the stock with a passion. As Yodi talk na those wey buy for N22. See Dunlop now. After all those shareholders vex finish wan kill the stock, see where the price carry go. Dem go dey try worry the stock price but if result come good, nobody fit hold better thing for ground o.

Make he come down make I kuku carry some join body.

Na your money sha. Make una take the final decision.

Leave them -

Even for CICO no be 0-3months Fof2 talk.

Na the people whey vex dey sell - no shaking for that stock. If you bought at 16-16.50  cool temper.

No be how I miss out for Dunlop and Cadbury be that , see where them dey now.

That  time I talk say Cadbury don bottom out at 32 , na so so story but because i be small pickin for this thing den I listen, If I bought then I would have been smiling to the Bank now.

As for me and my house, we no Sell NASCON - na here we go siddon the thing go pick up.
Re: Stock Market Tips For Nigerians by richieade(m): 4:43pm On Feb 15, 2008
@harrisoft,

Allow uncle Napo make he speak him mind O, a beg, personally I find what
he has to say very enlighten (I hope say i no tabon) grin)
Re: Stock Market Tips For Nigerians by bibiking1(m): 4:45pm On Feb 15, 2008
NASCON is a good stock for intermidiate traders and long termers
Re: Stock Market Tips For Nigerians by pumping777(m): 4:46pm On Feb 15, 2008
No shaking for AIICO up till now. Na wa o but I'm loving it grin grin grin This is the darling of the insurance sector at the moment since it is TS-Proof. If the thing no shake till he pass N6 on Monday, I go come weak finally. Unforunately man must sell at a point. Aiico. I go miss you o  grin grin

Peugeot 504 na real correct car. If you see the way SCOA dey move unperturbed you go know say na correct suspension the thing carry join body. Chei!!! O ga ju!!
Re: Stock Market Tips For Nigerians by aktopgun(m): 4:46pm On Feb 15, 2008
yodiyokun:

I no wan quick talk am -- e look like celestial candle to me too!!!

Aktopgun, this resemble the candle you dey use?

Leave them -

Even for CICO no be 0-3months Fof2 talk.

Na the people whey vex dey sell - no shaking for that stock. If you bought at 16-16.50  cool temper.

No be how I miss out for Dunlop and Cadbury be that , see where them dey now.

That  time I talk say Cadbury don bottom out at 32 , na so so story but because i be small pickin for this thing den I listen,  If I bought then I would have been smiling to the Bank now.

As for me and my house, we no Sell NASCON - na here we go siddon the thing go pick up.

thats the spirit girl. it depends on ur entry price really. if u entered at a good price then no shaking (wey my guy sef?)

on the candles, NO be the kind candle the topgun dey use be dat o! my candle is japanese, from the town of sakata  cheesy  cheesy  cheesy  cheesy. i'm cracking up here  cheesy  cheesy
Re: Stock Market Tips For Nigerians by yodiyokun(f): 4:46pm On Feb 15, 2008
richieade:

@harrisoft,

Allow uncle Napo make he speak him mind O, a beg, personally I find what
he has to say very enlighten (I hope say i no tabon) grin)

No worry, na only handgun you use and not AK47 - idea is need. tongue tongue grin
Re: Stock Market Tips For Nigerians by pumping777(m): 4:47pm On Feb 15, 2008
loma:

See as you PUMP courage for my bodi! You too much. One opeke for u to chop your NSE money with!

Abeg make you contact me privately. My brother in-law dey for this forum grin grin grin I remain loyal o.
Re: Stock Market Tips For Nigerians by RoughCut(m): 4:49pm On Feb 15, 2008
yodiyokun:

No worry, na only handgun you use and not AK47 - idea is need. tongue tongue grin

You never hear 'shakabula before AK47 ke? dat one dey too sophisticated grin grin grin grin grin grin grin
Re: Stock Market Tips For Nigerians by pumping777(m): 4:50pm On Feb 15, 2008
Abeg if anybody sabi company wey dey make/sell candle wey dey listed on the NSE, na d next Japaul be dat o. Demand must outstrip supply.

Na by candle now o  grin grin grin Make you buy your own at a shop near you.
Re: Stock Market Tips For Nigerians by LondonCool(m): 4:50pm On Feb 15, 2008
I culled this news feature from Proshare Nigeria and took interest in this PP for 2 reasons. Firstly Hon Napoleon did make mention about the dynamics of PP investment levels yesterday. Secondly,I happen to have obtained a Mortgage approval-in-principle from the aforemenioned Mortgage company for N2.3M to pay for a property I purchased in Nigeria.

Jubilee-Life to raise N5 billion through P/Placements

Jubilee-life Savings and Loans Limited is getting set to raise fresh funds of N5.0 billion through Private Placement (PP) in a bid to meet the N2.0billlion minimum capital base requirement for operators in the Primary Mortgage sector of the Nigerian Economy.

Shem Oluwagbayi, Head, Business Development Unit of the company who spoke on behalf of Wale Osisanya, Managing Director (MD) of the mortgage firm  disclosed this to Proshare News/Investigations. He said investors in the offer are expected to make a 100 per cent return on investment (ROI).

According to Oluwagbayi, the placement would open after the company has released results of the current financial year ending 30th April, 2008. “We are working out modalities to commence the Placement in June, 2008” he said.

“Jubilee-Life Savings and Loans Limited would offer ordinary shares of 50 Kobo each at N3.00 per share.

Without prejudice to our analyst review of the financials, face value results of recent financials of the company made available to our News/Investigations service for the period ended 30th April 2006 and 30th April 2007 showed gross earnings grew by 245 percent from N39.3 million in 2006 to N135.5 million in 2007.

While Profit before Tax (PBT) rose from an operational loss of N7.7 million in 2006 to N54.6 million in 2007 which represents a 610 percent increase. Profit after Tax (PAT) also increases from N7.7 million in 2006 to N50.7 million in 2007 indicating a 558 percent increase. The balance sheet of the company grew from N369 million in 2006 to N1.238 billion in 2007, representing a 235 percent growth.

Investors are encouraged to consult with their investment advisers and stockbrokers regarding this offer as no detail is available to us at this time; and no analysis has thus been done.

I did learn that Intercontinental Bank is making plans to buy-out the Mortgage company but it is not confirmed. Does this look like a good offer ? Would the PP be a White Marubuzo or a Gravestone Doji ?
Re: Stock Market Tips For Nigerians by yodiyokun(f): 4:51pm On Feb 15, 2008
pumping777:

Abeg make you contact me privately. My brother in-law dey for this forum grin grin grin I remain loyal o.

loyal to who -opeke or Mrs pumping??

you better not allow @loma to remove shock for your legs  grin grin grin that na free fall o!!!! tufiakwa
Re: Stock Market Tips For Nigerians by pumping777(m): 4:52pm On Feb 15, 2008
yodiyokun:

loyal to who -opeke or Mrs pumping??

you better not allow @loma to remove shock for your legs grin grin grin that na free fall o!!!! tufiakwa

Na to Mrs. Pumping and my in-law fully and finally grin grin
Re: Stock Market Tips For Nigerians by yodiyokun(f): 4:53pm On Feb 15, 2008
pumping777:

Abeg if anybody sabi company wey dey make/sell candle wey dey listed on the NSE, na d next Japaul be that o. Demand must outstrip supply.

You people no go killi me  grin lol lmao. Thank God I am at home today I don laugh tire.
Re: Stock Market Tips For Nigerians by bibiking1(m): 4:53pm On Feb 15, 2008
pumping777:

Abeg if anybody sabi company wey dey make/sell candle wey dey listed on the NSE, na d next Japaul be that o. Demand must outstrip supply.

Na SENTIMENTALITY go drive that kin company go Niger Republic in its first week of listing o!!!!!!!!!!!

Because u no go fit use candle analyse candle na!!!
Re: Stock Market Tips For Nigerians by RoughCut(m): 4:54pm On Feb 15, 2008
pumping777:

AKTOPGUN see all d 'katakata' you cause with your japanese speaking candles grin grin grin grin grin grin grin

I dey look for correct candles wey i go put on top of my son's 5th birthday cake any ideas? I want the ones wey understand english as the guy no understand japanese cheesy cheesy cheesy cheesy cheesy cheesy cheesy cheesy
Re: Stock Market Tips For Nigerians by bivins1(m): 4:56pm On Feb 15, 2008
@aktopgun
Can you please put your yagamuchi searchlight on CILEASING? what is driving that stock up? easimoni that stock don dey defy your "akpustick" analysis? sorry i no no book  ooooooooo.
well done pumpng , easi,wanajo ,aktopgun, yodi even though u no get in touch, windy and our newst ground shake General Napoleon.
Seun e for better if you organize nairaland party every year so that all of us fit come and rub minds together .
Blueband abi na butter raise one important point say make we try get one stockbroking unit considering the wahala most of us in diaspora have . that na good suggestion
I go hail all my people by phone tommrow. work wan kill me since na im make me no dey fit write but which work pass the one when aktopgun, pumping, wanajo and all the movers when dey this houseyet dem still get time. God go bless all of you and like i said na small world
Re: Stock Market Tips For Nigerians by pumping777(m): 4:56pm On Feb 15, 2008
RoughCut:

AKTOPGUN see all d 'katakata' you cause with your japanese speaking candles grin grin grin grin grin grin grin

I dey look for correct candles wey i go put on top of my son's 5th birthday cake any ideas? I want the ones wey understand english as the guy no understand japanese cheesy cheesy cheesy cheesy cheesy cheesy cheesy cheesy

LOL

I go die o!!! Na because today be Friday? Dem don finally conclude say I get problem for this office.  grin grin grin

LOL
Re: Stock Market Tips For Nigerians by RoughCut(m): 4:57pm On Feb 15, 2008
LondonCool:

I did learn that Intercontinental Bank is making plans to buy-out the Mortgage company but it is not confirmed. Does this look like a good offer ? Would the PP be a White Marubuzo or a Gravestone Doji ?

Or Bullish Harami cross?
Re: Stock Market Tips For Nigerians by promotion(m): 5:00pm On Feb 15, 2008
AFROIL       27.46   27.42  26.09  26.09    -1.37 -4.99 %
CAPOIL      17.5     18.37  16.63  16.63    -0.87 -4.97 %
FIRSTALUM 5.09    5.34     4.84    4.9       -0.19 -3.73 %
ETERNAOIL 28.5    28.99   27.08 27.6      -0.9 -3.16 %
IPWA          8.57    8.99    8.2      8.5        -0.07 -0.82 %

, source : meristem

Re: Stock Market Tips For Nigerians by richieade(m): 5:02pm On Feb 15, 2008
yodiyokun:

Thank u jare my sister grin
Re: Stock Market Tips For Nigerians by aktopgun(m): 5:02pm On Feb 15, 2008
RoughCut:

cheesy  cheesy  cheesy  cheesy. i had wanted to say make u buy ticket for japan and take the train to the town of sakata to ask for the farmer called sunsei Homma!!  cheesy  cheesy  cheesy

obviously fellas are feeling the candles no?

roughcut u wait till i start to dey talk Harami(meaning pregnant in japanese),  cheesy  cheesy  cheesy

that PP by jubilee, me sef see am for proshare but know nothing about it, e fit be dragon fly doji o!  cheesy As in the price fit fly away.

on NASCON btw, the candle today na red marubozu ie na the sellers control throughout, no one even bid the price higher than its opening.
Re: Stock Market Tips For Nigerians by yodiyokun(f): 5:03pm On Feb 15, 2008
RoughCut:

Or Bullish Harami cross?

Wetin be this na  grin grin grin

No kill me with laughter na
Re: Stock Market Tips For Nigerians by loma(m): 5:04pm On Feb 15, 2008
I don laugh sotay them reccomend make I see an Akpotogun.

My broker bought 50kg of SCOA today. Make I relax see how e go perform .

There was a time I used to roam around Nairaland looking for comedy,politics,stock-tips, fighting(bole-kaja style),valentine-stuff,sports, but now for this thread wey I dey print and file (in case Seun comot am), I dey find everything jeje.

More candle-wax, sorry grease to your elbows!
Re: Stock Market Tips For Nigerians by aktopgun(m): 5:06pm On Feb 15, 2008
yodiyokun:

Wetin be this na  grin grin grin

No kill me with laughter na

yodi, u want make i tell u wetin harami cross mean ? cheesy cheesy
Re: Stock Market Tips For Nigerians by yodiyokun(f): 5:07pm On Feb 15, 2008
aktopgun:

on NASCON between, the candle today na red marubozu ie na the sellers control throughout, no one even bid the price higher than its opening.

I don tell you say na N22 buyers dey sell sharp sharp to cut their losses and the short termers.
Re: Stock Market Tips For Nigerians by loma(m): 5:08pm On Feb 15, 2008
Harami cross definition:
A trend indicated by a large candlestick followed by a doji that is located within the top and bottom of the candlestick's body. This indicates that the previous trend is about to reverse.

A Harami cross can be either bullish or bearish, depending on the previous trend. The appearance of a Harami Cross, rather than a smaller body, increases the likelihood that the trend will reverse.

Re: Stock Market Tips For Nigerians by yodiyokun(f): 5:08pm On Feb 15, 2008
aktopgun:

yodi, u want make i tell u wetin harami cross mean ? cheesy cheesy

Oya tell me- I don read @loma's theory .

Over to you to practicalise am
Re: Stock Market Tips For Nigerians by aktopgun(m): 5:10pm On Feb 15, 2008
@yodi

ioma don answer u above. e be like say fellas don dey feel this japanese ke! cheesy cheesy

nice one ioma
Re: Stock Market Tips For Nigerians by zomike: 5:11pm On Feb 15, 2008
@londoncool
thanks bros,i have actually gone back to the old posts and they are very interesting
at least my jotter they full small small.

@blueband
windywendy na my sister ooo!
the woman sabi book, check my jotter.

abeg i just go buy like 500k units of ist inland bank at a discount rate #12 ,i hope the thing no go crash after it is listed.
Re: Stock Market Tips For Nigerians by loma(m): 5:12pm On Feb 15, 2008
If na to speak Japanese and burn candle we go take make money, count me in! grin grin

(1) (2) (3) ... (486) (487) (488) (489) (490) (491) (492) ... (793) (Reply)

Mutual Funds / MBA Investors Forum / Crypto Currency Investors Thread

Nairaland - Copyright © 2005 - 2024 Oluwaseun Osewa. All rights reserved. See How To Advertise. 60