The Carpenter, The Witch And The Mysterious Mirrow - Literature (10) - Nairaland
Nairaland Forum › Entertainment › Literature › The Carpenter, The Witch And The Mysterious Mirrow (150881 Views)
1 2 3 ... 7 8 9 10 11 12 13 ... 25 Reply (Go Down)
| Re: The Carpenter, The Witch And The Mysterious Mirrow by kayspark27(m): 10:32pm On Feb 26, 2016 |
Urghh...dis part sounds kinda off course o...#chapterfifty. And tiger no deh disappear come meet u,na appear e appear abeg..pls cross check bfr u post |
| Re: The Carpenter, The Witch And The Mysterious Mirrow by ozila(op): 11:02pm On Feb 26, 2016 |
kayspark27:guy na dream, wait for next update. tnx |
| Re: The Carpenter, The Witch And The Mysterious Mirrow by kayspark27(m): 9:16am On Feb 27, 2016 |
ozila:kk o |
| Re: The Carpenter, The Witch And The Mysterious Mirrow by mopolord(m): 2:54pm On Feb 27, 2016 |
kayspark27 u been no dey watch nollywood movies b4 i myself no say na dream.rid one ozila da gunners |
| Re: The Carpenter, The Witch And The Mysterious Mirrow by kayspark27(m): 7:41pm On Feb 27, 2016 |
mopolord:lol,i no deh watch nollywood o |
| Re: The Carpenter, The Witch And The Mysterious Mirrow by ozila(op): 7:04pm On Feb 29, 2016 |
[b] Chapter 51 I woke from my sleep sweating, the knock on my door woke me up from that dangerous dream, well thank God for that person wey they knock my door, i got up sluggishly from my bed and walk to the door. Me: na who they there? Mum: open door. At last shes back, i quickly open the door for her, i took her things and i dont know but it seems like there is a kind of energy that enter inside me as my mum enter inside house. Mum: how everything? Me: fine ma, how work. Mum: work they there na God go save person for this world. She enter her room to arrange her things while i scatter her bag, searching for food, of course she must buy something for, na me be last and my mum no dey go out and come back empty handed, i saw can malt and bread, i took them from the bag without even asking my mum who own's it, i sit at the cushion and feed myself, then somebody knock, i thought it was vareeth so i ran inside and hide my malt, i came back and ask "who is that" Corp: ozila abeg na me, Me: who be you. Corp: corper. Me: okay. I open the door for him and usher him in. Me: good evening sir. Corp: how you they na. Me: i they fine oh, this one wey you come my house i hope am safe. Corp: no mind me joor, my light no full so i say make i check una own, i wan shave. Me: we nor get at all. Corp: na wa oh, wetin they worry those yeye NEPA self? Me: abeg them no yeye oh, Corper: haha you get person wey be NEPA so I forget, how your mum? Me: she they fine. Corp: she don go shop. Me: nah she dey inside house, anything? Corp: i be wan ask her something. Me: wetin be the thing. Corp: no be lie you fit know. Me: oya tell me na. Corp: i think you go come outside later. Me: yes i go come outside around seven. Corp: better when you come na we go talk. Me: alright no wahala. Corp: okay bye bye. He left and i begin wonder wetin him wan talk, abi him wife don get belle, e fit be oh. Mum: na wetin him say happen? (from inside room) Me: nothing oh. Mum: make you nor go anywhere oh, i wan go shop now, stay house and sell drugs. Me: okay ma. She cook rice then later leave me alone for the house, i eat finish then take my bath, when day don dark small like around seven, i lock my door and went outside to go meet ogijio the carpenter and corpersion, and guess what they are talking about, yahoo yahoo things. Me: una give evening (i greeted as i get close to them) Carp: Oz how far, the great oziegbe. Corper: this guy they flez oh, na only him they chop everything wey they house. I sat with them on the long bench and we continue gisting. Me: guy how far about your yahoo stuff? Carp: i don start na. Corp: how much you don make. Carp: i they owe them thirty thousand naira self. Me: how manage? Carp: i use am buy laptop. Corp: nnekleputu. [/b] |
| Re: The Carpenter, The Witch And The Mysterious Mirrow by joanee20(f): 10:55pm On Feb 29, 2016 |
Lol..dat one na expression or Wetin?? "nnekleputu" |
| Re: The Carpenter, The Witch And The Mysterious Mirrow by Akpobome1(m): 11:07pm On Feb 29, 2016 |
i beg try dey update quick. |
| Re: The Carpenter, The Witch And The Mysterious Mirrow by ozila(op): 5:20am On Mar 01, 2016 |
Akpobome1:okay sir |
| Re: The Carpenter, The Witch And The Mysterious Mirrow by ozila(op): 5:20am On Mar 01, 2016 |
joanee20:love, ![]() |
| Re: The Carpenter, The Witch And The Mysterious Mirrow by Nobody: 8:24am On Mar 02, 2016 |
Welldone man welldone @ mr Ozila, your story finally made it to the front page... Weldone man |
| Re: The Carpenter, The Witch And The Mysterious Mirrow by baddooski: 8:28am On Mar 02, 2016 |
Hey boss, thought u said you will notify me when u kick-start the yahoo story? |
| Re: The Carpenter, The Witch And The Mysterious Mirrow by pabjo: 8:36am On Mar 02, 2016 |
ozila:nice one op |
| Re: The Carpenter, The Witch And The Mysterious Mirrow by dahvid007(m): 8:49am On Mar 02, 2016 |
nice story ...#following ....guys make una check pills n potion https://www.nairaland.com/2966345/pills-n-potions |
| Re: The Carpenter, The Witch And The Mysterious Mirrow by Toks2008(m): 9:14am On Mar 02, 2016 |
I go read am before i sleep tonight Insha'Allah |
| Re: The Carpenter, The Witch And The Mysterious Mirrow by Ishilove: 9:14am On Mar 02, 2016 |
'Am a native'. ![]() Ozila, your work lacks proper punctuation. It's like reading a speeding train ![]() *sigh* ![]() |
| Re: The Carpenter, The Witch And The Mysterious Mirrow by joanee20(f): 9:14am On Mar 02, 2016 |
Oh Boi eh see number of people Wey dey view this story... Ozila we made it. |
| Re: The Carpenter, The Witch And The Mysterious Mirrow by Jaonnyster: 9:16am On Mar 02, 2016 |
What a lovely piece! |
| Re: The Carpenter, The Witch And The Mysterious Mirrow by ozila(op): 9:30am On Mar 02, 2016 |
joanee20:Thanks to you and all my fans |
| Re: The Carpenter, The Witch And The Mysterious Mirrow by ozila(op): 9:31am On Mar 02, 2016 |
Jaonnyster:Thanchu ma |
| Re: The Carpenter, The Witch And The Mysterious Mirrow by ozila(op): 9:32am On Mar 02, 2016 |
Ishilove:Native of ![]() No vex ma am just starting. |
| Re: The Carpenter, The Witch And The Mysterious Mirrow by ucnwafor(m): 9:42am On Mar 02, 2016 |
It has finally hit FP, oya lalaticslala where art thou?? |
| Re: The Carpenter, The Witch And The Mysterious Mirrow by kingDELE(m): 11:05am On Mar 02, 2016 |
e don reach promise land. lol |
| Re: The Carpenter, The Witch And The Mysterious Mirrow by Lukandah00001(m): 11:07am On Mar 02, 2016 |
Wey the rest of d tori nah |
| Re: The Carpenter, The Witch And The Mysterious Mirrow by Sniper4real(m): 11:30am On Mar 02, 2016 |
why them con put am for literature na |
| Re: The Carpenter, The Witch And The Mysterious Mirrow by ozila(op): 11:42am On Mar 02, 2016 |
Sniper4real:na here e dey before |
| Re: The Carpenter, The Witch And The Mysterious Mirrow by ozila(op): 11:42am On Mar 02, 2016 |
Lukandah00001:coming soon |
| Re: The Carpenter, The Witch And The Mysterious Mirrow by AEyo1(m): 11:47am On Mar 02, 2016 |
nice work at ozila...thumps up man |
| Re: The Carpenter, The Witch And The Mysterious Mirrow by ozila(op): 11:50am On Mar 02, 2016 |
AEyo1:tnx sir |