Nairaland Forum

Welcome, Guest: Join Nairaland / Login / Trending / Recent / New
Stats: 1209180 members, 1562516 topics. Date: Thursday, 24 July 2014 at 09:25 AM

Nigeria Immigration Exam date, Past Qestion And Answer - Jobs/Vacancies - Nairaland

Nairaland Forum / Nairaland / General / Jobs/Vacancies / Nigeria Immigration Exam date, Past Qestion And Answer (8620 Views)

Nigeria Immigration Service Recruiting For 2013/2014 - How True? / Nigeria Civil Defence Corps, Immigration, SSS 2012/2013 / Recruitment Into The Nigeria Immigration Service (2008 Advert) (1) (2) (3) (4)

(0) (Reply) (Go Down)

Nigeria Immigration Exam date, Past Qestion And Answer by Gideon360t: 12:11pm On Oct 21, 2013
Sample of Nigerian Immigration past question
CURRENT AFFAIR QUSTION
1)
1. UNO was founded in San Francisco in
(a) 1939 (b) 1914 (c) 1945 (d) 1950
2) The first military coup-de’tat in Africa was in
(a) Libya (b) Liberia (c) Egypt (d) Nigeria
3) Nigeria became 36 states under the regime of
(a) Olusegun Obasanjo (b) Sanni Abacha (c) Ibrahim Babagida (d) Yakubu Gowon
4) The first military head of state was
(a) Yakubu Gowon (b) Aguiyi Ironsi (c) Olusegun Obasanjo (d) Ernest Shonekan
5) Oil can be found in one of the following state in Nigeria
(a) Lagos (b) Anambra (c) Ondo (d) Ekiti
6) Tin is majorly found in
(a) Jos (b) Enugu (c) Kano (d) Imo
7) Oil was first discovered by Shell-BP in Nigeria ___________
(a) Oloibiri (b) Idanre (c) Warri (d) Kabba
cool Which of the following may be regarded as a regional organization
(a) ECOWAS (b) OAU (c) UN (d) OPEC
9) The last military head state of Nigeria was
(a) Abdulsaleem Abubakar (b) Sanni Abacha (c) Olusegun Obasanjo (d) Yakubu Gowon
10) The name Nigeria was coined by _______
(a) Flora Shaw (b) Mary Slessor (c) Lord Lugard (d) Juman Goldie
11) The legislature in Nigeria is called
(a) House of assembly (b) House of lords (c) National Assembly (d) House of Representative
12) The legislature in Britain is referred to as _________
(a) House of common (b) White house (c) Congress (d) Parliament
13) Nigeria changed from pounds to Naira in
(a) 1960 (b) 1973 (c) 1959 (d) 1963

ANSWER
1.C 2.C 3.B 4.B 5.C 6.A 7.A 8.B 9.A 10.A 11.C 12.D 13.B

My name is Adewale Olusanjo, am a graduate of Obafemi Awolowo University. Am the president of Geofree consult.
Our major function is to solve human problem.
We discover that the current problem in the society now is how to pass Nigerian Immigration aptitude test.
We went ahead to search for the past question, now by the grace of God we have gotten it and we av solve it.
The questions consist of English, General maths and current affairs.
We are sorry, we may not be able to give it out for free, because expenses we incure before it reach this stage is huge.
We therefore agree to send it to any interested person at low rate of #300 for all including answer.(english, maths, & current affairs).
Note that u can send #300 worth of etisalat or mtn card to 08034899997 , including ur email and expect it in the next 10minutes.
Mr. OLU would be attending to you. Best of luck.
U CAN GET OUR DIRECT CONTACT AND OTHER SERVICES WE RENDER THROUGH. "vconnect"
note that it is NIGERIAN IMMIGRATION SERVICE Past questions not this this year question
You can also call mr Olu on 08034899997
Date of exam has not been fixed up till now.
Pls dont give any money to people you dont know for help in this recruitment exercise. Many pple have been scammed.
Re: Nigeria Immigration Exam date, Past Qestion And Answer by Gideon360t: 12:16pm On Oct 21, 2013
Thanks for patronizing us at geofree consult

Re: Nigeria Immigration Exam date, Past Qestion And Answer by Jeffroy(m): 5:49pm On Oct 21, 2013
Re: Nigeria Immigration Exam date, Past Qestion And Answer by VICTOFX(m): 2:56pm On Oct 23, 2013
Gideon360t:
Sample of Nigerian Immigration past question
CURRENT AFFAIR QUSTION
1)
1. UNO was founded in San Francisco in
(a) 1939 (b) 1914 (c) 1945 (d) 1950
2) The first military coup-de’tat in Africa was in
(a) Libya (b) Liberia (c) Egypt (d) Nigeria
3) Nigeria became 36 states under the regime of
(a) Olusegun Obasanjo (b) Sanni Abacha (c) Ibrahim Babagida (d) Yakubu Gowon
4) The first military head of state was
(a) Yakubu Gowon (b) Aguiyi Ironsi (c) Olusegun Obasanjo (d) Ernest Shonekan
5) Oil can be found in one of the following state in Nigeria
(a) Lagos (b) Anambra (c) Ondo (d) Ekiti
6) Tin is majorly found in
(a) Jos (b) Enugu (c) Kano (d) Imo
7) Oil was first discovered by Shell-BP in Nigeria ___________
(a) Oloibiri (b) Idanre (c) Warri (d) Kabba
cool Which of the following may be regarded as a regional organization
(a) ECOWAS (b) OAU (c) UN (d) OPEC
9) The last military head state of Nigeria was
(a) Abdulsaleem Abubakar (b) Sanni Abacha (c) Olusegun Obasanjo (d) Yakubu Gowon
10) The name Nigeria was coined by _______
(a) Flora Shaw (b) Mary Slessor (c) Lord Lugard (d) Juman Goldie
11) The legislature in Nigeria is called
(a) House of assembly (b) House of lords (c) National Assembly (d) House of Representative
12) The legislature in Britain is referred to as _________
(a) House of common (b) White house (c) Congress (d) Parliament
13) Nigeria changed from pounds to Naira in
(a) 1960 (b) 1973 (c) 1959 (d) 1963

ANSWER
1.C 2.C 3.B 4.B 5.C 6.A 7.A 8.B 9.A 10.A 11.C 12.D 13.B

My name is Adewale Olusanjo, am a graduate of Obafemi Awolowo University. Am the president of Geofree consult.
Our major function is to solve human problem.
We discover that the current problem in the society now is how to pass Nigerian Immigration aptitude test.
We went ahead to search for the past question, now by the grace of God we have gotten it and we av solve it.
The questions consist of English, General maths and current affairs.
We are sorry, we may not be able to give it out for free, because expenses we incure before it reach this stage is huge.
We therefore agree to send it to any interested person at low rate of #300 for all including answer.(english, maths, & current affairs).
Note that u can send #300 worth of etisalat or mtn card to 08034899997 , including ur email and expect it in the next 10minutes.
Mr. OLU would be attending to you. Best of luck.
U CAN GET OUR DIRECT CONTACT AND OTHER SERVICES WE RENDER THROUGH. "vconnect"
note that it is NIGERIAN IMMIGRATION SERVICE Past questions not this this year question
You can also call mr Olu on 08034899997

how are we suppose to know when this years immigration exam is going to take place? because they are not saying anything about the exam date on their site oh.



when i
Re: Nigeria Immigration Exam date, Past Qestion And Answer by eli4sure: 10:10pm On Oct 24, 2013
pls i need past question of NIS. who cn help me out.
Re: Nigeria Immigration Exam date, Past Qestion And Answer by Solution001: 6:30pm On Dec 02, 2013
Geofree consult is the answer 08034899997

(0) (Reply)

Mtn Online Vacancies! Apply Now! / Ogun Civil-Service Commission Demands 12k From Applicants / Celtel Is Recruiting Big Time!

(Go Up)

Sections: politics (1) business autos (1) jobs (1) career education (1) romance computers phones travel sports fashion health
religion celebs tv-movies music-radio literature webmasters programming techmarket

Links: (0) (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9)

Nairaland - Copyright © 2005 - 2014 Oluwaseun Osewa. All rights reserved. See Nairalist and How To Advertise. 38
Disclaimer: Every Nairaland member is solely responsible for anything that he/she posts or uploads on Nairaland.