Stats: 3,153,218 members, 7,818,752 topics. Date: Monday, 06 May 2024 at 12:23 AM

I Dey Enter Lagos - Romance - Nairaland

Nairaland Forum / Nairaland / General / Romance / I Dey Enter Lagos (1535 Views)

Finally Regina Daniels Is Pregnant. Uncle Ned I Dey Hail Oh (photos) / I Dey Find Husband / How Effective Is Postinor 2? I Dey Fear O! (2) (3) (4)

I Dey Enter Lagos by Poorboy: 2:29pm On Jan 06, 2017
Ok 2017 na year to change my moniker from poorboy to rich boy so I wan enter lagos come hustle lol but before I show lagosians yarn me the step were I go follow me I get degree. But I wan start by renting a place then the hustle begins, lasgidi must favour me

Re: I Dey Enter Lagos by Poorboy: 2:57pm On Jan 06, 2017
Nobody dey stay lagos here?
Re: I Dey Enter Lagos by Nobody: 2:59pm On Jan 06, 2017
..weyin be ur plan...

.in d first place..
Re: I Dey Enter Lagos by Poorboy: 3:03pm On Jan 06, 2017
RB007:
..weyin be ur plan...

.in d first place..
my plsan na to rent place then enter street start applying for job or learn something like a trade I have a degree in petroleum engineering
Re: I Dey Enter Lagos by Nobody: 3:07pm On Jan 06, 2017
Poorboy:
my plsan na to rent place then enter street start applying for job or learn something like a trade I have a degree in petroleum engineering

.1,Shey u don see place wey u wan rent?....

2.Job no dey easy for lag oh....na to learn trade and do small small hustle sure pass...
Re: I Dey Enter Lagos by Poorboy: 3:10pm On Jan 06, 2017
RB007:

.1,Shey u don see place wey u wan rent?....

2.Job no dey easy for lag oh....na to learn trade and do small small hustle sure pass...
na like what trade and hustle person fit do and which location should I look for house as in rent
Re: I Dey Enter Lagos by Cholls(m): 3:17pm On Jan 06, 2017
my brother you better stay where you are or better still travel abroad for a better living.
Re: I Dey Enter Lagos by Nobody: 3:21pm On Jan 06, 2017
Poorboy:
na like what trade and hustle person fit do and which location should I look for house as in rent

...ur hustle go depend on wetin u sabi do na.......

...location go depend on the budget yu get for rent
Re: I Dey Enter Lagos by Poorboy: 3:22pm On Jan 06, 2017
Cholls:
my brother you better stay where you are or better still travel abroad for a better living.
hmmm boss you get the abroad connection my international passport I never stamp am
Re: I Dey Enter Lagos by Gebbson007(m): 3:23pm On Jan 06, 2017
Beware f sm set f guys called agbero ,u gonn find dem around eni bus-stop in lag do nuh fyt wif dem or argue just keep off dem n u b Fyn...... Enjoy your stay

EKO ONI BAJE OOOOOOOOO....
Re: I Dey Enter Lagos by Poorboy: 3:24pm On Jan 06, 2017
RB007:

...ur hustle go depend on wetin u sabi do na.......

...location go depend on the budget yu get for rent
yarn me wetin I fit learn now I fit find money for rent boss. If I get 200k for rent nko
Re: I Dey Enter Lagos by Poorboy: 3:26pm On Jan 06, 2017
Gebbson007:
Beware f sm set f guys called agbero ,u gonn find dem around eni bus-stop in lag do nuh fyt wif dem or argue just keep off dem n u b Fyn...... Enjoy your stay

EKO ONI BAJE OOOOOOOOO....
hahhaahahaha boss I no come lagos to come fight but to hustle, so yarn me wetin I fit do ,where I fit hustle?
Re: I Dey Enter Lagos by Nobody: 3:32pm On Jan 06, 2017
Poorboy:
yarn me wetin I fit learn now I fit find money for rent boss. If I get 200k for rent nko

...If you wan make quick money...u gaz dey into I.T stuff

...you fit learn how to dey fix phones...laptops....u fit do middle man
Re: I Dey Enter Lagos by Cholls(m): 3:32pm On Jan 06, 2017
Poorboy:
hmmm boss you get the abroad connection my international passport I never stamp am
my brother yes I do............get intouch with Justwise but no give am money o.
Re: I Dey Enter Lagos by Poorboy: 3:49pm On Jan 06, 2017
Cholls:
my brother yes I do............get intouch with Justwise but no give am money o.
boss may I get your phone number and which country is that?
Re: I Dey Enter Lagos by Poorboy: 3:51pm On Jan 06, 2017
RB007:

...If you wan make quick money...u gaz dey into I.T stuff

...you fit learn how to dey fix phones...laptops....u fit do middle man
thanks man then to rent house which location
Re: I Dey Enter Lagos by Cholls(m): 3:54pm On Jan 06, 2017
Poorboy:
boss may I get your phone number and which country is that?
my brother contact Justwise he will educate you more.
Re: I Dey Enter Lagos by Poorboy: 4:28pm On Jan 06, 2017
Cholls:
my brother contact Justwise he will educate you more.
justwise show abeg so how e go be
Re: I Dey Enter Lagos by Poorboy: 7:49pm On Jan 06, 2017
Where una lagos guys yarn me how lag be na and wetin i fit do
Re: I Dey Enter Lagos by Nobody: 12:20pm On Mar 14, 2017
Poorboy:
Where una lagos guys yarn me how lag be na and wetin i fit do
boss i stil dey wait 4 ur call o
Re: I Dey Enter Lagos by Nobody: 1:40pm On Mar 14, 2017
Try learn a skill you have passion for to get yourself busy then post CVS by the side. After acquiring the skill, start making money through it until Job comes.
Best of luck
Re: I Dey Enter Lagos by Poorboy: 7:15pm On Mar 16, 2017
alexialin:
Try learn a skill you have passion for to get yourself busy then post CVS by the side. After acquiring the skill, start making money through it until Job comes.
Best of luck
Thanks Boss

Re: I Dey Enter Lagos by Nobody: 7:19pm On Mar 16, 2017
Poorboy:
Thanks Boss

Your welcome.
Re: I Dey Enter Lagos by McBrooklyn(m): 7:43pm On Mar 16, 2017
cry

MMM Is Back To Nigeria / Ladies Only-- Which Of This Is Your Favorite Style? / Tiger Nut On-demand

Nairaland - Copyright © 2005 - 2024 Oluwaseun Osewa. All rights reserved. See How To Advertise. 54