Stats: 3,161,289 members, 7,846,316 topics. Date: Friday, 31 May 2024 at 02:03 PM

Share You Story On This.....e Dey Shock Person Pass Breakfast - Romance - Nairaland

Nairaland Forum / Nairaland / General / Romance / Share You Story On This.....e Dey Shock Person Pass Breakfast (305 Views)

Which One Will Disgrace Person Pass!!! / Look At This, E Chop Abi E No Chop? / Share You Experience Using VEGA 100 For Sex (2) (3) (4)

Share You Story On This.....e Dey Shock Person Pass Breakfast by Nobody: 7:16pm On Jun 27, 2022
Share you story on this.....E dey shock person pass breakfast grin

Re: Share You Story On This.....e Dey Shock Person Pass Breakfast by nifemi25(m): 7:22pm On Jun 27, 2022
Boiling ring. Thing thing dey shock pass anything. I remember when I use am cook rice for school then. I just want test the rice, as I dip my hand in the pot. Na so the boiling ring shock me ,instantly its just as if have lost 5 litters of blood.
Re: Share You Story On This.....e Dey Shock Person Pass Breakfast by anthonyuncle(m): 7:27pm On Jun 27, 2022
I'm coming
Re: Share You Story On This.....e Dey Shock Person Pass Breakfast by Cypress042(m): 7:43pm On Jun 27, 2022
Boiling ring cheesy I would advice anyone who haven't experience the shocking before to avoid it.

Never knew this boiler was a cultist till the very day it nearly shocked my life and senses outta me.

Mhen cool i avoid this particular home appliance called boiling ring and live longer and stronger, E get why grin grin
Re: Share You Story On This.....e Dey Shock Person Pass Breakfast by Dreadlock69(m): 8:12pm On Jun 27, 2022
This thing turn me to undertaker that year, you know how undertaker dey do him eye when he commot him cap naso eee be.

The second one nah screwdriver wey no get handle , I put am for socket won check light ,OMG wetin I know say eee throway me for bed

Another one nah for secondary school rain dey fall heavily I was really red there was a naked wire connected to a fan but no controller,omo nah so this girl carry her wet body touch naked wire my friend come make body contact with her and weréy put hand for my shoulder, naso we receive the shock of our life, my own nah unexpected shock .

Anoda nah DVD my brother dey repair DVD and I dey sleep beside am so him body dey touch me omo naso electric current from my brother shock me mercilessly for inside sleep I almost died that day

Some wey dun shock me nah

DVD

FAKE CHARGER

ELECTRIC STOVE

FAN CONTROLLER

Fridge

Iron

AN LOTS MORE

I Want The Kind Money That Will Scare People Away From Me / Male Grooming Mistakes And Tips For Overcome Those Mistakes / You Have Been Mispronouncing The Word "TITHE" All Your Life.

Nairaland - Copyright © 2005 - 2024 Oluwaseun Osewa. All rights reserved. See How To Advertise. 10