Stats: 3,154,985 members, 7,825,066 topics. Date: Sunday, 12 May 2024 at 04:25 AM

December Tinz, Bcoz Of Boko Haram We No Fit Play Banger For North - Politics - Nairaland

Nairaland Forum / Nairaland / General / Politics / December Tinz, Bcoz Of Boko Haram We No Fit Play Banger For North (1244 Views)

Boko Haram: “We Are Open To Negotiations” – FG / Boko Haram:we Have 100 Volunteer Suicide Bombers For 2011 High Profile Targets / Terrifying View Of The Split Up Of Nigeria - Apocalypse for North & South? (2) (3) (4)

December Tinz, Bcoz Of Boko Haram We No Fit Play Banger For North by spywareczar(m): 9:34pm On Nov 19, 2012
criozly, its not funny, although i dont play knockout, but the sound makes me feel, yeaH, ITS CHRISTMAS

Re: December Tinz, Bcoz Of Boko Haram We No Fit Play Banger For North by Caseless: 9:41pm On Nov 19, 2012
Try am see...u go either spend ur xmas in the prison, orthopaedic hospital(due several shots) or in the grave. No jst try am cos JTF go use u welcome xmas.
Re: December Tinz, Bcoz Of Boko Haram We No Fit Play Banger For North by Emmyk(m): 10:24pm On Nov 19, 2012
rotflmao, even in iLORIN SEF. one guy throw banger on a sunday morning beside my house, comesee commotion. i ran outside about mounting the fence.some neighbours were already on their roofs
Re: December Tinz, Bcoz Of Boko Haram We No Fit Play Banger For North by Caseless: 10:28pm On Nov 19, 2012
Emmyk: rotflmao, even in iLORIN SEF. one guy throw banger on a sunday morning beside my house, comesee commotion. i ran outside about mounting the fence.some neighbours were already on their roofs
there was pandemonium, and u scampered for safety? U fall my hand big time.....are u not a man? Even na boko haram sef, jst face them. Jst an advice anyway....
Re: December Tinz, Bcoz Of Boko Haram We No Fit Play Banger For North by spywareczar(m): 10:41pm On Nov 19, 2012
caseless: there was pandemonium, and u scampered for safety? U fall my hand big time.....are u not a man? Even na boko haram sef, jst face them. Jst an advice anyway....
lol, 4 here kaduna even fish wey dey river kaduna dey fear boko haram talk more of animals wey dey outside, if dogs dey bark in d night, if u jst shout boko aram, walhi all of dem go scamper 4 safety
Re: December Tinz, Bcoz Of Boko Haram We No Fit Play Banger For North by Emmyk(m): 12:21am On Nov 20, 2012
caseless: there was pandemonium, and u scampered for safety? U fall my hand big time.....are u not a man? Even na boko haram sef, jst face them. Jst an advice anyway....
lol. lmao...u no like me fa
Re: December Tinz, Bcoz Of Boko Haram We No Fit Play Banger For North by Mynd44: 4:12am On Nov 20, 2012
Thank Gawd say where we dey, we fit do am. Intact we done dey stock ammo for the regular inter-street competition
Re: December Tinz, Bcoz Of Boko Haram We No Fit Play Banger For North by Caseless: 7:33am On Nov 20, 2012
spywareczar: lol, 4 here kaduna even fish wey dey river kaduna dey fear boko haram talk more of animals wey dey outside, if dogs dey bark in d night, if u jst shout boko aram, walhi all of dem go scamper 4 safety
hahahaha...i knw how it is in KD nau. The thin done reach anoda level now , since dat malali attack , JTF na people house dem de enter for midnight. It is either u are not safe becos of boko haram or not safe becos of soldiers.
Re: December Tinz, Bcoz Of Boko Haram We No Fit Play Banger For North by Caseless: 7:39am On Nov 20, 2012
Mynd_44: Thank Gawd say where we dey, we fit do am. Intact we done dey stock ammo for the regular inter-street competition
as a law abiding citizen, having seen ur post, i wil have to report u to the relevant authority so that they can commence investigation cos u are a potential threat to a peaceful xmas celebration. Na una de cause trouble for area abi? Ur own don busy this time around. 'oya, officer, arrest this guy'.
Re: December Tinz, Bcoz Of Boko Haram We No Fit Play Banger For North by Caseless: 7:41am On Nov 20, 2012
Emmyk: lol. lmao...u no like me fa
nothin dey dere...no b jst bomb and gun dem de use....u can face that.
Re: December Tinz, Bcoz Of Boko Haram We No Fit Play Banger For North by Mynd44: 7:43am On Nov 20, 2012
caseless: as a law abiding citizen, having seen ur post, i wil have to report u to the relevant authority so that they can commence investigation cos u are a potential threat to a peaceful xmas celebration. Na una de cause trouble for area abi? Ur own don busy this time around. 'oya, officer, arrest this guy'.
You don see where two street face off with banger? Na the real deal be that
Re: December Tinz, Bcoz Of Boko Haram We No Fit Play Banger For North by cdamsel(f): 8:02am On Nov 20, 2012
If dey cld make dem ban dat tin completely 4m 9geria,I hate dat stuff wit passion
Re: December Tinz, Bcoz Of Boko Haram We No Fit Play Banger For North by Mynd44: 8:48am On Nov 20, 2012
cdamsel: If dey cld make dem ban dat tin completely 4m 9geria,I hate dat stuff wit passion
Wetin e do you?
Re: December Tinz, Bcoz Of Boko Haram We No Fit Play Banger For North by cdamsel(f): 9:30am On Nov 20, 2012
Mynd_44:
Wetin e do you?
notin oh,I didn't ve any bad experience as a child if dats wat u mean
Re: December Tinz, Bcoz Of Boko Haram We No Fit Play Banger For North by Mynd44: 9:32am On Nov 20, 2012
cdamsel: notin oh,I didn't ve any bad experience as a child if dats wat u mean
Confess jorh
Re: December Tinz, Bcoz Of Boko Haram We No Fit Play Banger For North by cdamsel(f): 9:35am On Nov 20, 2012
Mynd_44:
Confess jorh
u know me na,I 4 don talk my mind,non wats so ever
Re: December Tinz, Bcoz Of Boko Haram We No Fit Play Banger For North by Mynd44: 10:08am On Nov 20, 2012
cdamsel: u know me na,I 4 don talk my mind,non wats so ever
Okay oo
Re: December Tinz, Bcoz Of Boko Haram We No Fit Play Banger For North by Caseless: 12:14pm On Nov 20, 2012
Mynd_44:
You don see where two street face off with banger? Na the real deal be that
if u try that one for weye i dey, i wish u well if u live to witness the xmas.
Re: December Tinz, Bcoz Of Boko Haram We No Fit Play Banger For North by Mynd44: 12:35pm On Nov 20, 2012
caseless: if u try that one for weye i dey, i wish u well if u live to witness the xmas.
Una dey miss
Re: December Tinz, Bcoz Of Boko Haram We No Fit Play Banger For North by Caseless: 3:36pm On Nov 20, 2012
Mynd_44:
Una dey miss
sure, can i join u for the banger galore?
Re: December Tinz, Bcoz Of Boko Haram We No Fit Play Banger For North by Mynd44: 3:38pm On Nov 20, 2012
caseless: sure, can i join u for the banger galore?
No problem
Re: December Tinz, Bcoz Of Boko Haram We No Fit Play Banger For North by Nobody: 3:51pm On Nov 20, 2012
Na so so bad boys full this thread... grin
Re: December Tinz, Bcoz Of Boko Haram We No Fit Play Banger For North by Mynd44: 4:00pm On Nov 20, 2012
ilugunboy: Na so so bad boys full this thread... grin
Wetin you be?
Re: December Tinz, Bcoz Of Boko Haram We No Fit Play Banger For North by Caseless: 8:00pm On Nov 20, 2012
Mynd_44:
No problem
thank u...coming with real banger!
Re: December Tinz, Bcoz Of Boko Haram We No Fit Play Banger For North by Caseless: 8:02pm On Nov 20, 2012
ilugunboy: Na so so bad boys full this thread... grin
ilugun, na u we de follow.
Re: December Tinz, Bcoz Of Boko Haram We No Fit Play Banger For North by Mynd44: 11:07pm On Nov 20, 2012
caseless: thank u...coming with real banger!
I dey wait
Re: December Tinz, Bcoz Of Boko Haram We No Fit Play Banger For North by Caseless: 8:07am On Nov 21, 2012
Mynd_44:
I dey wait
correct!
Re: December Tinz, Bcoz Of Boko Haram We No Fit Play Banger For North by Mynd44: 8:13am On Nov 21, 2012
caseless: correct!
Okay

Nairaland Politics Section As As Microcosm Of The Nigerian Society By Garri (x7) / Lagos, South-west Now Targets Of Boko Haram, Ansaru / Nigerian Women MUST Be Proud Of FIRST LADY Patience Jonathan

Nairaland - Copyright © 2005 - 2024 Oluwaseun Osewa. All rights reserved. See How To Advertise. 20