Stats: 3,325,307 members, 8,421,257 topics. Date: Saturday, 06 June 2026 at 06:35 AM

Fraiser's Posts

Nairaland ForumFraiser's ProfileFraiser's Posts

1 2 3 4 5 6 7 8 ... 90 91 92 93 94 95 96 97 98 (of 179 pages)

NYSCRe: NYSC 2016 Batch A Corp Members House by Fraiser(m): 7:50am On Mar 16, 2016
Abbeyunique2:
fruit salad this, fruit salad that. hope fruit salad no get anoda meaning? cc fraiser
any meanin wey u fit give am for ur mind, na hin b d meanin o
NYSCRe: NYSC 2016 Batch A Corp Members House by Fraiser(m): 7:31am On Mar 16, 2016
Goodmorni fellow golden citizens, I believe we all have a blissful nyt, I wish everyone of us a fruitful day.
NYSCRe: NYSC 2016 Batch A Corp Members House by Fraiser(m): 7:41pm On Mar 15, 2016
iambibi:
.. Fraiser e beta make dem kill me oo, than for me to carry dat my fruit salad come ur house... Over my dead B
babe why are u talking lyk dis na, you know ur safety is paramount to my existence, u don av to b fear, I will always giv u a royal welcom in my house
NYSCRe: NYSC 2016 Batch A Corp Members House by Fraiser(m): 7:37pm On Mar 15, 2016
DTOBS:
Fraiser my brother,we don't have to attack the issue at hand the agbero way! As for that guy,just leave a,e just dey test him power ni!
I know you re a responsible family man,so let's just continue to watch where the ship of deceit he is paddling will capside togrin
hmmm... Lets see d drama d babe will act, am watching attentively
NYSCRe: NYSC 2016 Batch A Corp Members House by Fraiser(m): 7:32pm On Mar 15, 2016
Qutyjoice:
Brother, are yu minding Kbs468, someone cn not joke in peace again? wetin nao
ma binu jor, I trust u nd I trust my inlaw too
NYSCRe: NYSC 2016 Batch A Corp Members House by Fraiser(m): 7:30pm On Mar 15, 2016
Qutyjoice:
Brother if that's what yu want, trust me her fruit salad z yurs everyday.
wao datz my kid sis, I luv u babe
NYSCRe: NYSC 2016 Batch A Corp Members House by Fraiser(m): 7:28pm On Mar 15, 2016
sirguy542:
i saw all your hand works my brother continue.
lol... Which work b dat o?
NYSCRe: NYSC 2016 Batch A Corp Members House by Fraiser(m): 4:08pm On Mar 15, 2016
iambibi:
... Fraiser!!! Weldon oo.. Continue to dey attract am..., keep on drawing his attention..... Lwkmd
I no understand wetin u dey talk about o, na wetin I dey find I ask am oo
NYSCRe: NYSC 2016 Batch A Corp Members House by Fraiser(m): 4:02pm On Mar 15, 2016
iamdynamite:
chommie my love,the love i have for you is like a copied assignment i just cant explain it grin
DTOBS hw far I need d knife wey u borrow yesterday
NYSCRe: NYSC 2016 Batch A Corp Members House by Fraiser(m): 4:00pm On Mar 15, 2016
drjoshua2000:
I'm high. I need serious help
doki too dey drink? Na unto which brand u dey high on o
NYSCRe: NYSC 2016 Batch A Corp Members House by Fraiser(m): 3:58pm On Mar 15, 2016
Brimmie:
E show for ur body! undecided Na why your head be like Kolanut tongue tongue
lol... Na beta beta tinx dey dat coconut head o
NYSCRe: NYSC 2016 Batch A Corp Members House by Fraiser(m): 3:53pm On Mar 15, 2016
iambibi:
... Lolz.. Dis geh no go kill me with laff, Where u wan port go? my twinnie side.... Ok.o....i no go talk shaa..i no go lie i like for my twinnie oo... Buh i jst hope say u no get husband oo.... because no b my handsome twinnie una go use play o... If u get and u really luv my twinnie to d moon and back, den u go ready to begin d divorce process between u and ur former husband...abi no be so?
DTOBS abeg u don com from office?
NYSCRe: NYSC 2016 Batch A Corp Members House by Fraiser(m): 3:47pm On Mar 15, 2016
iamdynamite:
an good,but i can be better with you beside me kiss
DTOBS abeg shey u don help me see dat niddle wey I dey find
NYSCRe: NYSC 2016 Batch A Corp Members House by Fraiser(m): 3:42pm On Mar 15, 2016
Qutyjoice:
Babe Casanova mns: A man considered romantic and gallant, now tell me are yu not? especially one who gives amorous attention to his woman. My love yu are my CASANOVA sho gbo.
abeg wetin b d meaning of flirt, I just dey see am I no understand
NYSCRe: NYSC 2016 Batch A Corp Members House by Fraiser(m): 3:40pm On Mar 15, 2016
Oyehomie:
Guys...i need CAMERA ooooo...d ones wey wey i dey see na professional cameras....jst a 20 to 30k camera nah i want o.. Or lesser...anyone fit help....?nd i no want fairly used o
inlaw I fit comot my phone camera sell for u o
NYSCRe: NYSC 2016 Batch A Corp Members House by Fraiser(m): 3:37pm On Mar 15, 2016
Rukkyola:
Firstly, fraih na mumu. Make she sidown dea. She is d direct opposite of fraiser. I pity her make she sidown dey wait 4 shammak wey don loss. Na dea she go grow old. I no fit sidown 4 her shoes. I won't bother to advice her coz I know she won't yield to my advice. The girl dey adamant.
Secondly, I wan take God beg u. Just leave me and eddykisses1. Am n love with him. I don't appreciate ur effort in trying to bring I and sent4rina back. I will bear d consequences alone when sent4rina returns.No confuse my Eddy for me. Thanks 4 ur understanding.
wetin fraih dey do na hin oyinbo dey call faithfulness, no b every woman get dat gift.
NYSCRe: NYSC 2016 Batch A Corp Members House by Fraiser(m): 3:31pm On Mar 15, 2016
Rukkyola:
Continue seeing things o. Where were u when sent4rina dumped me? U no c anything then o.Ur eyes go soon blind
shuu... I never see ur kind of woman bfor o... U won give monkey pikin giv baboon, den just resemble ni, den no b same specie na
NYSCRe: NYSC 2016 Batch A Corp Members House by Fraiser(m): 3:26pm On Mar 15, 2016
Rukkyola:
Abeg abeg abeg abeg abeg abeg..................................................... Just live me with my Eddy o. Which kain u give me 2 fraiser. I no like fraiser. D guy too like girls. Just leave me jeje if u no get any better thing to give me.
hmmm... Person wey giv u to me know sey u deserve d best ni o... A man dat knows wot will nd how to make a woman happy at d right tym is scarce o... Bur due to d belle wey u don get, I no tink I go fit accept u... I still dey drag one pikin wit kbs468, may b after u don born sha, I fit consider u
NYSCRe: NYSC 2016 Batch A Corp Members House by Fraiser(m): 3:17pm On Mar 15, 2016
Kbs468:
Hahahaha. Oyehomie, Abeg you sure say your in-laws no go collect your wife from you citing the fact dat u no fit tak kia of ya wife well well soo?

Becos d oda day na Fanta she dey request from outsaida wey you dey queri am say Fanta plenty 4 inside heat regulator oo. And today, she don turn dat attitude to a commerce now ooo sotey na all citizens shey dey approach now and no more one person oo.

And you know say that your in-laws dem, dem dey listen to Fraiser well well ooo 4 anytin wey hin talk for the family ooo because I remember my case when I dey woo him twin sister-Fraih ooo.

Infact my 10,000 tubers of yams still dey with am ooo but I don forget am sha say I no go collect am back.
kbs468 tanks for bringin my attention to dis o, I dont want to bliv d fact dat my dearling sis qutyjoice is married to an incompetent man. I hav to bring dis matter to d family attention immidately
NYSCRe: NYSC 2016 Batch A Corp Members House by Fraiser(m): 3:05pm On Mar 15, 2016
Qutyjoice:
My brothers and sisters Do u knw that the Lord is a miracle worker ? a Girl sent me N200 airtime and she got promoted at work. The next day, a lady sent me N500 airtime and she got engaged to a very rich guy. The next day, another guy sent me N1000 airtime and he has been granted a visa to USA. Don't be left out. Why not send urs now and get ur testimony. The higher the amount, the bigger the miracle. Don't b left out. Hurry now b4 I stop collecting.

G O O D M O R N I N G Y ' A L L
d only tin I want if I send u d card is make iambibi come dey serve me fruit salad everymorni. Me too won fresh lyk dat babe
NYSCRe: NYSC 2016 Batch A Corp Members House by Fraiser(m): 12:31pm On Mar 15, 2016
walexitouk:
Loll. No tell me say change get to your side too!
lol... Change as how? I no understand o
NYSCRe: NYSC 2016 Batch A Corp Members House by Fraiser(m): 12:27pm On Mar 15, 2016
Kbs468:
grin Hahahaha. No naaaa. Abi you don forget the case ni? The case is actually that of PSYCHOLOGICAL child Abuse ooo.

In case you have forgotten, be reminded as shown below grin
lol... U sha won implicate me wit dis image sha, God dey o. Anyway I don already inform d forensic expert wey go help carryout d paternity test o. My prophet don tell me make I go collect my babe if i no wont make nysc change my kaduna. So expect me soon
NYSCRe: NYSC 2016 Batch A Corp Members House by Fraiser(m): 12:19pm On Mar 15, 2016
iambibi:
... Lolz... Haba..!!! I say i dey come naa...y u dey talk like dis ... .. Abi no b fruit salad? .relaxxxx.... . I say dey come!! *coming with a bucket of boiled water with fresh pepper and saying in ma mind *......no b today? U go chop that fruit salad, as E dey hot!!!
lol... No wahala bring am come... Wen u see wetin hot pass boiled water nd dey pepperish pass fresh pepper, nobody go tell u bfor u go hide ur boiled water for somwia nd com enjoy dat one first.
NYSCRe: NYSC 2016 Batch A Corp Members House by Fraiser(m): 12:15pm On Mar 15, 2016
justified10:
Graceland dey...we dey do am jejely
correct
NYSCRe: NYSC 2016 Batch A Corp Members House by Fraiser(m): 12:14pm On Mar 15, 2016
Brimmie:
SMH!

Apart from Yoruba and Agric, which other "subjects" did you even know?? undecided undecided
agric ke? For wia I no even do am for sec sku, my popsy na farmer, I dey go farm every weekend, wetin I won take agric do again, na only yoruba I sabi welwel o
NYSCRe: NYSC 2016 Batch A Corp Members House by Fraiser(m): 12:10pm On Mar 15, 2016
eaglevision:
so ara re boboyi,dnt near ma baes abi urs neva do u even if dem wan near u cos dae are missing me report dem to d nearest filling station no i mean police station. tnx for ur cooperation.
infact I go report dem for d nearest railway station join
NYSCRe: NYSC 2016 Batch A Corp Members House by Fraiser(m): 11:00am On Mar 15, 2016
justified10:
boss of life..double tualey for u...

how ur side?

hope u don ready for April fool?
baba na u o, my syd gallant, am more dan ready for d april fool o. How graceland?
NYSCRe: NYSC 2016 Batch A Corp Members House by Fraiser(m): 10:59am On Mar 15, 2016
eaglevision:
which kain talent b that, u better come and collect ur whistle,koboko and dane gun cos u resuming officially tonight.
ur remuneration will b of highest standard.
for where? I dodge am
NYSCRe: NYSC 2016 Batch A Corp Members House by Fraiser(m): 10:57am On Mar 15, 2016
terrymason:
hahahahaha! nor allow d guy gv u sedative with that syringe mk u nor go sleep when people dey go camp!
u don forget sey odechi dey?
NYSCRe: NYSC 2016 Batch A Corp Members House by Fraiser(m): 10:54am On Mar 15, 2016
iamdynamite:
no worry my guy we are together.
no lele den
NYSCRe: NYSC 2016 Batch A Corp Members House by Fraiser(m): 10:53am On Mar 15, 2016
Jico87:
8yrs, 2007,2008,2009,2010,2011,2012,2013,2014
baba no mind me jor, e don tey wen I leave primary sku, I don forget simple arithmetic
NYSCRe: NYSC 2016 Batch A Corp Members House by Fraiser(m): 10:49am On Mar 15, 2016
Abbeyunique2:
don't worry, you will see us. sha don't go to Kaduna because Fraiser nah bad boy. I won't say more than that
u don trace me com here again

1 2 3 4 5 6 7 8 ... 90 91 92 93 94 95 96 97 98 (of 179 pages)