Stats: 3,152,113 members, 7,814,909 topics. Date: Wednesday, 01 May 2024 at 10:55 PM

Some Gals Can Be Stingy Eh - Romance - Nairaland

Nairaland Forum / Nairaland / General / Romance / Some Gals Can Be Stingy Eh (1088 Views)

I Still Can't Believe Some Girls Can Be Stingy To This Extent. (photo) / Some Gals Say My c0ck Is Big, Check It Out. (pictures) 18+ / Gals Can Ur Share Ur Social Media Password With Your Guy? (2) (3) (4)

Some Gals Can Be Stingy Eh by Big4wig(m): 9:47am On Dec 22, 2014
I dey hear say men re stingy, it makes me wonder between we and them who stingy pass cos i do give out freely.
When i was in ma pre-science, there is one guy that lives opposite ma room. As a pre student, i do marry ma book, no time 4 gals but that ma neighbor is something else. He do have female visitors, wenever they come, he wil on his Gen, i do enjoy their stay cos i go charge ma lamp and phone, hence i do pray they stay long cos once they re gone, he wil off his Gen.
Wenever i went to colect ma phone from his room, i do notice 2tins, rumped bed and sweeting body, so i wil say to maslf, Oboy ooh, this one wey this guy dey sweat like xmass goat, hmm him don enjoy finish. At a point, i begin to envy him but as a desparate pre student wey need admisn bad and age no dey ma side, i go just dey read dey go.
Finally i don get admisn, all thanks to god. I say make i try weti miguy dey do, make i enjoy skul a lil. I buy every tin necesary, invite one fyn lepacious felow pre student we get admisn too, she wan visit me since but i no gree. So that faithful day, she came, as miguy dey do, I on Gen, enter room, lock door, on fan, tv and everytin onable. Offer her a drink, fruits, food, she enjoy ma food finish, ly down 4 bed slip off. I wait make she wake up, forwhere, she dey slip lyk person wey go all night vigil. Ma fuel wan finish, i buy another 1ltr.
Finally she wakeup and wan go, then i begin to xplain maslf, telling many stories how am i love her, she no dey even listen. I promise her heaven and earth, so finally she come agree. She come go that day.

From that day henceforth, omor see spending, she do come to ma house all day till that day, d judgement day, as person wey don work finish supose enjoy his salary. So that day i took her out buy everyting buyable for, even her apetite was lost, i bought it too.
As we come back, i on Gen, do everytin as i dey do before, she come relax, slip wakeup and i touch her, na only her hand oh, thats how it all started. 2 hrs later, she left ma house, i no gree off Gen cos am still sweating. For your mind i don enjoy finish abi? Na then i no weti miguy dey see 4 a close door. If i tell u na beg i dey beg 4 good 2hrs, hrt no even turn her, make she pity me and give me small. She carry am go untouch. Miguy come meet me this time, guy shey u don enjoy weti i dey enjoy, anger no gree me look up
Tomorow una go talk say we stingy die, pls between us who stingy pass, Me abi d gal?

Re: Some Gals Can Be Stingy Eh by Nobody: 9:56am On Dec 22, 2014
You angry u just bought her all those things coz u want sex not bkus u wanted to be generous. Abeg go sidon angry
Re: Some Gals Can Be Stingy Eh by luvlyoracle(m): 10:04am On Dec 22, 2014
When would you be sensible?

Re: Some Gals Can Be Stingy Eh by SkinnyDude(m): 10:14am On Dec 22, 2014
guy you funny oh! na so i take beg my own. after she don finish my indomie, bread and butter. see me dey prophecy love. we struggle till day break. i come dey sweat like xmas goat.
Re: Some Gals Can Be Stingy Eh by iceberylin(m): 10:17am On Dec 22, 2014
Its take more than buying heaven and earth to get Laid
Re: Some Gals Can Be Stingy Eh by Hazardd(m): 11:13am On Dec 22, 2014
Re: Some Gals Can Be Stingy Eh by Nobody: 11:19am On Dec 22, 2014
I don't understand
Re: Some Gals Can Be Stingy Eh by SeverusSnape(m): 12:22pm On Dec 22, 2014
HEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHE....

funny write up. Especially your "gen", "onable"....

Sorry bro, You have to step up your game, it's not about spending. Take heart tongue
Re: Some Gals Can Be Stingy Eh by oshe11: 12:30pm On Dec 22, 2014
Big4wig:
I dey hear say men re stingy, it makes me wonder between we and them who stingy pass cos i do give out freely.
When i was in ma pre-science, there is one guy that lives opposite ma room. As a pre student, i do marry ma book, no time 4 gals but that ma neighbor is something else. He do have female visitors, wenever they come, he wil on his Gen, i do enjoy their stay cos i go charge ma lamp and phone, hence i do pray they stay long cos once they re gone, he wil off his Gen.
Wenever i went to colect ma phone from his room, i do notice 2tins, rumped bed and sweeting body, so i wil say to maslf, Oboy ooh, this one wey this guy dey sweat like xmass goat, hmm him don enjoy finish. At a point, i begin to envy him but as a desparate pre student wey need admisn bad and age no dey ma side, i go just dey read dey go.
Finally i don get admisn, all thanks to god. I say make i try weti miguy dey do, make i enjoy skul a lil. I buy every tin necesary, invite one fyn lepacious felow pre student we get admisn too, she wan visit me since but i no gree. So that faithful day, she came, as miguy dey do, I on Gen, enter room, lock door, on fan, tv and everytin onable. Offer her a drink, fruits, food, she enjoy ma food finish, ly down 4 bed slip off. I wait make she wake up, forwhere, she dey slip lyk person wey go all night vigil. Ma fuel wan finish, i buy another 1ltr.
Finally she wakeup and wan go, then i begin to xplain maslf, telling many stories how am i love her, she no dey even listen. I promise her heaven and earth, so finally she come agree. She come go that day.

From that day henceforth, omor see spending, she do come to ma house all day till that day, d judgement day, as person wey don work finish supose enjoy his salary. So that day i took her out buy everyting buyable for, even her apetite was lost, i bought it too.
As we come back, i on Gen, do everytin as i dey do before, she come relax, slip wakeup and i touch her, na only her hand oh, thats how it all started. 2 hrs later, she left ma house, i no gree off Gen cos am still sweating. For your mind i don enjoy finish abi? Na then i no weti miguy dey see 4 a close door. If i tell u na beg i dey beg 4 good 2hrs, hrt no even turn her, make she pity me and give me small. She carry am go untouch. Miguy come meet me this time, guy shey u don enjoy weti i dey enjoy, anger no gree me look up
Tomorow una go talk say we stingy die, pls between us who stingy pass, Me abi d gal?
Re: Some Gals Can Be Stingy Eh by oshe11: 12:32pm On Dec 22, 2014
Big4wig:

dis is nt a mata of bein stingy, Its a mata of bein FOOLISH
Re: Some Gals Can Be Stingy Eh by Big4wig(m): 12:50pm On Dec 22, 2014
EroticAngelina:
You angry u just bought her all those things coz u want sex not bkus u wanted to be generous. Abeg go sidon angry
b4 nko,no b trade by batar tins ?
Re: Some Gals Can Be Stingy Eh by Big4wig(m): 12:51pm On Dec 22, 2014
luvlyoracle:
When would you be sensible?
soon,around next year cheesy
Re: Some Gals Can Be Stingy Eh by Big4wig(m): 12:53pm On Dec 22, 2014
mayapop:
I don't understand
read again while i pray to God to give u wisdom & understanding cheesy
Re: Some Gals Can Be Stingy Eh by Big4wig(m): 12:54pm On Dec 22, 2014
oshe11:
dis is nt a mata of bein stingy, Its a mata of bein FOOLISH
tell it to d birds jor
Re: Some Gals Can Be Stingy Eh by Frankenstein: 1:32pm On Dec 22, 2014
Hahahahaha.
Re: Some Gals Can Be Stingy Eh by ipleddge: 1:37pm On Dec 22, 2014
You dey spend for girls just to Bleep? grin grin

You mumuness is out of this world
Re: Some Gals Can Be Stingy Eh by Tymax(m): 1:38pm On Dec 22, 2014
Lol. Dis guy funny.

Re: Some Gals Can Be Stingy Eh by agrovick(m): 2:43pm On Dec 22, 2014
Guy, u too much.
Re: Some Gals Can Be Stingy Eh by seangy4konji: 2:50pm On Dec 22, 2014
Girls if nowadays don't like nice guys. Dem prefer to give dat rude bro weh den bang dem for stairs or inside back seat. Dat tin weh u sweat for?na free he deh beg give anoda bros.

Life is funny and in stages sha.
Re: Some Gals Can Be Stingy Eh by Big4wig(m): 3:26pm On Dec 22, 2014
ipleddge:
You dey spend for girls just to Bleep? grin grin

You mumuness is out of this world
oga u fit pledge an oat say babe never chop u b4? angry
Re: Some Gals Can Be Stingy Eh by ipleddge: 3:32pm On Dec 22, 2014
Big4wig:
oga u fit pledge an oat say babe never chop u b4? angry
I swear down,mayb because I no get money to chop from grin

I've A Crush On 5eun(ah Fit Turn Lesbo For Am) / Some Nigerian Ladies And Their Mentality / Things That Are Overated In A Relationship.

Nairaland - Copyright © 2005 - 2024 Oluwaseun Osewa. All rights reserved. See How To Advertise. 39