Nairaland Forum

Welcome, Guest: Join Nairaland / Login / Trending / Recent / New
Stats: 1077058 members, 1265608 topics. Date: Thursday, 20 June 2013 at 02:17 AM

If You Are From Cross River Or Akwa Ibom, This Topic Is For You. Sosongo. - Culture (20) - Nairaland

Nairaland Forum / Nairaland / General / Culture / If You Are From Cross River Or Akwa Ibom, This Topic Is For You. Sosongo. (32866 Views)

Historical Sites In The Bende And Cross River Regions (photos) / Who Are The Agbo (Legbo) People Of Cross River State? / Meeting! Topic: Is Our Culture A Curse? (1) (2) (3) (4)

(0) (1) (2) ... (17) (18) (19) (20) (Reply) (Go Down)

Re: If You Are From Cross River Or Akwa Ibom, This Topic Is For You. Sosongo. by jamace(m): 11:08am On Nov 29, 2012
A kpene tu tu. Mbon mi, nsitibe? Edi edinam uyom mi, mbok. sad
Re: If You Are From Cross River Or Akwa Ibom, This Topic Is For You. Sosongo. by jamace(m): 4:51pm On Dec 06, 2012
huh huh undecided
Re: If You Are From Cross River Or Akwa Ibom, This Topic Is For You. Sosongo. by jamace(m): 10:34pm On Dec 10, 2012
E kuyak mfuna a ba do o. cool
Re: If You Are From Cross River Or Akwa Ibom, This Topic Is For You. Sosongo. by jamace(m): 12:32pm On Dec 20, 2012
Re: If You Are From Cross River Or Akwa Ibom, This Topic Is For You. Sosongo. by jamace(m): 12:32pm On Dec 27, 2012
Re: If You Are From Cross River Or Akwa Ibom, This Topic Is For You. Sosongo. by jmaine: 10:33am On Dec 29, 2012
Obong Jamace . . .Etie didie grin
Re: If You Are From Cross River Or Akwa Ibom, This Topic Is For You. Sosongo. by jamace(m): 4:47pm On Jan 05
^^^ Da, mkpo ofon.

Yak emen Abasi odu ye afo ke obufa isua, 2013.
Re: If You Are From Cross River Or Akwa Ibom, This Topic Is For You. Sosongo. by James Lucia: 7:37pm On Jan 06
mbok mkpema edi wed nkpo se mme owo efen ekot, mbok teme mi dana esi nam. sosono
This post has been hidden
Re: If You Are From Cross River Or Akwa Ibom, This Topic Is For You. Sosongo. by jamace(m): 12:09pm On Jan 21
James Lucia: mbok mkpema edi wed nkpo se mme owo efen ekot, mbok teme mi dana esi nam. sosono
Da, eme di o.
Nsuto nwed ke yom di wed? A kpe fon afo a wed ekpiri mi ise.
Re: If You Are From Cross River Or Akwa Ibom, This Topic Is For You. Sosongo. by jamace(m): 6:29am On Feb 02
@James Lucia:
jamace: Da, eme di o.
Nsuto nwed ke yom di wed? A kpe fon afo a wed ekpiri mi ise.
Re: If You Are From Cross River Or Akwa Ibom, This Topic Is For You. Sosongo. by jamace(m): 5:25pm On Feb 16
Mbon mi, nsitibe? Edi edinam uyom mi, mbok. sad sad
Re: If You Are From Cross River Or Akwa Ibom, This Topic Is For You. Sosongo. by jamace(m): 8:18am On Mar 03
huh huh
Re: If You Are From Cross River Or Akwa Ibom, This Topic Is For You. Sosongo. by jamace(m): 8:01am On Mar 10
Re: If You Are From Cross River Or Akwa Ibom, This Topic Is For You. Sosongo. by johnwell(m): 4:12pm On Mar 29
Akwacross isongo!
Re: If You Are From Cross River Or Akwa Ibom, This Topic Is For You. Sosongo. by Pritheeann(f): 4:10pm On Apr 06
Proudly akwaibomite...
Re: If You Are From Cross River Or Akwa Ibom, This Topic Is For You. Sosongo. by jamace(m): 4:30pm On Apr 07
johnwell: Akwacross isongo!
Eme di o, ufan.

Pritheeann: Proudly akwaibomite...

Akamba mma, esit a nem mi eti eti nte afo di de mi. Mbok, yak inam uyom mi.
Re: If You Are From Cross River Or Akwa Ibom, This Topic Is For You. Sosongo. by jamace(m): 5:02pm On May 04
Emen odu ye mbufo kiss kiss
Re: If You Are From Cross River Or Akwa Ibom, This Topic Is For You. Sosongo. by jamace(m): 9:12pm On May 21
Re: If You Are From Cross River Or Akwa Ibom, This Topic Is For You. Sosongo. by jamace(m): 3:05pm On Jun 02
AKWA IBOM outlaws the tradition of widows drinking their husbands' corpse bath-water :

http://www.nairaland.com/1310503/akwa-ibom-outlaws-drinking-corpse-bath-water

Enye mi ofon eti eti e cool

Mbon mi, nso ke mbufo eting?
Re: If You Are From Cross River Or Akwa Ibom, This Topic Is For You. Sosongo. by daviid_e: 9:58pm On Jun 02
Proudly akwa-ibom cool

Aba dia oh? Nufor abah ke ufork?

(0) (1) (2) ... (17) (18) (19) (20) (Reply)

Post Pics Of Fulani Girls! / Yoruba, Igbo And Acculturation (or Multiculture) / How To Say "I Love You" In The Various Nigerian Languages

(Go Up)

Sections: politics (1) business autos (1) jobs (1) career education (1) romance computers phones travel sports fashion health
religion celebs tv-movies music-radio writing webmasters programming techmarket

Links: (0) (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9)

Nairaland - Copyright © 2005 - 2013 Oluwaseun Osewa. All rights reserved. See Privacy Policy & Nairalist. 50.16.166.175