| Re: If You Are From Cross River Or Akwa Ibom, This Topic Is For You. Sosongo. by jamace(m): 11:08am On Nov 29, 2012 |
A kpene tu tu. Mbon mi, nsitibe? Edi edinam uyom mi, mbok.  |
| Re: If You Are From Cross River Or Akwa Ibom, This Topic Is For You. Sosongo. by jamace(m): 4:51pm On Dec 06, 2012 |
|
| Re: If You Are From Cross River Or Akwa Ibom, This Topic Is For You. Sosongo. by jamace(m): 10:34pm On Dec 10, 2012 |
E kuyak mfuna a ba do o.  |
| Re: If You Are From Cross River Or Akwa Ibom, This Topic Is For You. Sosongo. by jamace(m): 12:32pm On Dec 20, 2012 |
|
| Re: If You Are From Cross River Or Akwa Ibom, This Topic Is For You. Sosongo. by jamace(m): 12:32pm On Dec 27, 2012 |
|
| Re: If You Are From Cross River Or Akwa Ibom, This Topic Is For You. Sosongo. by jmaine: 10:33am On Dec 29, 2012 |
Obong Jamace . . .Etie didie  |
| Re: If You Are From Cross River Or Akwa Ibom, This Topic Is For You. Sosongo. by jamace(m): 4:47pm On Jan 05 |
^^^ Da, mkpo ofon.
Yak emen Abasi odu ye afo ke obufa isua, 2013. |
| Re: If You Are From Cross River Or Akwa Ibom, This Topic Is For You. Sosongo. by James Lucia: 7:37pm On Jan 06 |
mbok mkpema edi wed nkpo se mme owo efen ekot, mbok teme mi dana esi nam. sosono |
| This post has been hidden |
| Re: If You Are From Cross River Or Akwa Ibom, This Topic Is For You. Sosongo. by jamace(m): 12:09pm On Jan 21 |
James Lucia: mbok mkpema edi wed nkpo se mme owo efen ekot, mbok teme mi dana esi nam. sosono Da, eme di o. Nsuto nwed ke yom di wed? A kpe fon afo a wed ekpiri mi ise. |
| Re: If You Are From Cross River Or Akwa Ibom, This Topic Is For You. Sosongo. by jamace(m): 6:29am On Feb 02 |
@James Lucia: jamace: Da, eme di o. Nsuto nwed ke yom di wed? A kpe fon afo a wed ekpiri mi ise. |
| Re: If You Are From Cross River Or Akwa Ibom, This Topic Is For You. Sosongo. by jamace(m): 5:25pm On Feb 16 |
Mbon mi, nsitibe? Edi edinam uyom mi, mbok.  |
| Re: If You Are From Cross River Or Akwa Ibom, This Topic Is For You. Sosongo. by jamace(m): 8:18am On Mar 03 |
|
| Re: If You Are From Cross River Or Akwa Ibom, This Topic Is For You. Sosongo. by jamace(m): 8:01am On Mar 10 |
|
| Re: If You Are From Cross River Or Akwa Ibom, This Topic Is For You. Sosongo. by johnwell(m): 4:12pm On Mar 29 |
Akwacross isongo! |
| Re: If You Are From Cross River Or Akwa Ibom, This Topic Is For You. Sosongo. by Pritheeann(f): 4:10pm On Apr 06 |
Proudly akwaibomite... |
| Re: If You Are From Cross River Or Akwa Ibom, This Topic Is For You. Sosongo. by jamace(m): 4:30pm On Apr 07 |
johnwell: Akwacross isongo! Eme di o, ufan. Pritheeann: Proudly akwaibomite... Akamba mma, esit a nem mi eti eti nte afo di de mi. Mbok, yak inam uyom mi. |
| Re: If You Are From Cross River Or Akwa Ibom, This Topic Is For You. Sosongo. by jamace(m): 5:02pm On May 04 |
Emen odu ye mbufo  |
| Re: If You Are From Cross River Or Akwa Ibom, This Topic Is For You. Sosongo. by jamace(m): 9:12pm On May 21 |
|
| Re: If You Are From Cross River Or Akwa Ibom, This Topic Is For You. Sosongo. by jamace(m): 3:05pm On Jun 02 |
|
| Re: If You Are From Cross River Or Akwa Ibom, This Topic Is For You. Sosongo. by daviid_e: 9:58pm On Jun 02 |
Proudly akwa-ibom Aba dia oh? Nufor abah ke ufork? |