Stats: 3,327,786 members, 8,432,589 topics. Date: Tuesday, 23 June 2026 at 11:29 PM

InSanety's Posts

Nairaland ForumInSanety's ProfileInSanety's Posts

1 2 3 4 5 6 7 8 ... 53 54 55 56 57 58 59 60 61 (of 90 pages)

TV/MoviesRe: BBNaija 2020 Live Updates Thread by InSanety: 12:14am On Jul 31, 2020
Ozo dey use him foot dey play with Erica, Kiddwaya don go spoil the play
TV/MoviesRe: BBNaija 2020 Live Updates Thread by InSanety: 12:10am On Jul 31, 2020
E no good to dey collect relationship advice from guy wey like you romantically.

E go just dey whine you, make you sef dey doubt your feelings for the person

That thing wey I talk say, Erica no put Laycon inside bottle, I know wetin I see. Na Laycon put Erica inside bottle, she just no know.
TV/MoviesRe: BBNaija 2020 Live Updates Thread by InSanety: 12:07am On Jul 31, 2020
BrightO dey tell Laycon say "if you like her, let her know"

We no hear who the 'her' be, before dem call them for general meeting.
TV/MoviesRe: BBNaija 2020 Live Updates Thread by InSanety: 12:05am On Jul 31, 2020
This game with plenty rules

Make these people no spoil Ozo abeg, the last game mess with the guy mind no be small
TV/MoviesRe: BBNaija 2020 Live Updates Thread by InSanety: 12:02am On Jul 31, 2020
Praise and Tricky, dey drop the terms and conditions for their planned game tomorrow.
TV/MoviesRe: BBNaija 2020 Live Updates Thread by InSanety: 11:53pm On Jul 30, 2020
WhorErica:
E be like sey you need glasses to ascertain that..

No dey use Nairaland narrative dey judge o. Na express you go land... cheesy cheesy cheesy
Na Twitter narrative you prefer, wey go favor your babe, because na her type full there.
TV/MoviesRe: BBNaija 2020 Live Updates Thread by InSanety: 11:52pm On Jul 30, 2020
These ones dey plan another Truth or Dare.

Hope say dem dey bring creative dares now, no be all those their kiss this, smooch that. If dem no dey lick body, suck woman nipples, or give me correct strip tease, make dem use tomorrow night hold vigil ahead of eviction night.

Some people go need prayers to survive am.
TV/MoviesRe: BBNaija 2020 Live Updates Thread by InSanety: 11:47pm On Jul 30, 2020
bennyblings:
I be odogwu o.
Odogwu no dey talk wetin you talk, but na internet we dey, we be anything wey we say we be
TV/MoviesRe: BBNaija 2020 Live Updates Thread by InSanety: 11:46pm On Jul 30, 2020
Psychedelia:
My brother, forget this gist.
The Billions have confused all of them, including her stans. grin
It's so faccking hilarious.

See eh... On one hand, she can't dump him, because she isn't sure if she'll win this show; so she doesn't want to burn any bridges that might lead her to the glorious Billions.
On the other hand, Baba no actually send am. He's living his best life and flirting with any thot he finds entertaining enough for his 30-minute-long attention span. This might be dangerous for Erica's money plans - because, if he's booed up with any other girl for real, that might shut the door to them billions.
So, madam is willing to chest any self-esteem-killing moves by Kiddwaya, all for the sake of that bread.

Her Twitter fans, as well, don't want to go all-out and insult Kiddwaya, because they don't know if he'll end up being their helper in the future. So, you see them tip-toeing around this particular matter.

My broda, no be small thing ooo grin
Same way the guy fans on Twitter no wan insult the girl, na all of them dey tip toe around each other as Kiddi and Erica dey tiptoe around each other

All these things wey dem dey tell other people, dem never tell each other.

I hate nonsense. Talk something with your chest or shut up.
TV/MoviesRe: BBNaija 2020 Live Updates Thread by InSanety: 11:43pm On Jul 30, 2020
bennyblings:
Babe be setting a cheese trap for her mouse(kidd),then reality starts staring on her face that the mouse could eat the cheese without been caught. Boom emotional blackmail like we don't have a mental connection after opening up on her spec for only riches.
Twisted narrative.

She never said her spec was only riches, all these boys for this thread sef.

Hustle, make women wey like rich men, no dey provoke you.

Na who no get money dey always dey offended when women say dem go like get rich man.
TV/MoviesRe: BBNaija 2020 Live Updates Thread by InSanety: 11:42pm On Jul 30, 2020
Sunnycliff:
Nothing special about Erica. She seem to be the cheapest babe in that house. Dora get level pass her as far as that house is concerned. Even Katrina shows emotional maturity more than her. She be low budget ashawo for that house. Imagine she saying that Kidd is after sleeping with her and after that nothing and she wish the guy can go deeper with her.

Who does that? If not a cheap slut
E be like you never follow girls gist before.

E get some things wey I go read for this thread, I go imagine say na one small 14-year old boy write am.

Many girls dey paranoid say guys wey show interest in them, na because of sex, especially guys like Kidd wey dey follow any girl wey smile at am, to play.

Cheap slut no send wetin you wan use them do, especially if you don promise them enjoyment and good life, like Kidd don promise Erica. Dem cheap, e no hard to impress them.

Make una no dey post some kain things, like small children.
TV/MoviesRe: BBNaija 2020 Live Updates Thread by InSanety: 11:28pm On Jul 30, 2020
Na Erica paranoia go mess her up finally, I don see am. She get serious abandonment issues

Pesin wey go just siddon dey reason "he's flirty, he will follow somebody, he will do this and that...."

And I understand, na because e dey flirt true true, but when you don think everything, come reduce am to 'mental connection', na rubbish be that. The babe too dey emotional, na wetin make she no fit play game.

He dey follow her gist, dem dey flow very well, which other dirty mental connection she dey find?

Talk your truth or shut up.
TV/MoviesRe: BBNaija 2020 Live Updates Thread by InSanety: 11:16pm On Jul 30, 2020
Anybody wey think say Laycon na mumu, no sabi anything.

Anybody wey think say Erica dey bottle Laycon, I just dey laugh am.
TV/MoviesRe: BBNaija 2020 Live Updates Thread by InSanety: 11:12pm On Jul 30, 2020
I no dey even think Saturday party, I dey think Sunday eviction

These foolish people think say na couple's retreat dem come do
TV/MoviesRe: BBNaija 2020 Live Updates Thread by InSanety: 11:10pm On Jul 30, 2020
Bestcreamreview:
I don't like guys like Kiddwaya, they can flirt with your rival and make you look stupid grin. There's a kind of silent rivalry between Erica and Nengi, so Kidd flirting with Nengi constantly is an insult to Erica, Nengi is gonna feel that even Erica's so-called man wants a piece of her and that's going to boost her ego, it's gonna convince her that Erica's not a threat to her in anyway grin. It's just my opinion Sha, I might be wrong grin
You no wrong.

And the fact say e never click for him mind, mean say, just because you sabi flirt with women, no mean say you sabi how women dey think.

Wathoni matter no shake am, na Nengi own. One of the "two hottest women in the house"

Two of them sef get poor communication skills. E no tell her wetin dey him mind, she no tell am wetin dey her mind. Just dey yarn dust to other people.
TV/MoviesRe: BBNaija 2020 Live Updates Thread by InSanety: 11:05pm On Jul 30, 2020
2O22:
e sure me say una no hear wen kidd talk say nengi na the only matured babe
I hear am

But I no wan talk am, because I no wan post about the girl again.

Make I hold my opinion. I know wetin guys mean, when dem call babe 'mature'
TV/MoviesRe: BBNaija 2020 Live Updates Thread by InSanety: 11:04pm On Jul 30, 2020
Tricky don mention their Boo of the booless tag.

Dora come add, "We are the ones that are everybody's bestie"

Wetin dey worry this one? She think say na brezz carry anybody come Biggie house? This bestie issue dey pain her sef. Be like she and Erica go dey go counselling together.
TV/MoviesRe: BBNaija 2020 Live Updates Thread by InSanety: 11:02pm On Jul 30, 2020
Ka3na dey clear Praise.

Say, she like am, but make she no assume say she wan use am do anything pass fvck. E no dey old enough for her to marry.
TV/MoviesRe: BBNaija 2020 Live Updates Thread by InSanety: 10:58pm On Jul 30, 2020
Acidosis:
Erica would be Laycon's greatest undoing. Biggie should please call this boy the same way he talked sense into Ozo's head.
na Ozo seek advice, Biggie no fit give you wetin you no ask for.

Laycon never reason say e get problem yet
TV/MoviesRe: BBNaija 2020 Live Updates Thread by InSanety: 10:56pm On Jul 30, 2020
Tolani say "it could possibly end in tears for you, but if you like him, I don't see what is stopping you"

This one na hard babe. Fear of tears no fit stop her. Go-getter.

I no know wetin make Erica just dey laugh like mumu, dey talk yawo. Dey use laugh hide the pain she dey feel, dey try scope Wathoni opinion of Kiddi.

Fear fear.

TV/MoviesRe: BBNaija 2020 Live Updates Thread by InSanety: 10:54pm On Jul 30, 2020
Getnewinfo:
I hate the way Kaisha is being ignored. Must be really hard for her.

Its like she’s not even there at all. None of them even talk to her
She go go house on Sunday.

E go soon end
TV/MoviesRe: BBNaija 2020 Live Updates Thread by InSanety: 10:49pm On Jul 30, 2020
Kidd does not like girls who assume he wants to sleep with them....Baba, but wetin you wan do again?

Between me and you, wetin you get for mind?

Na only BrightO dey trustworthy for that house, e do 8 years, e no gbensh, him intentions pure.
TV/MoviesRe: BBNaija 2020 Live Updates Thread by InSanety: 9:46pm On Jul 30, 2020
nazablossom:
I just dey greet you ni grin
Thank you cheesy
TV/MoviesRe: BBNaija 2020 Live Updates Thread by InSanety: 9:45pm On Jul 30, 2020
Acidosis:
His eyes will be cleared when he makes the least four. cheesy

He actually feels he's winning hearts of the people out there grin grin
Plenty of them na bottom 4 candidates.

Na wetin make I say dem fit evict 6 of them.
TV/MoviesRe: BBNaija 2020 Live Updates Thread by InSanety: 9:42pm On Jul 30, 2020
nazablossom:
Oshey BDSM spotter grin
I dey watch film grin
TV/MoviesRe: BBNaija 2020 Live Updates Thread by InSanety: 9:42pm On Jul 30, 2020
Praise no sabi talk.
TV/MoviesRe: BBNaija 2020 Live Updates Thread by InSanety: 9:37pm On Jul 30, 2020
gameboy727:
Prince and Wathoni would be a good match I think.
Prince will look good with anybody, he's Mr. Nigeria grin
TV/MoviesRe: BBNaija 2020 Live Updates Thread by InSanety: 9:36pm On Jul 30, 2020
I wish dem fit evict 6 people on Sunday, make I see road
TV/MoviesRe: BBNaija 2020 Live Updates Thread by InSanety: 9:26pm On Jul 30, 2020
This Kiddi and Erica na annoying people.

Watho suppose slap their hand.
TV/MoviesRe: BBNaija 2020 Live Updates Thread by InSanety: 9:21pm On Jul 30, 2020
I no know say Praise na Biggie PA
TV/MoviesRe: BBNaija 2020 Live Updates Thread by InSanety: 9:01pm On Jul 30, 2020
See as Wathoni smile big when Tricky show
TV/MoviesRe: BBNaija 2020 Live Updates Thread by InSanety: 9:00pm On Jul 30, 2020
WetSmoke:
Airtel una just too much. The actors don't even need to talk.
Honestly, the advert dey brilliant. Hope dem pay the people wey come up with am plenty money

1 2 3 4 5 6 7 8 ... 53 54 55 56 57 58 59 60 61 (of 90 pages)