Stats: 3,329,401 members, 8,440,420 topics. Date: Tuesday, 07 July 2026 at 12:30 AM

Opuro's Posts

Nairaland ForumOpuro's ProfileOpuro's Posts

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 (of 26 pages)

RomanceRe: A BRAND NEW ME by opuro(m): 11:19am On Apr 24, 2009
a virgin call you to come shag her?
ol boy. ol boy, ol boy
if na true, run for your dear life o
cos this virgin may be looking for a jackass to pin the pregnancy on!
BusinessRe: What Does Money Mean To You? by opuro(m): 11:07am On Apr 24, 2009
money means
getting as old as RIlwanu lookman
and still be a fool

it makes the world go round,but remember what goes round come round!
European Football (EPL, UEFA, La Liga)Re: Liverpool (4) Vs Arsenal (4) On Tuesday 21st April 2009 by opuro(m): 11:43am On Apr 22, 2009
ucl

chelsea 3 livpool 1
chelsea 4 livpool 4 chelsea wins

fa cup

chelsea 2 ars anal 1
chelsea win

up chelseaaaaaaaaaaa
na small small dog de drink water
Jobs/VacanciesRe: What Kind Of Job Can A Criminologist Get In Nigeria? by opuro(m): 11:09am On Apr 22, 2009
just give it to him here
WHY MAKE IT PERSONAL?
abi u be fouronenine?
Jobs/VacanciesRe: What Kind Of Job Can A Criminologist Get In Nigeria? by opuro(m): 11:06am On Apr 22, 2009
just give it to him here
WHY MAKE IT PERSONAL?
abi u be fouronenine?
SportsRe: Nigeria For FIFA World Cup: Will The Eagles Qualify? by opuro(m): 4:24pm On Mar 31, 2009
deb:
Abeg, somebody tell me. why are we not using Rabiu Ibrahim?
We need a play maker in that team. We always had one but this
present eagles don't have one.
because he no get enough money to buy ppl in glass house
and Amodu
abi you no know say dem don privatise supper chiks?
RomanceRe: You Are Addressed The Way You Dress. by opuro(m): 3:25pm On Mar 31, 2009
okay you can give us a free show
make sure the boobs are not been supported by bra
cos some of the boob they display now adays are sagged ones
CultureRe: Do You Smoke Igbo? (Marijuana Or Weed) by opuro(m): 3:11pm On Mar 31, 2009
igbo,
smoke it in the cold you feel hot
smoke it in the desert sun you feel kool
smoke it in the national assembly, you go surport 3rd term
smoke it when nepa strike, you will see stars
smoke it when you are down, you will not be out
somebody smoke am finish self he belief he can fly R KELLY syle
PoliticsRe: PHCN (NEPA) Workers To Go On Nationwide Strike On Wednesday by opuro(m): 2:41pm On Mar 31, 2009
the whole country self de on strike
abi na lie?
water board = strike
road =strike
education =strike teachers no pay
nepa =srike over 30 yrs
police= strike from 20 naira to 50 naira
Yaradua= strike medical check up every 3 hours
economy hnn grin that one no even de, so e no fit melt down cool
SportsRe: Mozambique (0) Vs Nigeria (0) On Sunday 29th March by opuro(m): 2:22pm On Mar 31, 2009
yes na true talk
na our talk de make Amodu de call martin bros?
abi na the talk de make am call mikel uncle?
abi na the talk make martins no fit tear the net
wen him de face the keeper face to face
na the talk make dem theif thier money for glass house?
nna if you no get better talk , shut up
SportsRe: Nigeria For FIFA World Cup: Will The Eagles Qualify? by opuro(m): 2:14pm On Mar 31, 2009
naija will qualify yes
dem go even carry the world cup.
dem go carry the cup
come for gwagwalada here in abuja
and we go take the cup drink Gwari burukutu.
from here we go carry the cup go Ilesha
we go use am drink emu funfun
from Ilesha na kano we go go use the cup drink fura de nono
we go end the journey for Warri where we and the ijaw boys go take the cup
drink shepe/kaikai/opaeyin/pepesoup/polongo.

WORLD CUP KO WAFU CUP NI
SportsRe: Mozambique (0) Vs Nigeria (0) On Sunday 29th March by opuro(m): 1:59pm On Mar 31, 2009
I bin hear say sombodi thief
the players moni for glass house here in abuja
nna if that na true, make the person carry go joo
but that na money laundry of the highest order
RomanceRe: How Would You Know She Likes You? by opuro(m): 11:24am On Mar 30, 2009
you take her out and she pay for it
RomanceRe: How D'u Like Your Gal/guy, Fat Or Thin? What Other Description(s)? by opuro(m): 11:17am On Mar 30, 2009
boobs and more boobs
SportsRe: Mozambique (0) Vs Nigeria (0) On Sunday 29th March by opuro(m): 10:51am On Mar 30, 2009
watching that match is like watching ya'radua govt
slugish, no direction, no correct decission, and lack merrit
in fact e be like say na obasnjo de coach the team
PoliticsRe: Mimiko Declared Gov. Of Ondo State! by opuro(m): 11:16am On Feb 25, 2009
moag:
The truth had eventually prevailed . I have being watching with keen intrest the political 'drama "in Ondo state since the election.Indeed the judiciary is proving to be the last hope of the masses.Can someone pass the message to Mimiko that the expectation is high and he can not avoid to fail the poeple of the state i.e the masses.OWO AGBARA BELONGS TO GOD OOOOOOOOOOOOOOOJARE
RomanceRe: How Do You Show You Care About Him/ Her? by opuro(m): 3:32pm On Dec 23, 2008
dollyn:
I wl always be by his side every second,every minute,every hour.,every day,every year i wl lay down my life my body my soul i wl hold on to him all night and never let go.every second i live dts d promise i make 2 him.
you no get work?
no breathing space for the guy?
nna you go choke him with your wahalla be that o
RomanceRe: How Do You Show You Care About Him/ Her? by opuro(m): 3:22pm On Dec 23, 2008
give her money
money and more money.
she go die for you!
RomanceRe: E No Mean Say The Girl Na Ashawo! by opuro(m): 3:16pm On Dec 23, 2008
any babe wey you de shag and ask you
oya get up
YOU DON RELEASE NAIM BE ASHI,
RomanceRe: What Is The Best Gift? by opuro(m): 3:10pm On Dec 23, 2008
SO NA 1000 NAIRA
YOU ARE ASKING US TO HELP YOU SPEND? undecided
RomanceRe: Guys Are Fools by opuro(m): 3:06pm On Dec 23, 2008
because 1 guy de shag 3 babes now,
naim be say all guys are fools abi?
what if you see a guy wey de shag 9 babes or more?
AAAMEEEBBBOOO MAKE YOU SHUT UP YOUR MOUTH
EducationRe: My Lecturer Is A Gay And He Is Desperately In Love With Me by opuro(m): 2:57pm On Dec 23, 2008
omo come join our cult
join a cult
and report the slowpoke to them
Foreign AffairsRe: An Iraqi Throws A Shoe At President Bush by opuro(m): 5:49pm On Dec 20, 2008
nna if you trow shoe at our local govt chaiman sef e no easy
talk less of some people like davidylan personal god BUSMAN

kai that man for use catapot abi huh
PoliticsRe: Nigeria Gets First Oil Minister by opuro(m): 5:20pm On Dec 20, 2008
if RILWAN LOOKMAN can be a minister at age 71 or so,
then let ROBOT MUGABE rule for ever

And let them bow for their grand children in the national assemblies! lipsrsealed

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 (of 26 pages)