Stats: 3,152,733 members, 7,817,017 topics. Date: Friday, 03 May 2024 at 11:04 PM

Wives Of Top Nigeria Politicians (pictures) - Politics (7) - Nairaland

Nairaland Forum / Nairaland / General / Politics / Wives Of Top Nigeria Politicians (pictures) (56611 Views)

In Pictures, Meet The 'Wives' Of Boko Haram / Meet The Wives Of Governors In Nigeria (photos) / Pictures Of Top Nigeria Politicians In Suit (2) (3) (4)

(1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (Reply) (Go Down)

Re: Wives Of Top Nigeria Politicians (pictures) by Nobody: 6:10pm On Jul 26, 2014
No married woman is beautiful, single ladies are. My own opinion.
Re: Wives Of Top Nigeria Politicians (pictures) by Nobody: 6:10pm On Jul 26, 2014
Eyepencil: Nwoke m i be nwa otu confirm one 4 dat matter, ibiam eticha m gi ofuma. Otu neva carry last b4...my brother no be today. Pm me ur number i go call u nw, if u no send d number u be idiott
i SAY UR FATHER!...send me u r number if u get 2 head. if u send me ur number, u b toto.
Re: Wives Of Top Nigeria Politicians (pictures) by gebest: 6:13pm On Jul 26, 2014
LMAyedun: Nneoma Nkechi Okorocha
o boy ye
Re: Wives Of Top Nigeria Politicians (pictures) by nnamdizen(m): 6:14pm On Jul 26, 2014
Uche face!!! Even with all the wealth they and their husbands aquire, they still look like savages from somalia...
Re: Wives Of Top Nigeria Politicians (pictures) by Eyepencil: 6:18pm On Jul 26, 2014
2sExy1: i SAY UR FATHER!...send me u r number if u get 2 head. if u send me ur number, u b toto.
Lol u don begin shout already, i be think say u wan show me say u be fine boy nah. Why u cm dey dull nah,anyway anytime u are ready u can check on me. I represent otu to the core cool
Re: Wives Of Top Nigeria Politicians (pictures) by Nobody: 6:20pm On Jul 26, 2014
Eyepencil: Lol u don begin shout already, i be think say u wan show me say u be fine boy nah. Why u cm dey dull nah,anyway anytime u are ready u can check on me. I represent otu to the core cool
na u first follow me na... send ya damn number make I call ur undertaker!
Re: Wives Of Top Nigeria Politicians (pictures) by Eyepencil: 6:24pm On Jul 26, 2014
2sExy1: na u first follow me na... send ya damn number make I call ur undertaker!
no probs.. Dis my email: eyepencil100@gmail.com. Just send msg to me now i go forward u my number, i dey wait
Re: Wives Of Top Nigeria Politicians (pictures) by Nobody: 6:29pm On Jul 26, 2014
Eyepencil: no probs.. Dis my email: eyepencil100@gmail.com. Just send msg to me now i go forward u my number, i dey wait
I say send ur number... toto. u daft?
Re: Wives Of Top Nigeria Politicians (pictures) by lagcity(m): 6:32pm On Jul 26, 2014
It is very confusing when the whole world says one woman is beautiful and I don't even see what the fork they are talking about. I swear to God, Bianca and Beyonce look very plain to me tongue. I don't know why.
Re: Wives Of Top Nigeria Politicians (pictures) by Eyepencil: 6:36pm On Jul 26, 2014
2sExy1: I say send ur number... toto. u daft?
Fear fear boy...my pm no dey work. or u wan make i send my number for here? u dey mad o. just reply d msg i go send u my number shaperly within 2mins, u are a man be brave.
Re: Wives Of Top Nigeria Politicians (pictures) by Nobody: 6:38pm On Jul 26, 2014
Eyepencil: Fear fear boy...my pm no dey work. or u wan make i send my number for here? u dey mad o. just reply d msg i go send u my number shaperly within 2mins, u are a man be brave.
see person wey quickly click follow button no get mind to send him number. I be na me hold ur hand to follow me? ode! smh!
Re: Wives Of Top Nigeria Politicians (pictures) by Eyepencil: 6:38pm On Jul 26, 2014
2sExy1: I say send ur number... toto. u daft?
guy i wan use u settle scores, just drop ur email if fear they catch u to reply d msg
Re: Wives Of Top Nigeria Politicians (pictures) by poweredcom(m): 6:40pm On Jul 26, 2014
Who cares about them sey dem dey feed me when ever I dey hungry? They r all steeepid
Re: Wives Of Top Nigeria Politicians (pictures) by crisycent: 6:43pm On Jul 26, 2014
kastonkastrol: yeah i have a problem with the first picture........ Mind you, her(pej) husband(gej) is not a made politician but only a lucky somebody who takes advantages of other folks "undoings" to get to the top... Politicians are smart, competent and a little bit sane, but mr gej lacks all these three qualities because he is dumb, clueless and very incompetent

Go and DIE. Why didn't you or your "smart" father become the president? MTN/GLO/AIRTEL should stop this free weekend data. I'm getting sick of fools like you.

Re: Wives Of Top Nigeria Politicians (pictures) by Eyepencil: 6:43pm On Jul 26, 2014
2sExy1: see person wey quickly click follow button no get mind to send him number. I be na me hold ur hand to follow me? ode! smh!
haha...onye ara, my pm no dey go u knw dey hear? send me ur email or u reply me with the email i sent to u. U tink say i dey follow una dey do chest beating 4 here. Guy if i mend u finish na river naija i go throw you enter. No be today.
Re: Wives Of Top Nigeria Politicians (pictures) by Eyepencil: 6:47pm On Jul 26, 2014
2sExy1: see person wey quickly click follow button no get mind to send him number. I be na me hold ur hand to follow me? ode! smh!
Eyepencil100@gmail.com. Afterall no be today aboki begin lost for osha
Re: Wives Of Top Nigeria Politicians (pictures) by Bigsteveg(m): 6:48pm On Jul 26, 2014
philtex: KiriKiri PriS0N 4 WhAt? Niqqur.

For feel like kissing PEJ.
Re: Wives Of Top Nigeria Politicians (pictures) by ibietela2(m): 6:50pm On Jul 26, 2014
Segirl18: See how photoshop made PEJ beautiful..... Is this really her..

See d style nw.....chaie! There is God o

Who is the developer of photoshop? Satan punish your beauty if you use Google
Re: Wives Of Top Nigeria Politicians (pictures) by Peters25(m): 6:50pm On Jul 26, 2014
LaurelP: Buhari wife fine sha

But wetin dat fine lady see for Tinubu body
Money ;
Re: Wives Of Top Nigeria Politicians (pictures) by iconize(m): 6:51pm On Jul 26, 2014
Ugly face bleaching old cargos...
Re: Wives Of Top Nigeria Politicians (pictures) by abbakacici: 6:53pm On Jul 26, 2014
tjark1: Where's Akpabio's wife na?! The biggest fish in today's political ocean
what will you do with his wife, any way here is the picture

Re: Wives Of Top Nigeria Politicians (pictures) by Nobody: 6:53pm On Jul 26, 2014
Eyepencil: haha...onye ara, my pm no dey go u knw dey hear? send me ur email or u reply me with the email i sent to u. U tink say i dey follow una dey do chest beating 4 here. Guy if i mend u finish na river naija i go throw you enter. No be today.
bloody lilly livered liar... pm nor dey go. toto, enter bush!
Re: Wives Of Top Nigeria Politicians (pictures) by messidee(f): 6:53pm On Jul 26, 2014
is it just me, or does late stella obasanjo look like michael jackson

Re: Wives Of Top Nigeria Politicians (pictures) by Wiseoldman: 6:54pm On Jul 26, 2014
[quote author=DONRAW89][/quote]

And for what would you kill a fellow human being....

Young man, you would be judged by what you make of your life, dont spend it fighting other peoples war.
Re: Wives Of Top Nigeria Politicians (pictures) by Nobody: 6:54pm On Jul 26, 2014
M4gunners: Don't be trabalism.The Woman is pretty no doubt.
greatest gbagaaaun ever liveth!
Re: Wives Of Top Nigeria Politicians (pictures) by fairheven: 6:58pm On Jul 26, 2014
Am supprised not nobody has mentioned WIFE OF FOMER GOVERNOR OF CROSS RIVER,ONARI DUKE,SHE AND BIANCA SHUD BE TOP.
#simply the best#remember wen cross river hosted the most beautiful girl in the world pageant,the MC jokingly said she alto be one of the contestants!

Re: Wives Of Top Nigeria Politicians (pictures) by Eyepencil: 7:01pm On Jul 26, 2014
2sExy1: bloody lilly livered liar... pm nor dey go. toto, enter bush!
Lol... I even think say i dey talk wit person sef, u be dey ginger say u wan carry d matter for head nah. Thank ur god you for go join ur mama 4 dia. Bastard,next time if i talk you jump. Idiott
Re: Wives Of Top Nigeria Politicians (pictures) by BravooJoe(m): 7:16pm On Jul 26, 2014
See buhari's wife shei!¡! Buhari sef handsome

Re: Wives Of Top Nigeria Politicians (pictures) by Nobody: 7:24pm On Jul 26, 2014
Eyepencil: Lol... I even think say i dey talk wit person sef, u be dey ginger say u wan carry d matter for head nah. Thank ur god you for go join ur mama 4 dia. Bastard,next time if i talk you jump. Idiott
see who is calling someone bastard... wasted sperm!
Re: Wives Of Top Nigeria Politicians (pictures) by ultraawesome(m): 7:24pm On Jul 26, 2014
LaurelP: Buhari wife fine sha

But wetin dat fine lady see for Tinubu body
Money,my friend..MONEY
Re: Wives Of Top Nigeria Politicians (pictures) by Eyepencil: 7:30pm On Jul 26, 2014
2sExy1: see who is calling someone bastard... wasted sperm!
grin grin grin Small boy

(1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (Reply)

Policemen Trying To Bring Down A Biafran Flag In Port Harcourt (Photos) / NLC Nationwide Strike Starts On Thursday Morning 27/09/18 (See Memo) / US Delegation Arrives Nigeria For Tinubu's Inauguration

Nairaland - Copyright © 2005 - 2024 Oluwaseun Osewa. All rights reserved. See How To Advertise. 28