Stats: 3,154,698 members, 7,823,968 topics. Date: Friday, 10 May 2024 at 07:25 PM

Oya Come Toast That Babe or Guy wey You Like For PIDGIN!!! - Romance (39) - Nairaland

Nairaland Forum / Nairaland / General / Romance / Oya Come Toast That Babe or Guy wey You Like For PIDGIN!!! (70663 Views)

Can You Marry A Lady Or Guy Who Already Has A Child? / 6 Places You Should Never Toast A Nigerian Girl / Advice To That Babe Wey Say Her Guy Gives Her ONLY 1K (2) (3) (4)

(1) (2) (3) ... (36) (37) (38) (39) (Reply) (Go Down)

Re: Oya Come Toast That Babe or Guy wey You Like For PIDGIN!!! by frakdon(m): 11:33pm On Jun 23, 2015
Mhizizzy:
Really? Dis thread has soo much comments

Pple too like all dis love tins o

Chai
someone dey find yu nd yu come dey here, dey talk about love tins....
Re: Oya Come Toast That Babe or Guy wey You Like For PIDGIN!!! by DrAify(f): 12:17am On Jun 24, 2015
Tack

Inte så bra
NobiGod:

Ja, jag pratar svenska och du?
Re: Oya Come Toast That Babe or Guy wey You Like For PIDGIN!!! by Mhizizzy(f): 1:18pm On Jun 24, 2015
frakdon:
someone dey find yu nd yu come dey here, dey talk about love tins....

Xcuse me?
Re: Oya Come Toast That Babe or Guy wey You Like For PIDGIN!!! by frakdon(m): 2:13pm On Jun 24, 2015
Mhizizzy:

Xcuse me?
yu will be excused, after yu r done with yur process
Re: Oya Come Toast That Babe or Guy wey You Like For PIDGIN!!! by Djboosting: 2:25am On Jul 01, 2015
jonaifame22:
Hey babes how u dey na,I just dey feel ur signal 4 where I dey, omo mehn u make brain die,ino fit jst near d tin again na him make I disco come meet u so,my name na john, e go sweet pieces if me and u fit just go take peppersoup tins later for evening dat kind 7pm tins,I believe sey u na soji gal because u be uptown babe,ias I dey look dis I self, I no sey u dey reason me sef , no fear o, me no get wahala make I get ur control so I go fit call u lerra,u 2mch babe,okay na lerra tins,u're blessed.

Lmao @ bolded...
That slang make brain die.. Laute..parole cheesy
Re: Oya Come Toast That Babe or Guy wey You Like For PIDGIN!!! by mackzydon9(m): 10:29pm On Sep 25, 2015
Base on say na we bini boys own pidgin i wan knack my toasting to dah yoruba gal wen dey cleveland Kimeto.

Babe abeg excuse me for 1 tinkele time i just dey see you denge your tight and big ikebe yesterday na the picture of my girlfriend move go friend zone.

Why i dey yan dose yaba yaba words be say i think say i don love you make you knor friendzone me cause i get money like dangote because na under me e dey i nor just like to dey show my self for public cheesy make you give me chance make i show how i don sabi gbadun you under this small time wen i don look you back and forth.

I know say if you see my brother pix naijaboiy pix you go unfollow so nor just near him profile cus my ekia big pas he own wella cheesy Just try am make you see i hope you get this letter cause i go want am for cero hate cero asap.

Re: Oya Come Toast That Babe or Guy wey You Like For PIDGIN!!! by naijaboiy: 11:43pm On Sep 25, 2015
mackzydon9:
Base on say na we bini boys own pidgin i wan knack my toasting to dah yoruba gal wen dey cleveland Kimeto.

Babe abeg excuse me for 1 tinkele time i just dey see you denge your tight and big ikebe yesterday na the picture of my girlfriend move go friend zone.

Why i dey yan dose yaba yaba words be say i think say i don love you make you knor friendzone me cause i get money like dangote because na under me e dey i nor just like to dey show my self for public cheesy make you give me chance make i show how i don sabi gbadun you under this small time wen i don look you back and forth.

I know say if you see my brother pix naijaboiy pix you go unfollow so nor just near him profile cus my ekia big pas he own wella cheesy Just try am make you see i hope you get this letter cause i go want am for cero hate cero asap.
Nice one.

But who you dey write am for? cheesy

Re: Oya Come Toast That Babe or Guy wey You Like For PIDGIN!!! by Kimeto(f): 4:57am On Sep 26, 2015
mackzydon9:

Re: Oya Come Toast That Babe or Guy wey You Like For PIDGIN!!! by ochardbaby(m): 6:54am On Sep 26, 2015
naijaboiy:
My people how far?

I create this thread make we woo anybody we like(e must not be your crush) for pidgin english. Some guys wan woo some girls but dem dey find am hard to use correct english.

So na your chance be this. Mention any guy or girl wey you like and use pidgin english take woo her.

Make I open floor. cool

PS: Language on this thread should be strictly pidgin english cheesy

Ello,
dem say me krio he wohwoh like bad,i dae beg you to slow down ley mi talk you baby. Mi kingdom need a queen and mi a found a fitting angel,what me ya do to know you more?
Re: Oya Come Toast That Babe or Guy wey You Like For PIDGIN!!! by mackzydon9(m): 8:57am On Sep 26, 2015
naijaboiy:
Nice one.
But who you dey write am for? cheesy
[b\KIMETOb/]
Re: Oya Come Toast That Babe or Guy wey You Like For PIDGIN!!! by SenhorSean(m): 9:19am On Sep 26, 2015
hello shebarh, hw u dey, me don dey notice u sinz d tym weh u dey waka comot with ur friendz.
i con kukuma leave my guys side say make i con jam una for here. I for regret say i no come. I hope say dz fine weather dey treat u well.
Ma own mission be say make i dey take care of una. As ur beauty dey high me like pami.
i reason say guys go plenty weh dey disturb u but i no send. i don dey feel like to call u bae sef. no worry, pass me ur control as we go dey talk better soon.
Re: Oya Come Toast That Babe or Guy wey You Like For PIDGIN!!! by mictega(m): 10:55am On Sep 26, 2015
amina babe,how u take run enter my heart,na wow o,dis na love abeg i like noknw u wel,dis na my numba 08121848796,i dey wait for ur call
Re: Oya Come Toast That Babe or Guy wey You Like For PIDGIN!!! by naijaboiy: 11:31am On Sep 26, 2015
mackzydon9:
[b\KIMETOb/]
hmmm,,na fine babe. wink
Re: Oya Come Toast That Babe or Guy wey You Like For PIDGIN!!! by Shebarh(f): 11:39am On Sep 26, 2015
SenhorSean:
hello shebarh, hw u dey, me don dey notice u sinz d tym weh u dey waka comot with ur friendz.
i con kukuma leave my guys side say make i con jam una for here. I for regret say i no come. I hope say dz fine weather dey treat u well.
Ma own mission be say make i dey take care of una. As ur beauty dey high me like pami.
i reason say guys go plenty weh dey disturb u but i no send. i don dey feel like to call u bae sef. no worry, pass me ur control as we go dey talk better soon.
Lmao... u just killed me with laff here
Re: Oya Come Toast That Babe or Guy wey You Like For PIDGIN!!! by northconfusion: 9:06am On Oct 30, 2015
agarawu23:
baba God na you get the glory o, if no be Nl eh, how I go take meet this my oyinbo pepper soup joy wan mama grin babe na you let my head dey kolo since the time wey I jam your moniker.
nne eh! make you just take me the way I be na, you know say money no be love embarassed .

I dey ready to spend all my dollar for your head if you go be my one and only. joy biko afurunginaya shocked grin
I don ready to meet your mama & papa so that our love go enter another level wink

I know fit chop without u embarassed
I know fit sleep without u embarassed
all my body just dey do me like say dem nak me jass embarassed
yesterday instead of make I pour water for kettle, na ground I dey pour am as your love don enta my brain embarassed

hope say you go give me chance make I show you say na you be my lost coin jollyjoy sad sad

Real kolo.

Baba God have mercy

(1) (2) (3) ... (36) (37) (38) (39) (Reply)

My Nairaland Romance Story: Two Nairalanders Wed (Photos) / Man Returns Home To Meet His Friend In Boxers With Only His Girlfriend Around / What A Mess! I Slept With A Married Woman In A Hotel

Nairaland - Copyright © 2005 - 2024 Oluwaseun Osewa. All rights reserved. See How To Advertise. 33